Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jaka masz szanse ze znajdzie jakas normalna panne w twoim wieku ??? jesli do tej pory byla sama to chyba nie bez powodu.. predzej rozwodka bedzie normalna..

1 godzinę temu, Desperado napisał:

No na pewno nie pod tym nickiem byłem, w tamtym czasie miałem nick @MAT912 i byłem moderatorem forum. Zaznaczam że dosyć wrednym moderatorem.   xD

Aś mnie rozbawiła.  :D

piz*a nie moderator-zadnego ostrzezenia mi nie dla-sprawdzilem 🤣

1 godzinę temu, Desperado napisał:

O panie, kobiety oszczędzałem trochę, żeby utrzymać jako taką populację na forum   :P ale czasem trzeba było i trochę uspokoić, zwłaszcza jak rozrabiały jak zając w kapuście.   :P

A to miło że pamiętasz.   :)

na delikatnych umyslach spotkanie z toba pozstawia rysy na lata..

23 minuty temu, konteno napisał:

desperados pytał o kobiety ale nie wspomniał czy mają być wolne 

poleciłbym ci swoją koleżankę z pracy Agę Z , świeża rozwódka z 2 dorosłych dzieci, jesteście w podobnym wieku 

może i tak ale dupodajce też trzeba okazać zainteresowanie ,czas poświęcić i jakimś gustownym prezentem się wykazać 

a ty czemu nie jestes zainteresowany ??

• Haha 1
Opublikowano
21 minut temu, jacus napisał:

a jaka masz szanse ze znajdzie jakas normalna panne w twoim wieku ??? jesli do tej pory byla sama to chyba nie bez powodu.. predzej rozwodka bedzie normalna..

Skoro panna w moim wieku jest nie normalna, to i kawaler w moim wieku jest nie normalny🤔 Czyli mamy dwa minusy🤪🤪. Jak pamiętamy z lekcji matematyki, to dwa minusy🤪🤪 dają zawsze przy mnożeniu plus😇. A ja tych plusów chciałbym mieć 😇😇😇😇

Opublikowano
1 godzinę temu, bergman31 napisał:

@Sean  pamiętam ale że to Ty, to mi do głowy nie przyszło🤔

Żadna tajemnica, Pafnucy dosyć często tak się do mnie zwraca.

51 minut temu, jacus napisał:

piz*a nie moderator-zadnego ostrzezenia mi nie dla-sprawdzilem 🤣

Siedziałeś spokojnie to nie dałem, za nic nie dawałem, trzeba było fikać jak teraz to robisz, to dawno już byś przeminął :P  z wiatrem.   xD

1 godzinę temu, konteno napisał:

desperados pytał o kobiety ale nie wspomniał czy mają być wolne

A mnie to w jakim celu?  :P   xD

• Like 1
Opublikowano
Migotka napisał:

2 godziny temu, konteno napisał:

ciekawe czy to nie ta z ostatniej edycji RSZ

pudło , jestem robolem i pracuję przy produkcji tych czujników

Na strefie robisz ? Nie takie znowu pudło bardzo dużo ludzi robi na produkcji może mechanikiem nie  jesteś ale produkujesz im części 

@konteno skromny i pracowity: etat gospodarstwo i jeszcze dłubię po południami i weekendami różne rzeczy i zna sie na wielu tematach elektrotechniki i nie ma też pewnie przez to czasu na kobiete

Opublikowano

zeby tylko mial czas umrzec 🤣

11 godzin temu, bergman31 napisał:

Skoro panna w moim wieku jest nie normalna, to i kawaler w moim wieku jest nie normalny🤔 Czyli mamy dwa minusy🤪🤪. Jak pamiętamy z lekcji matematyki, to dwa minusy🤪🤪 dają zawsze przy mnożeniu plus😇. A ja tych plusów chciałbym mieć 😇😇😇😇

z tego co widze po okolicy to kawalerowie dziela sie na dwie grupy-albo alkoholik od mlodosci albo homoseksualista..innych nie znam..

