Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Godzinę temu, Michal2399 napisał(a):

Już wystarczy choćby i do końca roku nie padało 

Nie grzesz synu. Tydzień spiekoty i zaczniesz inaczej pisać. Do tej pory za maj 60mm do rana dzisiaj 

Godzinę temu, soltys48 napisał(a):

Muszę dziś jej 3 cieluna dostawić bo dwa nie ogarniają 

Tyle mleka ma🤔 czy za mało dwa cieluny jedzą 🤔

Opublikowano
22 minuty temu, Andpol napisał(a):

To tak jak ja z żoną

@Uziu92 Macie iść to obowiązek każdego obywatela 🇵🇱💐📢

Opublikowano
1 minutę temu, Michal2399 napisał(a):

Pamiętam jak za komuny to był mus i do domu przyjeżdżali po obywatela młody wtedy byłem i nie głosowałem jeszcze.

Opublikowano
1 godzinę temu, Michal2399 napisał(a):

Już wystarczy choćby i do końca roku nie padało 

weź rozpędza się na podwórku i pie..olnij głową we wrota może Ci przejdzie i przestaniesz gadać głupoty 

• Haha 3
Opublikowano
38 minut temu, Uziu92 napisał(a):

Jakoś żaden kandydat mi nie pasuje, po za tym u nas prezydent ch*ja może, wbrew temu co obiecują na wiecach i w kampanii. 

Mi też nie pasują ale kolorowe trzeba P0gnać

Idź bo jutro będzie 🔨⛏️⚒️ tych co nie P0szli a mogli P0móc nie dopuscić

• Haha 2
Opublikowano

@12Pafnucy mam nadzieję że nie trzeba będzie cię jutro młotkować

Miejmy nadzieję że już nie trzeba będzie 🔨

Opublikowano
25 minut temu, Michal2399 napisał(a):

Nikogo w tych czasach się nie zmusi aby poszedł na wybory. 

21 minut temu, Andpol napisał(a):

Pamiętam jak za komuny to był mus i do domu przyjeżdżali po obywatela młody wtedy byłem i nie głosowałem jeszcze.

Czas komuny każdemu to były czasy które nie każdy dobrze wspomina. Tylko że komuna pod pewnymi względami nie była aż taka zła  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
  • Dodaj nową pozycję...
v