Skocz do zawartości

Lekkie szarpanie mf6270

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam pytanie mój mf6270 powercontrol czasem szarpie głównie przy starcie z rewersu i pod obciążeniem a przy tym lekkim szarpaniu towarzyszy zawsze ta ikona nie wiem co może dokładnie znaczyć i czerwony trójkąt i po chwili gasną te dwie ikony, powiem jeszcze że nie zawsze  to się dzieję  raz będzie  ruszał łagodnie tak jak powinien(daje zdj)

20240720_192311.jpg

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez lysonzi1
      Jest tu może jakis fachowiec co wie co może być przyczyną niedziałającego wyświetlacza ? Ewentualnie ktoś kto się z czymś takim spotkał. Znacie kogoś kto takie rzeczy naprawia?

• Przez Nowak5425
      Witam, jest jakiś sposób żeby naprawić ten wyświetlacz obrotów WOM ? Działa jak widać na załączonym filmiku. Są jakby wypalone części cyfr 
      VID_20230905_190020(0)(0).mp4
    • Przez Mariusz9260
      Witam 
      Potrzebuje pomocy przy fergusonie 6290. Gdy jest zimny rewers pracuje normalnie przód tył , a gdy się rozgrzeje przy przełączeniu przód tył świecą dwie kontrolki czerwona i zielona i piszczy . Po urochomieniu znowu działa 
    • Przez mundekAMC
      witam
      kupiłem ostatnio MF 6470 Dynashift niestety nie posiadam instrukcji obsługi do tego traktora.
      przerosła mnie funkcja wysuwania haka Dromone - potrafię go opuścić i podnieść ale nie wysunąć a wiem że ta maszyna to potrafi.
      czy któryś z bardziej doświadczonych forumowiczów może mi coś podpowiedzieć - pokazać na filmiku, zdjęciu????
      jest dla mnie jasne że muszę wysunąć siłownik tylko nie wiem który zawór / rozdzielacz do tego służy
      z góry dziękuje za wasze odpowiedzi

• Przez bar_szcz
      Witam, pacjent to MasseyFerguson 6280 silnik PERKINS ENGLAND 1941/2200, problem z odpalaniem na zimnym silniku, po przekręceniu kluczykiem załapie praktycznie od razu, ale długo kręci zanim wskoczy na normalne obroty. Jakie powinny być luzy na zaworach? Dzięki za podpowiedzi 
  • Dodaj nową pozycję...
v