Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, tommy66692 napisał(a):

Taaa nawet polska AA, tam na każdym płocie o ile jest to tęczowy Rafał wisi i zdobi dumnie ta galicyjska krainę 

Więcej Nawrockich... Zdecydowanie. Do roboty mam 20km to po drodze chyba z 5 wisi.

Ciepło, 14 stopni, 7mm wczoraj i dziś.

Opublikowano

to samo u nas alfons nowogrodzki w kilku miejsca a nawet menda sie trafi.

24 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

ty placek co świnie robią nocą , to musi być irytujące mieć chlew za sciana ...kura że was tam bieda taka ciśnie że chlew polaczony z chałupą ...to taka galicyjska raczej tradycja 🤔

to takie czworaki dla biedaków że chlew i dom razem 🤔

dziwne ze u was 10 % mieszkancow z pomocy zywnosciowej korzysta w takim bogactwie.

co swinia robi w nocy ??chyba spi ...normalni ludzie maja inne rozrywki niz podgladanie zycia swin..

po wizycie w choroszczy masz dziwne rozrywki.

22 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

Coś jakby slumsy🤔 ale to możliwe w Polsce A? 

pochodz po krakowie czy innym duzym miescie poza glownymi ulicami.to znajdziesz cale kwartaly slumsow ,jakich nawet na podlasiej wsi nie ma.

szczury biegaja po smietnikach,bezdomni i narkomani spia po lawkach.. pijackie krzyki przez pol nocy. 

17 minut temu, tommy66692 napisał(a):

Taaa nawet polska AA, tam na każdym płocie o ile jest to tęczowy Rafał wisi i zdobi dumnie ta galicyjska krainę 

jestes kryptogejem ?? tacy maja najwiekszy problem z tecza  ..kochasz swojego prezesa miloscia nieodwzajemniona ??😂 ogladalbys z nim nocnego kowboja ??

Opublikowano (edytowane)

ale przecież mieszkasz w jednym budynku / oborze jak sam pisałeś to chyba słychać świnie ...pytam bo to ciekawe zjawisko malo spotykane żeby świnie mieć za ścianą 🤔 ...no chyba że w Polsce A to norma 🤣

druga sprawa to ty w domu mieszkasz czy w chlewie ...jak się u was to nazywa 🤔

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
radekz200 napisał:

dobrze zrobiłem żonie? 

IMG_6513.jpeg

daj ja na forum to zapytamy jej

jacus napisał:

a uzywales wibratora ?? wiesz..zeby dobrze zrobic musowo potrzebny....oczywiscie kamien ubic..

slonce wyszlo,ciepo.trzeba sie do roboty brac .

5 godzin temu, malaczarna napisał(a):

Mój budżet nie przewiduje wydatków takich

zetorki to za ciastka by zasial-to dobry chlop jest..

pewnie jakies stare ci zostaly.

3 godziny temu, Bogdan_ja napisał(a):

no ty to nawet podobny do niego i pierdolnik na podwórku tyz jak u niego ...więc bardzo trafnie się diagnozujesz ....a i w oborze mieszkasz 🤣🤣🤣

jedziesz w tym roku wabić rekiny nad morze 🤣

duzo z nim gadales ?? w jednej sali byliscie ??

nad srodziemne w tym roku .. a ty- tworki ??

on jest młody to nie potrzebuje wibratora żeby zrobić żonie dobrze Ty już może potrzebujesz bo Ci nie staje

radekz200 napisał:

dobrze zrobiłem żonie? 

IMG_6513.jpeg

mleko w cenie myślałem że chociaż taki wysypiesz https://allegro.pl/oferta/biale-kamienie-otoczane-naturalne-grecja-1-kg-1-3-cm-matowa-biel-grecki-10022194740 a tak poważnie to poczytaj i puki jeszcze czysty to może lekko żywica go zalej nie będzie się brudził

Opublikowano
49 minut temu, tommy66692 napisał(a):

a u nas Mentzena wieszają..... 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Leszy napisał(a):

a u nas Mentzena wieszają..... 

A u mnie cisza, spokój, na razie nie ma plakatów ;) Polska Z to ok co wieszać plakaty, dziura zabita dechami xD

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

ladna pogoda sie zrobila- przez zetorka nic nie robie. bo mnie uswiadomil ze swieto dzisiaj.

jest  prawie 30 kandydatow na prezydenta-gdy zaczna wieszac plakaty to zrobi sie kolorowo.

26 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

ale przecież mieszkasz w jednym budynku / oborze jak sam pisałeś to chyba słychać świnie ...pytam bo to ciekawe zjawisko malo spotykane żeby świnie mieć za ścianą 🤔 ...no chyba że w Polsce A to norma 🤣

druga sprawa to ty w domu mieszkasz czy w chlewie ...jak się u was to nazywa 🤔

w choroszczy jak to nazywaja ?? izolatka ?? sala dla pacjentow pod specjalnym nadzorem ??

