Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Jak byś zrozumiał w jakim to celu to robione to byś tak nie pisał .

Domyślam się, tylko że mnie to wk, i możesz osiągnąć efekt odwrotny od zamierzonego.

Opublikowano (edytowane)

Jak nie - odsunięty Kaczor od władzy niech i będzie gorzej ale nie kaczka taka to twa logika .

Czemu nie reaguję  ,Europejska Komisja na rzecz Demokracji jak sędziowie mają podpisywać lojalki .

Prawdziwa demokracja , jebać  obywatela i pałować a naród wielbi taką władzę .

56 minut temu, witejus napisał:

Domyślam się, tylko że mnie to wk, i możesz osiągnąć efekt odwrotny od zamierzonego.

W ten sposób łatwo sprawdzić z kim ma się do czynienia .

Płacz rolnika jest w materiale filmowym .

Ceny buraków spadną do poziomu z 2019 roku?! "Klęska polskiego rolnictwa"

https://www.tygodnik-rolniczy.pl/wiadomosci-rolnicze/komenatrze-rolnikow/ceny-burakow-spadna-do-poziomu-z-2019-roku-kleska-polskiego-rolnictwa-2519467

Edytowane przez galan99
Opublikowano
54 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Czy ja tak się tym wszystkim jaram jak ty?

No nie wydaje mie sie...

Kogo to obchodzi czym tam się jarasz i co robisz kto pytał .

Kim jesteś i co myślisz kogo to .

Opublikowano
58 minut temu, galan99 napisał:

Prawdziwa demokracja , jebać  obywatela i pałować a naród wielbi taką władzę .

Jak to mówił PiS,? Że trza było wygrać wybory? No to wygrali bo taka była wola większości a demokracja to rządzy większości. A skoro większość lubi pałowanie, to niestety ale mniejszość też po d*pie dostanie.:lol:

• Like 1
Opublikowano

Można rzec że mniejszość wiedziała co będzie, a większość będzie zaskoczona rozwojem wydarzeń🤭

Opublikowano

PiS jest dupczony i to jest najważniejsze ...tu nie ma zaskoczenia tylko zmiana ....zostanie zgnojony za to co robił bo sam se bata ukręcił ....a że pisdzielcom/wyborcom  jest źle to kogo to obchodzi .....większość tak zadecydowała 🤣🤣🤣

niech beczą i kwiczą po kątach bo głosowali na bandę złodziejaszkow i gnid ...😲

PiS zostanie rozczłonkowane do zera 🤣🤣🤣🤣😲🤣🤣😲

taki los ""ludzkich panów """ co są teraz zerem i niczym 🤣🤣🤣

Opublikowano (edytowane)

Za 3 lata kamień na kamieniu nie zostanie po obecnej władzy . Która składa się 15 zespołów powstał jeden wielki twór .

Przeciwko PiS , powstał twór .

image.png

Edytowane przez galan99
Opublikowano
30 minut temu, Agrest napisał:

Można rzec że mniejszość wiedziała co będzie, a większość będzie zaskoczona rozwojem wydarzeń🤭

Mniejszość zapomniała jak boli dupsko i zrobiła wszystko aby przegrać wybory. A większość lubi jak dupsko boli.:lol:

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

Mniejszość zapomniała jak boli dupsko i zrobiła wszystko aby przegrać wybory. A większość lubi jak dupsko boli.:lol:

Tu masz rację, patrząc na zlepek koalicji to ból d*py jest zjawiskiem powszednim i akceptowanym , a nawet promowanym😜

A tymczasem.powrót do przeszłości???🤣

https://www.facebook.com/share/r/owocT6vMp1nUXWq3/

Opublikowano
18 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Pis się zwyczajnie przejadł po 8 latach, a tym wystarczyło pół roku aby wszyscy chcieli, żeby już sobie poszli😂

Wszyscy czyli kto, bo sondaże jakoś inaczej pokazują ...

• Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, mirro napisał:

Boli boli bo obniżyli zasłużonym działaczom emerytury co walczyli z Narodem .

Teraz odzyskają i szacunek że gnębili naród to jest ta cała demokracja nic nie warta .

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

Wszyscy czyli kto,

Czarnecki?:lol:

1 minutę temu, galan99 napisał:

Boli boli bo obniżyli zasłużonym działaczom emerytury co walczyli z Narodem

Jakby zrobili to jak należy, to pewnie bym przyklasnął. Ale że spieprzyli jak się tylko dało, to teraz se można popłakać że się nie udało.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v