Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, Belaruss820 napisał(a):

Witam. Siedzę w robocie i taka akcja że wywaliło nam bezpiecznik od pieca i wywala za każdym razem...a nawet nie wywala bo nie ma oporu przy włączaniu tylko poprostu nie da się włączyć. I tak myślimy z koleżanką czy jest sens robić burgery jak i tak nie ma w czym podgrzać🤔

To wy na stacji burgery robita i sprzedajeta?

Opublikowano
13 minut temu, radekz200 napisał(a):

nie no jak tak co 2-3 lata zmieniam 😛

🤔

20251020_122959.jpg

10 minut temu, marulekk napisał(a):

Już saletrzak kupuje 🤭😁🤣

Dwa worki 🤔 po 25kg 🤣

1 minutę temu, 6465 napisał(a):

A mi Tusk jeszcze nic nie przelał. Chyba zacznę go młotkować jak Ryszard 😡

I u mnie nic nie przybywa tylko ubywa z konta 🙄

Opublikowano
41 minut temu, s_z_k napisał(a):

Teraz nawet jak coś zrobią naprawdę oryginalnego albo ciekawego to znowu gra aktorska leży i kwiczy. Tak miałam np z Krakowskimi potworami na Netflixie, super pomysł wykorzystania naszej mitologii która naprawdę jest pomijania, nawet efekty niczego sobie zrobili, ale ta drętwa gra po prostu zabiła dla mnie całość potencjału i możliwości serii.

Ja też przed dłuższy czas zastanawiałam dlaczego nasi aktorzy są tak dretwi w swojej grze. Doszłam tylko do wniosku że widocznie źle ich uczą lub w najgorszym przypadku dostają pieniądze najpierw w później grają tak jak nasi piłkarze. Pewnie prawda gdzieś leży po środku 

Zobacz tak samo jest z muzyką piosenki wcześniejsze tak jak Maryli Rodowicz czy Krzysztofa Krawczyka czy nawet Danuty Rym a to tylko przykłady nie mają nic wspólnego z tym co teraz jest. 

Nawet nie ma zbyt teraz co słuchać. Już bardziej Rap Polski  można posłuchać niż popu. 

5 minut temu, 6465 napisał(a):

Czekam jeszcze miesiąc jak doplat nie da to spierdole i tu się przeprowadze. 

Screenshot_2025-10-27-16-12-01-508_com.miui.gallery.jpg

Gdzie to jest? 

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Trochi mało zielono.... jakoś...🤔

Bo wszystko uschnęło. 

IMG_20251027_162136.jpg

11 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Gdzie to jest? 

Almeria, Hiszpania

Edytowane przez 6465
  • Thanks 1
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Mi też nic...

Ja już nie wspomnę o sobie miałam mieć około 2-3 tys premii a tutaj w jeden dzień okazało się że zamiast tej sumy mamy mieć 700 zł z powodu tego że obniżyli nam NPS ( procent z ankiet klientowskich) całe szczęście że Dyrektor się postawił i zaskarżył wynik ale premii ani widu ani słychu 😔

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
22 minuty temu, slawek74 napisał(a):

🤔

20251020_122959.jpg  🤔  🤣

Ale płynnie ubywa 🤔U mnie dzisiaj przybyło 🤗🤗ale jak niebawem pierd..... 🙆

• Sad 1
Opublikowano
4 minuty temu, Baks00 napisał(a):

Ale płynnie ubywa 🤔U mnie dzisiaj przybyło 🤗🤗ale jak niebawem pierd..... 🙆

Gdzie płynnie 🙆‍♂️ skokakami 🤭 jak przelewy robię 🤦🤪

1 minutę temu, Strongman napisał(a):

Mi też

To nie jest sprawiedliwe 😪 jednym dają innym każą czekać 😪

Opublikowano
26 minut temu, 6465 napisał(a):

Bo wszystko uschnęło. 

IMG_20251027_162136.jpg

Almeria, Hiszpania

I co tam jest ciekawego? Skaly i piasek pare jakiś suchostojów. Pomieszkać tam dłużej to nic ciekawego. 

Polska to bardzo ładny kraj w porownaniu do tych śrudziemnomorskich. Mamy wszystko -góry, jęziora, lasy, morze, pełno zieleni.

Południe Francji to tak, tyle że za ciemno tam jest na ulicach.

Opublikowano
19 minut temu, slawek74 napisał(a):

Gdzie płynnie 🙆‍♂️ skokakami 🤭 jak przelewy robię 🤦🤪

To nie jest sprawiedliwe 😪 jednym dają innym każą czekać 😪

10-tego się odkujesz🤭

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, marulekk napisał(a):

Już saletrzak kupuje 🤭😁🤣

i tak był już zamówiony 😛

55 minut temu, slawek74 napisał(a):

🤔

20251020_122959.jpg

Dwa worki 🤔 po 25kg 🤣

z lisingami tak już jest 😂

• Confused 1
Opublikowano
2 godziny temu, Wpaw napisał(a):

Ło panie, widzę że coś tam się znasz😉 ale i tak moim zdaniem starsze filmy są lepsze jak nowe

Może jestem niemodny ale lubie Polskie stare filmy np z Maklakiewiczem  czy Himilsbachem np Wniebowzięci, Chleba naszego powszedniego albo Baza ludzi umarłych Siekierezada,Czy jest tu panna na wydaniu,  Milioner, 150 na godzine itp itd. Nie wiedziałem że jest tyle świetnych polskich filmów. Nawet takie propagandowe z PRLu -"Akcja Brutus".

Ogladałem ostatnio rosyjski serial - Burzowe Wrota

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v