23 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

daj ja na forum to zapytamy jej

on jest młody to nie potrzebuje wibratora żeby zrobić żonie dobrze Ty już może potrzebujesz bo Ci nie staje

mleko w cenie myślałem że chociaż taki wysypiesz https://allegro.pl/oferta/biale-kamienie-otoczane-naturalne-grecja-1-kg-1-3-cm-matowa-biel-grecki-10022194740 a tak poważnie to poczytaj i puki jeszcze czysty to może lekko żywica go zalej nie będzie się brudził

dziecko co ty wiesz o seksie ?? ja nie mam motocykla  😂 wole inne zabawki

• Haha 1
Opublikowano

placek sam pisałeś że to nie dom tylko chlew czyli mieszkasz w chlewie ...no jak tak można obnażać swoją biedę ...trochu taktu człowieku ,po co wszyscy mają wiedzieć że u was chlew i chałupą to jeden uj ....korytarz masz wspólny ze  świniami czy oddzielnie  sobie zrobiłeś 🤔🤣

Opublikowano
jacus napisał:

dziecko co ty wiesz o seksie ?? ja nie mam motocykla  😂 wole inne zabawki

wibrator se wtykasz 🤦🙆‍♂️ coś wspominałeś 🤔😱

nie pisz o tym publicznie...

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Bogdan_ja napisał(a):

toc to skajka  od cyganów z bazaru dla nędzarzy  ...takie skóry to cygany na wioskach sprzedawali ...widać placek dał sie nabrać 🤣🤣🤣

Dziadek to jakoś w latach 90-tych kupował ... Wtedy to modne było ...

Opublikowano

to to uj ,można wybaczyć v widać że bieda ciśnie ...ale żeby kobiecie na dziurę w zębie nie dać żeby załatała to to już powinni kastrować za takie coś ...🤣

na żarcie wszystko wyda a o nic nie zadba nawet o kobietę ...😲

Opublikowano

wstawiał ktoś tu ta sex parę w basenie ..przykry widok ....Kowalsky chyba wstawił 🤔🤪

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

mi to nawet barani bobek namiary na FB podesłał 🤣🤣🤣🤣

tu taki niby kolega placka i żony broni a rozsyłał po af link 🤣

Opublikowano
22 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

a daj spokój mamy lepsza zabawę 😜

Świnie i sex nie idą w parze

3 godziny temu, radekz200 napisał(a):

dobrze zrobiłem żonie? 

IMG_6513.jpeg

Czy ona tego chciała?

Opublikowano
31 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

wstawiał ktoś tu ta sex parę w basenie ..przykry widok ....Kowalsky chyba wstawił 🤔🤪

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Mi nie wysłał...Partycja tyż nie...

Coraz ciekawiej...

https://www.tygodnik-rolniczy.pl/wiadomosci-rolnicze/rolnictwo-w-polsce/atak-wilkow-w-oborze-kolo-augustowa-rozszarpaly-jalowke-2529201

Opublikowano

zetorki to o nerkowych moze pogadac 🤣

59 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

placek sam pisałeś że to nie dom tylko chlew czyli mieszkasz w chlewie ...no jak tak można obnażać swoją biedę ...trochu taktu człowieku ,po co wszyscy mają wiedzieć że u was chlew i chałupą to jeden uj ....korytarz masz wspólny ze  świniami czy oddzielnie  sobie zrobiłeś 🤔🤣

a gdzie podzial sie twoj parobek -tez uciekl ?? i sam zostales .. z dzikami 

57 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

@jacus mam stara kurtkę skórzaną po dziadku, może chcesz ?? W podobnej byłeś w Wenecji xD jak chcesz to Ci podeślę tylko daj nr telefonu i symbol paczkomatu na który mam wysłać ;)

zostaw sobie na motocykl.gdy cie kolejna baba odejdzie to wiecej bedziesz jezdzil.

53 minuty temu, slawek74 napisał(a):

wibrator se wtykasz 🤦🙆‍♂️ coś wspominałeś 🤔😱

nie pisz o tym publicznie...

twoje fantazje zostaw dla proboszcza.

51 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

toc to skajka  od cyganów z bazaru dla nędzarzy  ...takie skóry to cygany na wioskach sprzedawali ...widać placek dał sie nabrać 🤣🤣🤣

z nedzarzami masz wieoetnie doswiadczenie- setki ludzi w twojej dziurze i z pomocy zywnosciowej korzysta .

35 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

A ty?

Opowiedz może 🤭😆

ty starszy-zaczynja.

30 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

a gdy wstawi twoja byla zone ?? to nadal bedzie twoim kolega ??

28 minut temu, malaczarna napisał(a):

@Bogdan_ja lokata założona nowa?

to sie  kaftan bezpieczenstwa nazywa .  wstawil lokate na jakis e-tartak spod bydgoszczy i go zamkneli znowu..