Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

https://www.agrofoto.pl/forum/discover/273/

"najnowsze treści na forum"

jedyna podstrona przez którą odwiedzam agrofoto.

przed zmianami:

-klikam w nazwę tematu w którym opublikowano post= przenosiło do ostatniego niewyświetlonego przeze mnie postu

-klikałem w date opublikowanego postu= przenosiło do konkretnego postu

Teraz przenosi zawsze do konkretnego postu 

zalogowany od wieku wieków

Edytowane przez Mateusz1q
Opublikowano

wszystkim mozecie odpisaci i pomóc, tylko nie mi, szkoda. ale powtrze glowny problem, w aplikacji na glownej stronie powinna sie wyswietlac - oserwowana zawartosc. Tam piszemy, to sa dla nas ciekawe tematy. W aaplikacji sa pourywane i trzeba za kazdym razem kliknac by sie wyswietlila zawartosc katalogu. a potem klikac jak na pc, ze trzeba wejsc, przejsc do ostatniego postu. w starej aplikacji bylo o niebo lepiej, to mialo racje bytu. w kompie mam w ulubionych zakladke juz dodana z katalogu obserwowane, to mi nie przeszkadza. w aplikacji to dramat!

• Root Admin
Opublikowano
Godzinę temu, Siedzacybyk napisał(a):

wszystkim mozecie odpisaci i pomóc, tylko nie mi, szkoda. ale powtrze glowny problem, w aplikacji na glownej stronie powinna sie wyswietlac - oserwowana zawartosc. Tam piszemy, to sa dla nas ciekawe tematy. W aaplikacji sa pourywane i trzeba za kazdym razem kliknac by sie wyswietlila zawartosc katalogu. a potem klikac jak na pc, ze trzeba wejsc, przejsc do ostatniego postu. w starej aplikacji bylo o niebo lepiej, to mialo racje bytu. w kompie mam w ulubionych zakladke juz dodana z katalogu obserwowane, to mi nie przeszkadza. w aplikacji to dramat!

ale widzisz, ze na pytanie o apkę pisze - pracujemy nad jej przywróceniem do żywych. Jest jeden problem, wiemy, gdzie. Chłopaki szukają rozwiązania.

Godzinę temu, Mateusz1q napisał(a):

https://www.agrofoto.pl/forum/discover/273/

"najnowsze treści na forum"

jedyna podstrona przez którą odwiedzam agrofoto.

przed zmianami:

-klikam w nazwę tematu w którym opublikowano post= przenosiło do ostatniego niewyświetlonego przeze mnie postu

-klikałem w date opublikowanego postu= przenosiło do konkretnego postu

Teraz przenosi zawsze do konkretnego postu 

zalogowany od wieku wieków

musze to jeszzcze zweryfikować - teraz jest pełna lista, wszystkich nowych postów, jesli temat jest mocno aktywny to jest kilka wpisów obok siebie.
Wczesniej, wydaje mi się ze masz racje ze grupowało wpisy, zapisuję sobie na liste rzeczy do sprawdzenia.

Nie mniej mamy pod ręką linki do nowych tematów, nowych postów, nowych zdjęć i nowych komentarzy do zdjęc.

Opublikowano

Robia i robia, a w aplikacji na stronie głównej dalej jakies g...o. w starej byly obserwowane tematy,a te nieprzeczytane byly od gory. Mozna bylo zamknac temat i wejsc w drugi. Teraz to dramat!!! Ale moze do nast niedzieli sie wyrobia,tzn. palmowej 😂

Opublikowano

Ja odinstalowałem aplikację, wygodniej mi korzystać przez przeglądarkę. Jeszcze tylko brakuje żeby po kliknięciu w dany temat przenosiło do nieprzeczytanej zawartości, a nie do początku tematu. Może że i to w końcu poprawią...

• Root Admin
Opublikowano

Aplikacja dwa dni temu została opublikowana.
U niektórych osób mogła juz się sama zaktualizować, u niektórych trzeba wymusić aktualizację w sklepie Google.

Aktualna wersja aplikacji to 5.5.1.

Trzeba się wylogować i zalogować ponownie i już działa dodawanie treści.

W tej chwili widzimy że jeszcze nie wszystkie powiadomienia spływają - weryfikujemy czemu.

Opublikowano (edytowane)

Z tego co widze, to wrociliscie do starego ukladu aplikacji, ktora nota bene byla dobra. Wszystko działa, z jednym wyjatkiem, klikajac w temat odsyla do 1 strony, a powinno do ostatniego postu, a idealnie byloby gdyby odsylala do ostatniego postu napisanego przeze mnie. Wrocli czarny motyw aplikacji, tez na +. Napisze powiedzenie stare jak swiat "lepsze jest wrogiem dobrego " :)))

PS: nowosc, a wiec ranga uzytkownika, fajna rzecz, dla mnie osobiscie bardziej przejrzyste sa rangi wojskowe :)

Edytowane przez Siedzacybyk
Opublikowano

problem jest jeszcze taki, nie wiem czy tylko u mnie, w starej wersji tez tak było, jezeli jest napisane więcej jak 2 strony postów i klikam w powiadomienie, czytam pierwsza strone, potem przechodze na kolejną i żeby na przejsc na następna musze odświeżyć dopier wtedy działa odnośnik.

Opublikowano

tak mialem w starej,ale jak chcialem z ostatniej wrocic na przedostatnia. ta aplikacja to powrot do starej. nie mozna tutaj edytowac tekstu, ani dodawac polubien do wpisu. przestraszyli sie, nie poradzili sobie ze zmiana i wrocili do starej wersji. ciekawe czy robia nowa czy juz tak zostanie?!