Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

twoje zwidy mnie nie rusza bo to tylko twoje urojenia na twoje potrzeby bos cienki bolek...

Gdze ja niby to pisalem konfabulancie 

Powiem ci w tajemnicy ze skulem ryj jak bylem mlody wioskowemu komuniscie co wszystkich podpierdalal ...moze o tym pisalem 🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano

Innym razem się tłumaczyłeś, że chciałeś mnie wkręcić🤣 i to jakoś z rok temu, jak o tym twoim bohaterstwie wspomniałem. 
ten co o faktach pisze i ma przewagę😂

23 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

twoje zwidy mnie nie rusza bo to tylko twoje urojenia na twoje potrzeby bos cienki bolek...

Gdze ja niby to pisalem konfabulancie 

Powiem ci w tajemnicy ze skulem ryj jak bylem mlody wioskowemu komuniscie co wszystkich podpierdalal ...moze o tym pisalem 🤣🤣🤣🤣

Żałosny bajkopisarz. 

Opublikowano

on moze w wojsku walczyl z komuna-po pijaku demolowal koszary 🤣..ogarek gdzie sluzyles ??

58 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Czego nie rozumiesz .... Odstaw te zwidy ze szklanej kuli  🤣🤣🤣

Moje dzieci sa pelnoletnie i nie mieszkaja z tata i mama ...nie potrafisz tego pojac ...🤪

przeczytaj jeszcze raz post.  wiem ze mieszkasz z parobkiem a nie rodzina- to zadna tajemnica  🤣

49 minut temu, bezbarwny napisał:

Boli boli, bohaterze stanu wojennego😂

moze rysia sie naogladal ?? to gdzies kolo niego sie dzialo..

tak na powaznie to konkubinat w polsce to glupota.. co z majatkiem ?? chocbys testament zostawil to podatek trzeba zaplacic spory, a co z decyzja o leczeniu,informacja o stanie zdrowia ??  chocby o pogrzebie ?? w swietle prawa jestescie ludzmi sobie obcymi..

Opublikowano

@jacus, co ja Cię będę w niuanse swego żywota wprowadzał. Powiem tyle, z żoną(matką moich dzieci ogarek) rozdzielność majątkową miałem, a mimo to, życzenia z okazji dnia kobiet jej posłałem, za co pięknie podziękowała. Z obecną Partnerką, żyje mi się dobrze i żadnemu z nas dwojga  nie przeszkadza, że to drugie swoje dochody i swój majątek ma. Co do śmierci, szpitala etc - mam dzieci które będą wiedziały co robić w tej, czy innej sytuacji. 

Opublikowano

Placek ty wiesz co to wojsko dziewczyno 🤣🤣🤣 

Bezbarwny widac rogi ci dowalila skoro strach przed wspolnoto majatkowa pozostal 🤣🤣🤣🤣

Czulem ze ty pisowski katol rozwodnik bo to norma u takich ...kogo i  czego ty chcesz uczyc ?...patologii rodzinnej 🤔

32 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

OPL Jelenia Góra JW 2773

Nie ma juz tej jednostki ,zlikwidowali ..

Opublikowano

bezbarwny -macie wspolne dzieci ?? jesli nie to i tak jestescie dla siebie obcymi..

tak sobie sasiadka zlekcewazyla- sasiad zmarl nagle, dzieci wspolnych nie mieli, on dom kupil za wspolne pieniadze i teraz 3 rok po sadach sie wloczy z jego rodzina..

ogarek moze ty jak wiesiek w krakowie sluzyles i temu masz kompleksy do dzisiaj ?? 

Opublikowano

Bylem  2 tygodnie w Szklarskiej Porębie w osrodku wojskowym  ..sniezke to z okna bylo widac w sloneczny dzien jak na dloni ...

Byla tyz szkola chorążych ,tyz zlikwidowana ...

Nie wiem kto tam granice obstawial, moze mieli wlasna wartownie i tylko delegowali tam żołnierzy ...od nas nikt tam nie jezdzil 

Opublikowano
1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał:

Placek ty wiesz co to wojsko dziewczyno 🤣🤣🤣 

Bezbarwny widac rogi ci dowalila skoro strach przed wspolnoto majatkowa pozostal 🤣🤣🤣🤣

Czulem ze ty pisowski katol rozwodnik bo to norma u takich ...kogo i  czego ty chcesz uczyc ?...patologii rodzinnej 🤔

Nie ma juz tej jednostki ,zlikwidowali ..

ciebie niczego nie nauczę, choć wiem, że byś chciał męska cipo, żeląca się na babę na priw pośledniego forum😂
ty się ćwokiem urodziłeś i już tak pozostanie, Bido. 

Opublikowano (edytowane)

Przestan konfabulowac nedzo umysłowa...😗 

Takie jenoty jak ty tylko zmyslac potrafio 🤣

Wzioles widac ostro uzywano i nie potrafisz tego przelknac ....🤣🤣🤣🤣🤣..no ja ci nie pomoge ...😲

Pouczyciel z patologii rodzinnej sie znalazl 🤣

Opublikowano (edytowane)

Potrafisz cos pokazac czy tylko szczekac i zmyslac nauczli 🤔

Masz rozdzelnosc bo  zadna nie  chce twego dlugu splacac 🤣🤣🤣🤣

Dzieci zostawiles i obcy czlowiek wychowal 😲

No brawo ty ...prawdziwy pisdzielec 😲..bohater 🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano (edytowane)

Bardzo pracowicie, sporo zajęć wiosennych w polach, sporo spotkań, trochę oglądania nowych- starych zabawek. Ogólnie nie ma na co narzekać choć z jednym zakupem to się trochę za późno zdecydowałem i nie doszedł do skutku. Poza tym zdrowie jak i humor dopisuje 🙂

Mam nadzieje że u Ciebie równie dobrze.

Edytowane przez Pigmei