Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

romus większość jest na sali sejmowej i to spory zapas ..😜🤣

Jest po wyborach nie skumales tego 🤣

niema zapasu jest koalicja ....... a to niczego nie daje 

Przed chwilą, Bogdan_ja napisał:

teraz tylko dudu won i PiS pozamiatany do pierdla 😲

spoko Niemiec każe oddawać za bezcen rudy wykonuje rozkaz ... drożyzna podwyżki i rudy papa 

Opublikowano

takie akcje za rudego 

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst „Jupiter @Jupiter300571 Chciała menda uciec uciec do Rosji albo Białorusi,ile tego gnojstwo jeszcze? #s10 Prokurator Jarosław Śiej sprawujący nadzór nad śledztwem przeciwko dwóm polskim żołnierzom zatrzymanym na granicy był referentem w postępowaniu dotyczącym zamachu smoleńskiego, miał kontakty z Komitetem Śledczym Federacji Rosyjskiej. Jego ojciec jest powiązany z WSI i GRU. atura Generalna 6:48 6:48·11cze24 48-11cze24-16,9KWyświetlenia 11 cze 24 16,9K Wyświetlenia”

Przed chwilą, Ulman napisał:

Uzależniona sekta bezrobotnych leni i emerytów  która oglądała TVPis całymi dniami, przeniosła sie do Republiki

a jak tam socjalisto robolo leń 

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Czy ty twierdzisz że większość jest mniejszością?

czy własność a dzierżawy to to samo ? stawiają ci warunki taki głupi jesteś jak na wykształci ucha ?

czy twoja szkoła wyglądała tak ? 

Funkcjonariusze Centralnego Biura Antykorupcyjnego zatrzymali dwóch rektorów uczelni prywatnych w Koninie i Szczecinie oraz byłego rektora częstochowskiej Akademii Polonijnej - poinformowano w komunikacie Centralnego Biura Antykorupcyjnego. Śledztwo dotyczy udziału w zorganizowanej grupie przestępczej i wystawiania dyplomów w zamian za przyjęcie korzyści majątkowej.
Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-rektorzy-prywatnych-uczelni-zatrzymani-komunikat-cba,nId,7567727#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

3 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

PiS może się teraz tylko plaszyc do tygryska a ten splunie na nich 🤣🤣🤣

no no z 16% na 6% 

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst „Władek nie boj sie, płacz... tak jak ja płacze... ZZ”

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Jak żeś tak długo myślał nad tą analogia to może objasnij o co ci chodzi. Co dzierżawa ma z tym wspólnego?

Jako tłumok PISowski popluj sobie jeszcze na wykształconych ale niczego to nie zmieni.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Warto wiedzieć! Zmiany w KPO - zlikwidowano komponent D3.2.1,który miał być przeznaczony na rozwój polskiego przemysłu farmaceutycznego, produkcję leków w Polsce, utworzono zaś nowy komponent E1.1.1 z budżetem 373,75 mln euro, przeznaczony na dotacje do zakupu używanych i nowych samochodów elektrycznych. Ważne - w Polsce nie istnieje żaden poważniejszy producent samochodów elektrycznych! Wielka szkoda dla naszej, polskiej gospodarki!

Przed chwilą, Ulman napisał:

Jak żeś tak długo myślał nad tą analogia to może objasnij o co ci chodzi.

af wyświetla czas od postu to zaledwie sekundy ....... prześpij się z tym i pomyśl  

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

Wielka szkoda czyli PiS te szkodę poczynił bo niczego nie zbudował 🤣

masz racje rekord przyciągania kapitału ...... rekord budowy autostrad i dróg ............ za rudego odwrotnie  

Opublikowano
Przed chwilą, Bogdan_ja napisał:

kura jak te Pisiorki sraczki dostały po wygranych wyborach 🤣🤣🤣🤣

a jak tam socjal + komuna nadpłata sb i reszta 1,5mld   ...  odbija się czkawką 90% rolników odeszło trzeciej drogi kobiety poszły do konfy wiesz może czemu ? z dobrobytu sie przewraca ?  

1 minutę temu, Ulman napisał:

gdzie jest jaworzana?

Ilustracja

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v