Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Nie rozumiem trochę to niemacie tam radnych od siebie z okręgu? Przecież oni powinni widzieć dokładnie co się dzieje. Końskie jakie były to były ale było wiadomo czy obniżka czy podwyżka.  Nie wspomnę o kierowcy który zawsze był zorientowany w sytuacji :D

Opublikowano
51 minut temu, Ursusc385 napisał:

Która strona kolna? W stronę stawisk? 

Tak.

Ta lepsza 🤭 bo druga strona to już Kurpie, dzikusy 🙆

12 minut temu, Marcin133 napisał:

A Siestrzanki Pedro daleko od Ciebie?

ponad dycha będzie 

Opublikowano (edytowane)
15 godzin temu, ubogiwladek napisał:

Nie rozumiem trochę to niemacie tam radnych od siebie z okręgu? Przecież oni powinni widzieć dokładnie co się dzieje. Końskie jakie były to były ale było wiadomo czy obniżka czy podwyżka.  Nie wspomnę o kierowcy który zawsze był zorientowany w sytuacji :D

W mlekovicie to radny "może" mieć .i mówić ..... Co tu dużo mówić wszędzie jest tak samo . 

Edytowane przez Akardin
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Krzysiek55550 napisał:

Pewnie gdzieś od 2,1 do 2,4 zależy od ilości i parametrow oczywiście brutto

OK, myślałem że macie gorszą cenę. 

Więc chyba podobnie jak Ryki. 

Edytowane przez Nintendo
Opublikowano
2 minuty temu, krzychu121 napisał:

Ja nie wiem po co te czekanie do ostatniego dnia i późnych godzin w mlekowicie czy polmleku. 

A Piątnica jak ? Utrzymali czy premia ?

mi się wydaje że jedni się oglądają na drugich 😛

Opublikowano

To tylko pokazuje jak ważna jest konkurencja. Jakby zostały tylko trzy molochy to robili by z cena co chcieli. Wielkie firmy a czekają do ostatnich godzin żeby podać cenę bo w ciągu ostatniego dnia i godziny pewnie podpisują wszystkie kontrakty na kolejny miesiąc 

Opublikowano (edytowane)

Mam nadzieję że dołoża z 10gr będzie się lepiej szło bo ogólnie nie chce się strasznie. Dobrze że Łowicz przetrwał i w miarę płaci to reszta chciał nie chciał musi podarzac bo tak to już by było z 1.6

Edytowane przez Marcin133
  • Like 2
Opublikowano
13 minut temu, Marcin133 napisał:

Mam nadzieję że dołoża z 10gr będzie się lepiej szło bo ogólnie nie chce się strasznie. Dobrze że Łowicz przetrwał i w miarę płaci to reszta chciał nie chciał musi podarzac bo tak to już by było z 1.6

Gdyby Łowicz nie przetrwał to wchłonęła by go spółdzielnia  z wielkiej trójcy. Na pewno nie mielibyście gorzej. Ile aktualnie płaci Łowicz?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez tomekskw
      Jakie są u was ceny mleka? Podawajcie ceny i parametry w swoich mleczarniach.

Zapraszamy do dyskusji na temat cen mleka w sezonie 2025.
      Poniżej zamieszczamy listę najpopularnieszych pytań jakie przewijały sie na forum w latach poprzednich.
      Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie który dotyczy cen mleka w roku 2025.
      Ile będzie kosztować mleko w 2025 roku? Jaka będzie cena mleka w 2025 roku? Czy ceny mleka pójdą w górę w 2025 roku? Czy mleko będzie droższe w 2025 roku? Czy ceny mleka będą spadać w 2025 roku? Dlaczego mleko może tanieć w 2025 roku? Co dalej z cenami mleka w skupie w 2025 roku? Ile będzie kosztować mleko w Biedronce w 2025 roku? Ile będzie kosztować litr mleka w sklepie w 2025 roku? Ile będzie kosztować litr mleka w skupie od rolnika w 2025 roku? Ile będzie kosztować mleko w Polsce w 2025 roku? Ile będzie kosztować mleko w Ameryce w 2025 roku? Stawki w mleczarniach i ceny skupu mleka 2025
      Ile będzie płacić Piątnica za mleko w 2025 roku? Ile będzie płacił Mlekpol za mleko w 2025 roku? Ile będą płacić mleczarnie za litr mleka w 2025 roku? Ile będzie płacił Łowicz za mleko w 2025 roku? Ile będzie płacić Mlekovita za litr mleka w 2025 roku? Ile będzie płacić Polmlek za mleko w 2025 roku? Ile będą płacić rolnikom za mleko w 2025 roku? Zapraszamy do merytorycznej i kulturalnej dyskusji.
      Podając ceny mleka wpisujcie jaki to powiat, jaki odbiorca, jakie parametry mleka przy tej cenie. Taka informacja pomoże nam dyskutować na faktach a nie na domysłach.
      Pozdrawiam, YacentY
  • Dodaj nową pozycję...
v