Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, marulekk napisał(a):

a pamiętam czasy jak jeszzce swinie hodowałem to gość po 30zł mieszanke z pod Łosic sam przywoził mi

Owsa to z tira sam bym kupił,w zniwa chciałem kupić i samemu wykosić to po 750 koleś chciał a dawałem 550

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Andpol napisał(a):

Jakiś czas temu oglądałem Magia Nagości i normalny facet był a jak się rozebrał to zamiast fiuta c*pę miał i może w tym coś jest więc chyba trzeba z dystansem do tego podchodzić?

Jak do wszystkiego. 

Tylko że w momencie kiedy człowiek sam nie wie czego chce od życia czy być z kimś czy nie być to rodzi się pytanie dlaczego tak się dzieje wanie inaczej. 

Tak naprawdę osoby które są same nie powinny wchodzić z butami do ludzi którzy żyją w związkach.

Z tego nawet względu że życie każdego jest inne i nie powinniśmy w nie ingerować. 

Co do tego programu może człowiek był w etapie zmiany płci też jest taka ewentualność. 

Edytowane przez Bezduszna
  • Confused 1
Opublikowano
Godzinę temu, Andpol napisał(a):

Dlatego że mam go przez płot jakieś 25 metrów od domu do Kościoła i daje mi czadu i nie tylko mnie a z tamtymi da się żyć.

co  było pierwsze kosciół czy gospodarstwo domowe Twojej rodziny w tym miejscu ? 

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
43 minuty temu, Wiesio80 napisał(a):

Byłem w odwiedzinach... na cmentarzu

U kogo?

Kurna u nas dwóch młodych....się na stałe wybrało...tam....

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Sad 1
Opublikowano
53 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

Se uważaj. Te "cioty" mają niezłą bekę z was patrząc jak jesteście wykorzystywani.. Gorzej jak konie pociągowe

W imię czego pytam się😲

Seksu...🤷

Opublikowano
26 minut temu, Uziu92 napisał(a):

No nie wiem, znajomy 750 kosi to idzie jak dzik w rzepaku jaki by nie był. 

Grzesiek z kombinatu też był 😁

Szczerze to nie rozumiem zainteresowania jego osobą 

Nic konkretnego nie ma do powiedzenia 

Chłopaki w okolicy mówili że to on o agrolifta zabiegał, a ci poszli w to bagno

No i jestem trochę tą firmą zniesmaczony, testów brak a wożą i dają nieodpłatnie

Zamów, czekaj 2 tygodnie i będziesz zadowolony

Ale jak to mówią, nie to nie, łaski bez

• Like 2
Opublikowano
3 minuty temu, jarecki napisał(a):

co  było pierwsze kosciół czy gospodarstwo domowe Twojej rodziny w tym miejscu ? 

4 minuty temu, jarecki napisał(a):

Mi Kościół nie przeszkadza tylko nagłośnienie jego

Opublikowano
4 minuty temu, Andpol napisał(a):

Faceta szukał

To już co innego. Widać że świat jest po prostu pokręcony. Na to nic nie poradzimy musimy albo się z tym pogodzić lub tak jak inni to karać i wytykać palcami. 

3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Seksu...🤷

Bezpiecznego 🫢

Opublikowano
2 godziny temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ej no, Haselhof mówi że rucha, nawet fotke jakieś niewiasty z pazurami wrzucał.

ja też mogę pierwsza lepszą fotkę z neta ściągnąć i wrzucić to myślisz że ktoś uwierzy?

2 godziny temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Ja nie będę się przeprowadzać do Polski B

do jacusia lepszy byłby awans ? 

