Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, Bogdan_ja napisał:

Bezbarwny swojej  konkubiny nawet nie wymienia 😲 

Wiedziałem, że dla Ciebie te dwa zdania zbyt skomplikowane będą

boli Cię ta Konkubina jakby Twoja miała być, czy coś Ci obiecywała😉😂Znakiem tego, jedyne co przy żonię trzyma, to miłość do pieniędzy, bo siostra prawniczka uzmysłowiła, co wspólność majątkowa oznacza

Opublikowano

Wiem bezbarwny ze ty ekspert od cudzych zon 🤣... Nie boli tylko smieszy jak taki krzyworyjec co w konkubinacie zyje ,porad udziela ....😲

Jaki kwiatek konkubinie sie nalezy bo  zes pominal swoja 🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Bogdan_ja napisał:

Wiem bezbarwny ze ty ekspert od cudzych zon 🤣... Nie boli tylko smieszy jak taki krzyworyjec co w konkubinacie zyje ,porad udziela ....😲

Jaki kwiatek konkubinie sie nalezy bo  zes pominal swoja 🤣🤣🤣🤣🤣

Wiem że mi tego zazdrościsz Bido.
Ciebie było stać tylko na swoją ponarzekać ukradkiem i pod wpływem😂 ah, gdyby nie ta wspólność majàtkowa, to ty by pobrykał i pokazał…wszak lubisz pokazywać🤣

Edytowane przez bezbarwny
Opublikowano
2 godziny temu, bezbarwny napisał:

Wiem że mi tego zazdrościsz Bido.
Ciebie było stać tylko na swoją ponarzekać ukradkiem i pod wpływem😂 ah, gdyby nie ta wspólność majàtkowa, to ty by pobrykał i pokazał…wszak lubisz pokazywać🤣

Strasznie zazdroszcze ..,najbardziej tej pisowskiej mentalnosci ....tyz bym chcial byc takim przygrywem jak ty i zyc w konkubinacie jak przystalo na prawdziwego pisowskiego katola ....mowil bym do swojej jak niejaki wściekły  jenot z pisu "zejdz kurwo z mego dywanu "....🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
Dnia 8.03.2024 o 17:29, bezbarwny napisał:

Czerwone róże ofiarowuje się namiętnej kochance, a herbaciane, najlepszej koleżance. Żonie gerbery i uśmiech szczery. 

A jak jednak  żonie po X latach mąż czerwone to chyba jednak i na kochankę się nada ? 🧐

Cześć chłopcy ,jutro a właściwie za kilka godzin Dzień Mężczyzny więc wszystkiego dobrego i miłej niedzieli każdemu z Was ❤️

• Like 3
Opublikowano

Boguś ja dobrze wiem na co cię stać gdy się otworzysz. A on ma bardzo dobry kontakt z meg, być może to nawet jego konkubina😂 Zresztą jak po pijaku to możesz nie pamiętać😗 

Opublikowano
3 godziny temu, Bogdan_ja napisał:

Mnie nie obchodzi jego konkubina ,wydać ze ma problem i byc moze sie zali Meg 🤣🤣🤣🤣 

Ja zamienilem z Meg tyko kilka zdan i to na temat af ....

No jak nie obchodzi Bido, skoro o moim rzekomym braku szacunku do Niej bredziłeś?😂 co do konfabulacji, lepszego od ciebie nie ma. 
jak tam, córka się wyprowadziła, to z kim żona teraz śpi?🤣😉🤣

tak ogarek, alkohol, dla mądrych ludzi jest, choć ty, czy przed, czy po spożyciu, głupi…choć może naiwny bardziej. 
Ok, koniec tematu, bo jeszcze mi się ciebie żal zrobi. 

Opublikowano (edytowane)

Widze ze strasznie cierpisz 🤣🤣

Widzisz robaczku ja mam ta przewage ze pisze o faktach i nie musze konfabulowac jak ty 🤪

U ciebie konkubina z corka spi 🤔🤣

Widze ze masz problem z alkoholem i chcesz go sprzedac 😲 

Moja corka nigdy nie mieszkała nawet z nami jak byla pelnoletnia  bo zaraz po studiach kupilem jej mieszkanie w miescie ...wiem ze ty mozesz tego nie ogarniac bo trzymasz swoje pod pierzyno na wiosce . 

Tacy jak ty co zyja na krzywy ryj to jak dzeciak sie rodzi to pierwsze to ida  testy na ojcostwo robic 🤣🤣🤣🤣🤣jenoty posrane ..🤣..udaja ze to nie ich 😲

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano

ogarek -twoja corke od razu po urodzeniu oddales do domu dziecka ? czy zona uciekla jeszcze przed porodem? popraw post..

daleko uciekla od ciebie ?? w takich suwalkach to jest jakas przyszlosc dla mlodych ?? 

dla ludzi z wyksztalceniem jest jakas praca ??

Opublikowano
1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał:

Widze ze strasznie cierpisz 🤣🤣

Widzisz robaczku ja mam ta przewage ze pisze o faktach i nie musze konfabulowac jak ty 🤪

U ciebie konkubina z corka spi 🤔🤣

Widze ze masz problem z alkoholem i chcesz go sprzedac 😲 

Moja corka nigdy nie mieszkała nawet z nami jak byla pelnoletnia  bo zaraz po studiach kupilem jej mieszkanie w miescie ...wiem ze ty mozesz tego nie ogarniac bo trzymasz swoje pod pierzyno na wiosce . 

Tacy jak ty co zyja na krzywy ryj to jak dzeciak sie rodzi to pierwsze to ida  testy na ojcostwo robic 🤣🤣🤣🤣🤣jenoty posrane ..🤣..udaja ze to nie ich 😲

Ty już jako marko polo pisałeś o fakcie, jak to w stanie wojennym z komuną walczyłeś😂 masz przewagę, fakt, nad faktami🤣

ssiesz z palca jak gówniarz. I jeszcze mi toto z szacunkiem do Konkubiny wyjeżdża, podczas gdy żonie pióro przed obcą kobietą smaruje. Siuśmajtek.