11 godzin temu, konteno napisał:

wolę młodsze od siebie 

w tych czasach kobieta po 40 to mlodka jest.. ty zniszczony praca na ile wiecej wygladasz niz masz ?? jelsi nie jest nadmiernie zatuczona to idzeci miec mozecie

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

🤣

w tych czasach kobieta po 40 to mlodka jest.. ty zniszczony praca na ile wiecej wygladasz niz masz ?? jelsi nie jest nadmiernie zatuczona to idzeci miec mozecie

Boże słodki nie ma to jak faceci z klasą ... Chuda, gruba co za różnica żebyście sami tacy idealni byli ,czasami wygląd jest też zależny od tego czy człowiek może w danym momencie na coś nie choruje 

Zawsze krowa co duży ryczy mało mleka daje ,jak tacy idealni to czego żaden z Was nie ma swojego zdjęcia ... 

11 godzin temu, konteno napisał:

to napisz coś więcej  , płeć ,wiek 

jak nie tu to PW

Jakoś nie czuje potrzeby mówić o rzeczach dla mnie osobistych i prywatnych , na profil sobie wejdziesz to widzisz , to Ty się trochę pochwal o sobie 🙂

• Like 4
Opublikowano
2 minuty temu, Migotka napisał:

Zawsze krowa co duży ryczy mało mleka daje ,jak tacy idealni to czego żaden z Was nie ma swojego zdjęcia ... 

O to to...

Moje fotki tam są.... Tylko trzeba poszukać...

Opublikowano

ta bagieta pardon zapiekanka to ty. ??🤣

czyjes zdjecie tez zniknelo....

nie daje zdjecia bo bym ostatnie kobitki z forum wystraszyl..

11 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Ciekawa okolica...

9 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Polska A 🤔

zakladacie ze wszyscy mlodzi homoseksualisci plci obojga uciekli do nas ?? bardzo mozliwe.wiekszosc aktywistow  z polski wschodniej pochodzi.

a ci starzy to co ?? na jakiej podstawie sadzicie ze u was ich nie ma ??

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, jacus napisał:

ta bagieta pardon zapiekanka to ty. ?

A która, gdzie?

5 minut temu, jacus napisał:

zakladacie ze wszyscy mlodzi homoseksualisci plci obojga uciekli do nas ?? bardzo mozliwe.wiekszosc aktywistow  z polski wschodniej pochodzi

Może pedałów ciągnie tam do was...

Przyjedziesz to Ci pokażę jak może się prowadzic stary kawaler.

Niejeden pozazdrościł by mu wigoru i ogarnięcia wszystkiego.

Potrafi i wypić, ale wszystko w granicach rozsądku 

Jacus już kilka fotek ze mną było.

Na motocyklu ostatnio.

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano

tylko takich bez kasku brakuje 🤣

ja bym se cyknal-mam kask, ale dzieci z deskorolki i trochi za maly 🤣

a skad wiesz ze on nie jest gejem ??

u mnie w pracy sprzata dwoch takich kolegow- nawet ja nie mam takiego porzadku jak oni zrobia.. 

co ludzi ciagnie do nas ?? pieniadze ,praca, wolnosc..

to co was podnieca na zdjeciach ja widze codziennie na ulicach..

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

skad wiesz ze on nie jest gejem

Bo podrywał kobiety. Po prostu zbyt wybredny.

Po za tym pedały do was pojechały. Sam pisałeś 

Widać tam się lepiej czują 😆

4 minuty temu, jacus napisał:

tylko takich bez kasku brakuje 

..ale są 🤷‍♂️

Jacus coś o waszych stronach...chyba wiele się nie zmieniło?

https://wielkahistoria.pl/los-galicyjskich-chlopek-150-lat-temu-nieustanna-harowka-nie-byla-najgorszym-co-spotykalo-wiejskie-kobiety/

Opublikowano
54 minuty temu, Migotka napisał:

Boże słodki nie ma to jak faceci z klasą ... Chuda, gruba co za różnica żebyście sami tacy idealni byli ,czasami wygląd jest też zależny od tego czy człowiek może w danym momencie na coś nie choruje 

Jakoś nie czuje potrzeby mówić o rzeczach dla mnie osobistych i prywatnych , na profil sobie wejdziesz to widzisz , to Ty się trochę pochwal o sobie 🙂

@jacus to baran nie krowa, więc co do zasady, mleka nie daje ni kropli.