Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tez by co przekasil..spagetti a la boloneze..

pomidory spod lublina ..moze mi nie zaszkodza..za to makaron wloski..akurat lubelli bylo za malo.

pogoda nadal piekna w nocy ma cos popadac.

2 godziny temu, kizak napisał(a):

A Ty bierzesz prysznic się raz w miesiącu ,czy  według potrzeby i 2 x dziennie ? Ostatni raz swoim motorem jechałem z ćwierć wieku ,temu , a możesz wyobrazić że ta etz co raz się śni . Motocyklista to stan umysłu 

ja sie kapie raz w tygodniu w wodzie po praniu.

250 czy 251 ci sie sni ??

u nas duzo ludzi pracowalo na eksporciew nrd  i przywozili.

kolega w szkole mial 251 to byl gosc ..na niej zdawalem egazmin na prawko.nasza wsk sie zepsula.

Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Jacuś, ciągle o tym gadasz, musi spory problem z tym masz...🤭

Nikt tyle o tym nie gada..., bo co tu o normalnych sprawach ciągle ...

Dla ciebie musi to wyzwanie...niczym pranie...

Ja, jak mam coś wyprać, to po prostu wrzucam do pralki i nastawiam program ...

Dla ciebie to niczym wyprawa na księżyc...

Zapewne to samo masz z seksem....🤣😆

masz racje pralem tak gdzies 24 h temu a seks uprawialem ze 12 ..po powrocie z imprezy a o 6 do pracy..

tak sie zyje ..a ty pare lat starszy i zonk..

Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Sam masz nędzne..

To dokuczanie tobie, to Pokłosie tego co sam o innych wypisujesz ..

Kto sieje wiatr...itd...

Toż tu każdy się tylko nabija z ciebie....🤭

z cieie to nawet nie warto sie nabijac...szkoda cie dobijac do reszty...tylko zapiekanki i motor zostal...

Godzinę temu, dsbh napisał(a):

NIE CYTUJEMY JACUSIA. ZOBACZYMY ILE WYTRZYMA BEZ TEGO.

dziecko wiewiorki -ja tu jestem od czasow gdy internet nawet nie wiedzial gdzie sa wschodniopolskie strzechy..

jesli bog pozwoli to bede az ostatni swiatlo zgasi w twoje wsi.

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, jacus napisał(a):

seks uprawialem ze 12 ..po powrocie z imprezy a o 6 do pracy

Tylko widzisz....twoje opowieści, to co najwyżej...obrzydzenie mogą wywołać ...

..i może lepiej nie będę pisał dlaczego...większość się domyśli..

..a ja....no ja nie mam potrzeby opowiadania o sprawach damsko męskich...

...dla mnie to po prostu normalne....

...wszystkie twoje bzdurne teorie obalone, a ty dalej swoje....

A tak a propos motocyklistów....większość to ludzie młodzi...mnóstwo kobiet też jeździ...więc pomyśl czasami, zanim kogoś obrazić zechcesz..

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Like 2
Opublikowano

ja mialem 14 czy 15 at jak kupilem sobie ogara..wiec wiesz,siostra jezdzila ,mama jezdzila.. 

masz chyba swiadomosc ze ja  widze tylu motocyklistow dziennie ile ty w tygodniu , 

nawet i mlodzi kawalerowie i panny jezdza.. 

oni nie maja  z kim a wy czym 🤣.

seks wywoluje u ciebie obrzydzenie ?? od jakiego wieku tak sie dzieje .ja mlodszy wiec chce sie przygotowac naten wiekopomny moment ze wajha sie przelozy i w gore nie pojdzie 😂

ale ze nie mam z tym problemu wiec wiem ze kiedys nadejdzie a nie udaje jak wy.

a tu dzwonia na poprawke imprezy.. pod namiotem zimno ..sie czlowiek nie rozgrzeje bo jutro do pracy znowu..

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, jacus napisał(a):

seks wywoluje u ciebie obrzydzenie

Nie przekrecaj...

Jak ty o tym piszesz...bo wiem jak wyglądasz....miałem nie pisać, ale chciałeś wytłumaczenia...więc masz. 

Wmawianie sobie czegoś, to tylko wmawianie...zawsze...

Opublikowano
2 godziny temu, dsbh napisał(a):

NIE CYTUJEMY JACUSIA. ZOBACZYMY ILE WYTRZYMA BEZ TEGO.

