Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Mają ludzie piniądz 🙆

Jakie wydajności?

485 przy 10bar ale czy to rzeczywista czy teoretycznie to nie piszą 

A ta stara co mam niby 600miala ale ma 28lat FOS POLMO 

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
Opublikowano
Teraz, Łolek napisał(a):

Chyba , kierowałem się opiniami ludzi,nikt na abac nie narzeka a promocje mieli to kupiłem 

Ile kosztowała? 

2 minuty temu, Uziu92 napisał(a):

619 zł oc za dwa auta zapłacone. W tym roku jakoś taniej. 

W jakiej firmie

Opublikowano
9 minut temu, Uziu92 napisał(a):

619 zł oc za dwa auta zapłacone. W tym roku jakoś taniej. 

tez mi sie wydaje ze taniej

na osobowke wyszlo 446 ale zona miala stluczke w porzednim roku, a na busa 405

oba pojazdy na ta sama osobe

Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

...ciekawe porównanie...😆🤭

Wydaje mi się że lepiej w niektórych sytuacjach spojrzeć prawdzie w oczy niż zostać zrzuconym z powodu nie zadowolenia partnerki.  🤣

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
5 minut temu, Desperado napisał(a):

Kasiu, partnerka to nie klacz żeby zrzuciła.     :P

Tutaj nie ma różnicy czy klacz czy ogier obydwoje  mogą zrzucić wszystko zależy od umiejętności jeźdźca dosiadającego  czy potrafi dosiąść tak aby trzymać tak aby  okiełznać w razie potrzeby. 

Opublikowano
44 minuty temu, Karol6130 napisał(a):

Ile kosztowała? 

W jakiej firmie

Warta i mtu chyba, musiałbym zerknąć na polisę, bo nawet nie patrzyłem. 

Ursus C-330 52 zł. 

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, slawekes napisał(a):

@Kallina86 A we wczoraj to była mała rocznica, tak? Pamiętasz swój pierwszy post na forum? ;)

anniversary-11-2.gif

Ja pamiętam

"Ja nikogo nie szukam. Jak Ci prawdziwi mężczyźni istnieją to oni powinni mnie znaleźć :D No albo chociaż jeden :P 

Nie znaleźli do dziś

Opublikowano
7 minut temu, Bezduszna napisał(a):

wszystko zależy od umiejętności jeźdźca dosiadającego  czy potrafi dosiąść tak aby trzymać tak aby  okiełznać w razie potrzeby. 

Tak to jest jak się jeździ na łóżku na oklep,   :P  czyli co proponujesz, wędzidło w usta partnerce żeby okiełznać w razie czego?   xD

Opublikowano
5 minut temu, Ajeto napisał(a):

Ja pamiętam

"Ja nikogo nie szukam. Jak Ci prawdziwi mężczyźni istnieją to oni powinni mnie znaleźć :D No albo chociaż jeden :P 

Nie znaleźli do dziś

Masz pamięć słonia, albo sposób jak wyszukać.

Opublikowano
16 minut temu, Ajeto napisał(a):

Ja pamiętam

Nie znaleźli do dziś

No i? czyli nie ma prawdziwych mężczyzn ,tylko zwykłe d*py wołowe.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v