Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
galeria
Chwast
Opublikowano

Jest jakiś sprzęt żeby robić dezynfekcję? Chodzi mi żeby była najlepiej para, mgła która wszędzie się dostanie bo wiadomo zwykły opryskiwacz plecakowy to średnio to wygląda.

Opublikowano

ja dezynfekcję robie co każdy rzut, przyjeżdża facet ze swoim sprzętem i środkami bierze kilka stówek i jest spokój. Samemu takie urządzenia kupować to nie wiem czy jest sens przy takiej ilości zabiegów jakie miałoby to robić u mnie

Opublikowano

9,30 na koniec tygodnia E klasa 

Dnia 16.02.2024 o 15:00, simpleNICKpl napisał:

2300 brutto śrutowana po przypłynięciu

dla vatowca i ryczałtowca to inna cena. Miej troche litości i podawaj ceny netto... To tak jakbyś przyrodzenie mierzył z kręgosłupem jeden ma 70 cm a drugi 80cm. 

Opublikowano
Przed chwilą, simpleNICKpl napisał:

spojrzałem tylko na fakturę i napisałem, jak ktoś chcę obliczyć to obliczy. 2130

no nie bo dla vatowca to jest 2130 netto  a dla ryczałtowca to będzie 2150 netto 

2010 netto z transportem mam umowę podpisaną ale to kilka aut w miesiącu 

Opublikowano
Neveragain napisał:

Przed chwilą, simpleNICKpl napisał:

spojrzałem tylko na fakturę i napisałem, jak ktoś chcę obliczyć to obliczy. 2130

no nie bo dla vatowca to jest 2130 netto  a dla ryczałtowca to będzie 2150 netto 

2010 netto z transportem mam umowę podpisaną ale to kilka aut w miesiącu 

łoł nie wiedziałem że dla Vatowca jest inny Vat i dla Ryczałtowca inny 😳 8 procent to 8 procent i zarówno ryczaltowiec jak i watowiec dostanie taką samą fakturę kupując soję, mylisz pojęcia gościu, my tu nie mówimy o sprzedaży trzody tylko o kupowaniu soji

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Przez soltys48
      Zapraszam do dyskusji na temat cen bydła w 2025r

• Dodaj nową pozycję...
v