Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

A ja wszystko...na poważnie.....tylko ilość wrogów mi wzrosła.....

Ja nie jestem wrogiem. 

Lubię tylko od czasu do czasu igłę w tyłek wsadzić. 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Napisała ostatnio że nie trzyma zbyt długo urazy. 

Więc szansę zawsze na to że wybaczy jest prawie 100% 

Ale to mi pękło serce, o kim ty myślisz?🤔😁

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

zdrajca i tyle ....🤣🤣🤣🤣

Tak wymodził że nie poparł jednego, a drugiemu nie pomógł  xD  To już chyba wiem jak głosował na Prezydenta.   :P

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Wełpa napisał(a):

Fighter fighterem ale tu chyba jakieś serduszko złamałeś 🤭

Se jutro naleśniki będziesz smażył 😁

Cos innego 

2 minuty temu, radekz200 napisał(a):

dlatego zostaniesz ministrem sprawiedliwości 😛

Dobry pomysł

Tanie paliwo zalatwi 

Podpiszesz ustawę 

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie mogę powiedzieć, bo strasznie się tu niektórzy ucieszą....🤷

A no jak kcesz, normalna sprawa mandat dostać nie pierwszy i nie ostatni raz pewnie 🤭

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Wełpa napisał(a):

Ale to mi pękło serce, o kim ty myślisz?🤔😁

O tym samym co ty. 

Czyli o Karolu

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Ja nie jestem wrogiem. 

Lubię tylko od czasu do czasu igłę w tyłek wsadzić. 

chcesz to ci bosak pożyczę   shopping?q=tbn:ANd9GcSP8X5GHpTmvtKO_68Y_gq9b6oLu-rF2L4d-2u1fGaEnpFacHtGbN4WnN4QSX5E0WpdR6h8Oq2RWuoWlUHMkL_XX15ahhGICw2Bap-fpmgX7HKBbnC0BRF69g&usqp=CAc

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
Teraz, Bezduszna napisał(a):

O tym samym co ty. 

Eee, takie tam bajki dla małych dzieci. 

Kurna dzisiaj mi się śniło że mnie psy wyprowadzają w kajdankach z domu 🤔 masakra. A taki był ten sen realistyczny 🫣😬

Opublikowano
58 minut temu, jacor73 napisał(a):

A uj, to zagłosuję zgodnie z regulaminem którego nie ma🤫

1 głos na @radekz200

1 głos na @szymon09875

Przejrzałem raz jeszcze finisz głosowania. Głosu Zbyszka nie zaliczyłem bo był po czasie, ale po @Desperado, w czasie był jeszcze ten post👆. Pierwszy się liczy, więc głos dla Radka. Stąd 15 głosów. Potem zakończyłem głosowanie, a już po tym zakończeniu @12Pafnucy oznaczył Radka, czego nie zaliczyłem. Starałem się sumiennie liczyć te głosy 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
55 minut temu, Desperado napisał(a):

chcesz to ci bosak pożyczę   shopping?q=tbn:ANd9GcSP8X5GHpTmvtKO_68Y_gq9b6oLu-rF2L4d-2u1fGaEnpFacHtGbN4WnN4QSX5E0WpdR6h8Oq2RWuoWlUHMkL_XX15ahhGICw2Bap-fpmgX7HKBbnC0BRF69g&usqp=CAc

Łooo matko przenajświętszej ja czegoś takiego nie potrzebuje a kysz mi stąd z tym. 

Ja wolę walczyć na słowa. Siłowe to nie było i nie będzie dla mnie wyjściem z sytuacji. . 

Edytowane przez Bezduszna
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
  • Dodaj nową pozycję...
v