Każdy ma prawo pisać ... Każdy z nas bez tego by nie wytrzymał 😣

Ciekawe jak długo ty lub Zbyszek by wytrzymał bez tego jak by nie odpowiadać...

Każdego cza szanować 

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Michał18 napisał(a):

A kto komu zabrania?

Oprócz pisania, dobrze też jest czytać ...ze zrozumieniem....

Jak tam wyprawa na grzyby?....tak samo jak wyprawy do miasta na...lachony?🤔

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, dsbh napisał(a):

Jakieś przyjemności trzeba mieć w życiu, choćby ciepło w domu.

Co do tych tabletek z komentarzy wynika, że są szkodliwe dla zdrowia.

Ale to jest prawdziwy hard core.

Tyle te moje przyjemności wiele nie kosztują. 

A co nie jest szkodliwe?

Znałem człowieka, który miał takie ule i tak wybierał. Ale gość już kilka lat temu zmarł i pszczół nie mają.

Do odymienia przygotowane wszystko, trawy ukoszone, za jakieś pół godziny do zwierzów przygotówkę zrobić i po 18 odymić.

Opublikowano
3 godziny temu, malaczarna napisał(a):

Cały dzień dziś w lodówce. Na obiad kurczak z ryżem i warzywa duszone

W lodówce go zamknęłaś dzisiaj 🙆‍♂️ ? Ale obiad sensowny. Jak chcesz to potrafisz :ph34r:.

2 godziny temu, Bezduszna napisał(a):

Zakład dla samego założenia. Czy jest jakaś nagroda przewidziana  🤔

O widzisz, możemy porozmawiać o nagrodzie 🤩

42 minuty temu, Michał18 napisał(a):

Każdego cza szanować 

Czy ja Ci bronię pisać ? Poza tym w realu jest życie. Tu jest tylko odskocznia od codzienności.

No i wszystkiego najlepszego z okazji jutrzejszych imienin. Nie zalej pały z tej okazji :ph34r:.

27 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Tyle te moje przyjemności wiele nie kosztują. 

A co nie jest szkodliwe?

Znałem człowieka, który miał takie ule i tak wybierał. Ale gość już kilka lat temu zmarł i pszczół nie mają.

Do odymienia przygotowane wszystko, trawy ukoszone, za jakieś pół godziny do zwierzów przygotówkę zrobić i po 18 odymić.

Nie wyobrażam sobie aby siedzieć w zimnie w domu. Dzisiaj przepaliłem w piecu. Za oknem szaro, ponuro i wietrznie. Tylko 12 stopni. A w domu ciepło, że nie chce się nigdzie wychodzić.

Opublikowano
Teraz, dsbh napisał(a):

Nie wyobrażam sobie aby siedzieć w zimnie w domu. Dzisiaj przepaliłem w piecu. Za oknem szaro, ponuro i wietrznie. Tylko 12 stopni. A w domu ciepło, że nie chce się nigdzie wychodzić.

Dziś rano 19,8 było. Słońce podgrzało i teraz ponad 20 jest. A za jakieś 3 godziny i tak się pójdzie spać. 

Opublikowano

Rano to chyba był przymrozek, późno wstałem. Na jutro jakieś opady zapowiadali, patrząc za oknem to chyba im się sprawdzi. Byle by wiatru nie było to będzie dobrze.

Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał(a):

250 czy 251 ci sie sni ??

u nas duzo ludzi pracowalo na eksporciew nrd  i przywozili.

kolega w szkole mial 251 to byl gosc ..na niej zdawalem egazmin na prawko.nasza wsk sie zepsula.

masz racje pralem tak gdzies 24 h temu a seks uprawialem ze 12 ..po powrocie z imprezy a o 6 do pracy..

tak sie zyje ..a ty pare lat starszy i zonk..

jesli bog pozwoli to bede az ostatni swiatlo zgasi w twoje wsi.

250             ,i z wsk pozwolili wsiąść na egzaminie  na kozę 251 ,małom się nie usmarkał ze śmiechu😁 , A jeśli chodzi o dalszą część wypowiedzi ,to jeszcze powiedz o której kupkę robiłeś  ,z wypiekami czekam na odpowiedż  [bardzom ciekaw];)

Opublikowano
malaczarna napisał:

2 godziny temu, simsones napisał(a): .@Chłoporobitnik dieta ziemniaczana, ciasto jak nie placki ziemniaczane, ale pieczone w piekarniku. Inny smak i nie taki tłuste smażone   To babka ziemniaczana?  normalnie ciasto jak na placki ziemniaczane, tylko poszło w brytfanke i pieczone w piekarniku. a czy babka się nazywa to nie wiem 😅

Opublikowano
51 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Tylko by narzekali, a robić to Nima komu...🤭

Dobre...

