Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Wiadomo fizyki nie oszukasz- Ciało raz puszczone puszcza się stale.

Ostatnio Marianna S. znana ze skakania po prawicowych penisach ogłosiła ze jest wolna czyli w sejmie już mogą się ustawiać w kolejce.

Niech Nieustraszony startuje, on lubi takie prawicowe i wierzące w Boga xD 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

A kolega Twój Pafnucy jak długo ? 

Ale ci przeszkadzam ciągle...

Czym sobie na to zasłużyłem?

Nienawidzisz ludzi myślących inaczej niż ty, czy o co chodzi?

Napisz....czemu znowu się mnie czepiasz?

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Wiadomo fizyki nie oszukasz- Ciało raz puszczone puszcza się stale.

Ostatnio Marianna S. znana ze skakania po prawicowych penisach ogłosiła ze jest wolna czyli w sejmie już mogą się ustawiać w kolejce.

To nie moja wina że wierza we wszystko co powie nowy facet. U was miłość trwa krotko

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Niech Nieustraszony startuje, on lubi takie prawicowe i wierzące w Boga xD 

Myśle że Ona teraz pójdzie w kierunku lewicy. Teraz komuchy są na topie a kobiety lubią tych u władzy - może Czarzasty, niby pzprowiec i sfary dziad ale przynajmniej wiadomo że nie pedał.

Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Czumu mam sobie odbierać dawke dobrego humoru i przy okazji patrzeć co robić żeby nie zgredzieć.

Przynajmniej coś robię....z tym...

...ty nie zauważasz że to już....u ciebie....🤭

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Myśle że Ona teraz pójdzie w kierunku lewicy.

Może prezesa "rozdziewiczy" xD Wreszcie biedne kotki odetchną xD 

1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Pokaż że nie jesteś piz*a i kliknij ten zielony napis 😅., ale nie odważysz się za cienki jesteś 😛

Ale ja mam jedno konto od 2008. To ty jesteś piz*a, co jakiś czas się obrażasz i usuwasz konto w ramach protestu xD Nie będę tworzył nowego konta bo jakaś pizdeczka obrażalska tak chce ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
4 minuty temu, malaczarna napisał(a):

To nie moja wina że wierza we wszystko co powie nowy facet. U was miłość trwa krotko

To nie tak. To tzw "karuzela kutangów". W skrócie- Kobieta po rozstaniu z mężem/jakimś poważniejszym partnerem dostaje pierdolca i skacze po kutasach nazywajac wszystkich dawcow spermy swoją wielko miłością. Taka pościanówa to nadajE się tylko do służenia jako materac.

Zobacz- identycznie jak wspomniana Marianna. Natury nie oszukasz.

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Przynajmniej coś robię....z tym...

...ty nie zauważasz że to już....u ciebie....🤭

Jeszcze pare latek. Miałem już przebłyski w stylu zakupu motora ale jakos się przemogłem dzięki Bogu.😉

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

To nie tak. To tzw "karuzela kutangów". W skrócie- Kobieta po rozstaniu z mężem/jakimś poważniejszym partnerem dostaje pierdolca i skacze po kutasach nazywajac wszystkich dawcow spermy swoją wielko miłością. Taka pościanówa to nadajE się tylko do służenia jako materac.

Zobacz- identycznie jak wspomniana Marianna. Natury nie oszukasz.

To przez facetów. Jakoś cnotliwi nie są. 

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

a co Ty dziewicy szukasz

W sumie nikogo nie szukam bo dziad z wioski jestem ale jak widze niektóre kobiety co dały d*py lepszym a i tak sie rozstały to po co mi taka a tym bardziej jak jeszcze co mi np. bedzie wypominać w czym jestem gorszy od jej byłego ( bo nieukrywajmy że żyjąc tak jak żyje to daleko mi ogarnięciem i jakości życia do typowych mieszczuchów pantoflarzy )albo jeszcze dokładać do jej bachora i się nim zajmować , juz takich mam znajomych w robocie co ich baba noge dała z dzieckiem do kolegi z jej pracy bo z teściami nie bedzie siedzieć choć mieliby całe piętro w dużym domu dla siebie 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jeszcze pare latek. Miałem już przebłyski w stylu zakupu motora ale jakos się przemogłem dzięki Bogu.😉

A co to ma do rzeczy?

Szukasz

tylko sposobu by obrazić?.

Miałem szesnaście lat to pierwszym motocyklem jeździłem, niby tylko WSK, ale...później odkładałem na jawe z etatu....kilka lat się jeździło...

Później nie było mnie stać...

Zawsze lubiłem...teraz moglem sobie pozwolić....a że ktoś znajduje w tym powód do obrażania....nie dbam o to, chociaz trochę drażni...

Staram się robić to co lubię....

Nie to, co jest poprawne dla otoczenia...

...jak jadę przez wieś to nikogo to, bo mnie znają....

...tylko na af się niektórym wydaje że to jakieś....coś...😆🤭

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Ty nawet tego cieniasie nie potrafisz 🤣 

Ale powiedz mi dziecko po co mam to robić ?? To nie ja zachowuje się jak przedszkolak i obrażam się jak ktoś napisze coś co mi nie pasuje ...

To ty jesteś cienias i miękoszon, bo z płaczem uciekasz jak coś Ci nie pasuje ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
Teraz, malaczarna napisał(a):

To przez facetów. Jakoś cnotliwi nie są. 

Żeby suka nie dała to pies by nie wziął🤷‍♂️.

Wiem, że Ty wiesz o co chodzi.

Na pewno masz czy miałaś w pracy, w otoczeniu takie kobiety, z resztą sama o tym pisałaś. Rozstanie się taka z męzem czy partnerem i po prostu dostaje pierdolca i bydłuje niczym krowa, bierze wszystkich jak leci.

Potem wiele z nich żałuje że od FB, tiktoka i innych gówien nawsadzanych przez feministki zostawiła męża bo na nią nie zasługiwał. Po rozwodzie miał na nią czekać sznur arabskich księciów podjeżdżających pod mieszkanie.

Prawda okazala się inna i musiala zadowolić się byle mechanikiem co wyruchał w pomieszczeniu socjalnym po robocie🤣( Byla u mnie w ostatniej pracy taka księżniczka-Monika).

• Like 1
  • Confused 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
  • Dodaj nową pozycję...
v