Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
5 minut temu, s_z_k napisał(a):

Nie, nie. Jeszcze przypadkiem ktoś zagłosuje i dopiero się będę musiała naprodukować, ja popisać to mogę ale do szefowania mi daleko hahah 😂

Szkoda, w takim razie mogę sprzedać swój głos.   :P

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Kallina86 napisał(a):

O Panie jaki on przeciwnik Tuska... to jemu się samemu nawet to w głowie nie mieści 😆

Rysiek już głos oddawał. Już się nie będzie liczyć. 

• Sad 1
Opublikowano
Teraz, Rolnik1973 napisał(a):

Ale mi chodzi o zwyciężce z jakiego obozu

Ja i tak nie zmienie

Oddałem głos na 😣⚒️🔨⛏️T D 

toż wiadomo on z zachodu to głosował na tuska, a ja swój chłop i głosowałem na nawrockiego 😉

• Like 1
Opublikowano
Nieustraszony1044 napisał:

2 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

Marcin Ty załóż temat "znaleziono na allegro i nie tylko ..." Na Ciebie też będę głosował bo Ty rozzwojowiec może nie mlody ale rozwojowiec sprzęty wymieniasz budynki modernizujesz do kosciola chodzisz👍👍👍💪💪💪 masz moje poparcie

Nie , mam jeden temat i wystarczy 

jaki? chyba w nim jeszcze nie bylem

Opublikowano
24 minuty temu, Kallina86 napisał(a):

Serio? Nie spodziewałam się, że akurat Ty będziesz nad tym ubolewał. Ale spoko, jestem tolerancyjna. 

No bo troszczę się o wszystkich forumowiczów. A w szczególności tych którzy ⚒️T

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
22 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Radek-6 

Szymon- 7

Michał -3

Zaliczony głos @wojtal24 pomimo tego, że nie oznaczył, z przyczyn technicznych- wyjaśnił, że w aplikacji nie ma takiej funkcji. Kalina oddała głos na Szymka już wcześniej, a liczy się pierwszy🤷

Dalej žle liczysz 🙋‍♂️🤦 nogi mnie bolą bo automatem po śliskim jechałem 🤪

Opublikowano
3 godziny temu, wojtal24 napisał(a):

no racja Ty tylko miastowych molestujesz 😀😀😀

O wypraszam sobie. Co jak co ale do tego go nie zmuszam

3 godziny temu, Wełpa napisał(a):

Co ty, sarenki to na łąkach mogą latać a nie w oborze stać. Ciekawe kto lubić i doić 🤭

Jakiego masz tego pieska?

Mleczka będzie dużo od takiej sarenki. Podobno najlepsze. Zwykły czarny kundel. Wciskają mi że to labrador. Najgorsze że to suczka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v