Wal przedniego napedu
-
Podobna zawartość
-
Przez AdrianFanDeutz
Gdzie mozna kupic ile kosztuje obciaznik do ciagnika na przedni tuz waga jaka mnie interesuje to ok 800kg
-
Przez Dastan
W zimie poskładałem silnik Cumminsa, robiona głowica, pompa paliwa, wtryskiwacze, nowe pierścienie blok honowany. Przyczyną remontu była zatarta panewka. Od początku dwa cylindry po odpaleniu bardzo kopcą na jasny gryzący dym dopóki się silnik nie zagrzeje potem to nie występuje. Dodam że przed remontem tak nie było. Pompa ustawiona na znaki. Silnik ma przepracowane 30mtg i dalej to samo, a liczyłem że muszą się pierścienie dotrzeć, ale nie jestem pewny czy to to bo oleju nic nie ubywa. Jak to zdiagnozować? Może źle pierścienie założone? Ale to by brał olej? Kąt wtrysku?
-
Przez KatarzynaJeziorkowska
dzień dobry,
jestem pośrednikiem kredytowym i pozwoliłam sobie napisać do Państwa z propozycją finansowania skierowaną do Waszej grupy zawodowej a mianowicie - kredyt dla rolników poz zastaw ziemi na max 15 lat
max kwota BRAK
pod zastaw hipoteczny
uproszczone procedury - do 500 tys na oświadczenie o osiąganym dochodzie
na okres 15 lat
szybka decyzja
bez wpisu do bik
spłacamy inne zobowiązania do 500k na uproszczonej procedurze, powyżej polisa i zestawienie faktur(bez faktur i przelewów;)) konsolidujemy inne zobowiązania wpisane na hipotece
w każdej chwili możliwa wcześniejsza spłata bez żadnych dodatkowych kosztów hipoteka możliwa i na domu i na ziemi, itd, itp zapraszam do kontaktu dkfinanse.spzoo@gmail.com tel 695 588 952 w swojej ofercie mam produkty zarówno dla osób z dobrymi bazami bik jak i złymi cała Polska pozdrawiam Katarzyna Jeziorkowska DK Finanse sp. z o.o. wpis do KNF RPK037045 -
Przez Fugeo
Poszukuję sprawdzonych lamp roboczych ledowych na tył ciągnika. Na chwilę obecną będą założone dwie. Preferowane z wbudowanym złączem typu AMP. Pierwsze jakie znalazłem to takie:
https://elmoto.pl/lampy-robocze/4562-lampa-robocza-led-4000-lm-owalna-amp-wesem-kat-60-5905445633354.html
Mogą być? Mają odpowiednią moc, strumień świetlny i kąt?
-
Przez przemyslaw111187
Witam
Mam dwie duże przyczepy Pronar 14 ton ciągnik 150km mam problem z wyjechaniem z kukurydzy po kiprowaniu na bok . Jazda prawie na wprost nie ma możliwości wykręcenia na bok lub zajechania drugi raz.Do tej pory miałem mniejsze przyczepy i nie było problemu
Może ktoś doradzi jaka kolejność i jaka technika wyjeżdżania?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Osadzenie łożyska na wale napedu podłogi
New Holland 6635 & Metanga APG220 & Wifo WK3