Świętujesz jutro?

ty masz jakis tydzien bez swieta w srodku ??

15 minut temu, kizak napisał(a):

250             ,i z wsk pozwolili wsiąść na egzaminie  na kozę 251 ,małom się nie usmarkał ze śmiechu😁 , A jeśli chodzi o dalszą część wypowiedzi ,to jeszcze powiedz o której kupkę robiłeś  ,z wypiekami czekam na odpowiedż  [bardzom ciekaw];)

mieli inne wyjscie jak poprzednik wjechal w siatke ogrodzeniowa i urwal lancuch znaczy kiete

w 91 to byly inne standardy.zreszta dyrektor szkoly to byl w jakis wladzach osrodka egzaminacyjnego.

a ty jeszcze mozesz czy tak jak koledzy ?? to ciekawsze pytanie 🤣

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, jacus napisał(a):

masz jakis tydzien bez swieta w srodku ?

Ale to nie ja...?

Taki kalendarz...u nas to nawet odpust jutro...

Ja tylko informuje....z tym świętowaniem....to u mnie ...różnie bywa...

...i w kwestii formalnej....poniedziałek to nie środek tygodnia...

3 minuty temu, jacus napisał(a):

91 to byly inne standardy.zreszta dyrektor szkoly to byl w jakis wladzach osrodka egzaminacyjnego.

Ja rozumiem że ty z grupą....ale ogar, to nie motocykl...

Z ciekawości...masz uprawnienia?

Wiem wiem...ty masz seks....a jeździe na motocyklu możesz pomarzyć... zresztą...widać że tylko marzeniami żyjesz...

Ni cywilizacji, ni bogactwa, ni urody...dobrze że jeszcze seks pamiętasz....starcze z bebzonem...🤭

Godzinę temu, Michał18 napisał(a):

Zbyszku byłem na grzybach ale nic nie znalazłem...

Kurna..zapomniałem napisać....bo to w lesie trzeba ....nie za stodołą...nie tam gdzie twoje najdalsze wycieczki...

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, dsbh napisał(a):

O widzisz, możemy porozmawiać o nagrodzie 🤩

Tak z ciekawości co proponujesz🤔

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
21 minut temu, jacus napisał(a):

a ty jeszcze mozesz czy tak jak koledzy ?? to ciekawsze pytanie 🤣

Panie doktorze ,koledzy się chwalą że jeszcze mogą , a ja nie ,co mam robić  ?   Też się chwal ..                                          To że ktoś może czy nie to trzeba żony spytać  ,a nie orła z siebie robić a w chałupie jesteś kokoszka  ,bo coś mi tu  ,,murgrabią śmierdzi'' ;) Grunt że brąz w siatkówce ,;)

• Haha 2
Opublikowano
23 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Kurna..zapomniałem napisać....bo to w lesie trzeba ....nie za stodołą...nie tam gdzie twoje najdalsze wycieczki...

Zartowniś z ciebie Zbyszku...Nie znalazłem nic bo nie jestem tak dobrym grzybiarzem jak Pani Monika czy też Pan Bogdan...

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, kizak napisał(a):

Panie doktorze ,koledzy się chwalą że jeszcze mogą , a ja nie ,co mam robić  ?   Też się chwal ..                                          To że ktoś może czy nie to trzeba żony spytać  ,a nie orła z siebie robić a w chałupie jesteś kokoszka  ,bo coś mi tu  ,,murgrabią śmierdzi'' ;) Grunt że brąz w siatkówce ,;)

No ładnie podsumowane..

Tu pod pościel nikt ni zagląda, to się chwali.....reszta przechwałek poszła się...daleko.

...kazdy widzi że tylko przechwałki...u @jacus

10 minut temu, Michał18 napisał(a):

Zartowniś z ciebie Zbyszku...Nie znalazłem nic bo nie jestem tak dobrym grzybiarzem jak Pani Monika czy też Pan Bogdan...

No tak ci powiem...sporo jeszcze nie znajdziesz ..

Nawet do dam że kłamiesz...

Nie da się nic nie znaleźć...

Nie byłeś nigdzie...tak samo jak w mieście...

Muchomora byś pokazał,gdybyś był.  

Nie lubię tak zakłamanych ...nicków...