Opublikowano
Teraz, jajonasz napisał(a):

Idź do słodkiej pani burmistrz, ona chyba mało kościelna, to może coś pomoże 🤭

Nie da rady bo ona sama w tym uczestniczy nie b się ośmieszał 

jakoś przeżyje dobrze że na tygodniu spokuj

Opublikowano
1 minutę temu, jajonasz napisał(a):

to może coś pomoże 🤭

Szybciej go odeszle do kościoła aby tam domagał się zadośćuczynienia za nagłośnienie 🤣 Tym bardziej że to od nich wszystko zależy a najbardziej od proboszcza parafii 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Krzysztof81 napisał(a):

To raczej GDKIA ma takie.

dokładnie , chodzą z kosiarkami bijakowymi na wysięgniku i koszą latem pobocza przy S8 

a żeby nie stały bezużytecznie to zimą odśnieżają trochę , miasto ma parę małych typu pokroju 5r do kosiarek z koszami ,powiat ma 6r110 z ładowaczem do kosiarki bocznej tylnej i na przednim tuz 

w samym B-stoku też pare typu typu 6630 by znalazł 

1 godzinę temu, galan99 napisał(a):

Ponad 1100 koni mechanicznych, generowane przez 12-cylindrową jednostkę MAN, bęben tnący o szerokości 910mm czy przystawka 10,5m. To wszystko ma się przełożyć na wydajność na poziomie 500 ton na godzinę Posłuchajcie więc o nowej serii sieczkarni @claas_polska

https://www.facebook.com/watch?v=1933549490520720

krone big x1100 też kawał motoru , największe fr z niucha też po 900 kucy prawie 

Edytowane przez konteno
Opublikowano
1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Szybciej go odeszle do kościoła aby tam domagał się zadośćuczynienia za nagłośnienie 🤣 Tym bardziej że to od nich wszystko zależy a najbardziej od proboszcza parafii 

Bernardyni to są i co kilka lat wymieniani są i już pora na wymianę może coś się zmieni oby nie na gorsze

Opublikowano
30 minut temu, Strongman napisał(a):

Owsa to z tira sam bym kupił,w zniwa chciałem kupić i samemu wykosić to po 750 koleś chciał a dawałem 550

To pewnie nie za bardzo chcieli Ci sprzedać tylko dlaczego 🤔

• Haha 5
Opublikowano
35 minut temu, Andpol napisał(a):

Jakiś czas temu oglądałem Magia Nagości i normalny facet był a jak się rozebrał to zamiast fiuta c*pę miał i może w tym coś jest więc chyba trzeba z dystansem do tego podchodzić?

może zabrakło na operację zmiany płci i tyle tylko chirurg zrobił bo łatwiej uciąć niż dokleić 

Opublikowano
Godzinę temu, Kowalsky30 napisał(a):

Wiecie co? Facetowi to w ogóle kobieta nie jest do niczego potrzebna, czy to 159 cm, czy 175. Tym bardziej szacun jak takie 159cm potrafi poradzić sobie w życiu- usidlić faceta, czy znaleźć dobrą pracę mimo byciu na takiej -wydawałoby się- straconej pozycji

Usidlić faceta? W życiu nie latałam za facetem i nie mam zamiaru. 

Opublikowano
21 minut temu, konteno napisał(a):

dokładnie , chodzą z kosiarkami bijakowymi na wysięgniku i koszą latem pobocza przy S8 

a żeby nie stały bezużytecznie to zimą odśnieżają trochę , miasto ma parę małych typu pokroju 5r do kosiarek z koszami ,powiat ma 6r110 z ładowaczem do kosiarki bocznej tylnej i na przednim tuz 

w samym B-stoku też pare typu typu 6630 by znalazł 

krone big x1100 też kawał motoru , największe fr z niucha też po 900 kucy prawie 

Tylko krone nosi korone

W tym tygodniu miała opór, yebała 22-23h 

W tym tygodniu chyba dwa dni takie mają być 

Ale hektary lecą, lecą 

Woda z sieczki tyż🤭

• Haha 1
Opublikowano
53 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Tak naprawdę osoby które są same nie powinny wchodzić z butami do ludzi którzy żyją w związkach.

Z tego nawet względu że życie każdego jest inne i nie powinniśmy w nie ingerować. 

A odwrotnie ? Osoby w związkach powinny ingerować w życie osób samotnych, takich jak na przykład @Chłoporobotnik ?

• Like 2