Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
33 minuty temu, Ulman napisał:

Ojciec Kaczyńskich był komuchem ale najwyraźniej ważniejsze kim był dziadek

Pomyliłeś AK z UB jak ktoś jest tak głupi jak ty to może i uwierzy w przeszłość Kaczyńskich jaką przedstawiasz .

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Pomyliłeś AK z UB jak ktoś jest tak głupi jak ty to może i uwierzy w przeszłość Kaczyńskich jaką przedstawiasz .

Taaa, i mając w kartotece AK robili karierę naukową i dostawali chałupę na Żoliborzu gdy inni mieli problem głupie mieszkanie dostać xD Stary Kaczyński pracuje przy remoncie Ambasady USA w PRL, a potem dostaje chałupę, przypadek niesamowity xDxDxD Przecież to śmierdzi Agentem SB z daleka xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano
Dnia 1.01.2024 o 14:09, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Tylko ludzie prośba o kulturalne wypowiedzi 😉 tak wiem dla niektórych to zbyt wiele... 

5 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Prymek ja nie kwicze ,sram i leje na całą politykę 🙂

Bez komentarza

Opublikowano
1 minutę temu, Mariusz2903 napisał:

A jaka jest prawdziwa?

Przed chwilą, Ulman napisał:

Bez komentarza

No może ....i leje kulturalnie?😆

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Ulman napisał:

Bez komentarza

20 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Prosisz o kulturę a wklejasz idiotyczne memy ? Żeby chociaż jakkolwiek dotyczyły obecnej dyskusji, ale wklejasz głupoty które akurat ci się nawinęły w internecie ...

🙆

Edytowane przez Aktywnyrolnik7245
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Tomasz0611 napisał:

😛

Edytowane przez Aktywnyrolnik7245
Opublikowano
1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał:

Kura jednak jest prawo i sprawiedliwość ...😲😁😁😁😁

Ile w tym pierdlu posiedzą ? nawet były prezydent Komorowski wypowiedział się że nikomu nie życzy więzienia . Jak ich siłą policja zawiezie to ich Duda ułaskawi i wyjdą . Mam nadzieję że ta twoja radość to czysto polityczna jest .

Opublikowano
3 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Ile w tym pierdlu posiedzą ? nawet były prezydent Komorowski wypowiedział się że nikomu nie życzy więzienia . Jak ich siłą policja zawiezie to ich Duda ułaskawi i wyjdą . Mam nadzieję że ta twoja radość to czysto polityczna jest .

Nie zaszkodzi im.

Nauczka dla innych że każdy w majestacie prawa równy.

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

To niech ich ułaskawi zanim policja przyjedzie🤣

• Haha 1
Opublikowano
18 minut temu, Ulman napisał:

każdy PISowiec jest wewnętrznie sprzeczny więc traktuje to humorystycznie

Już k**wa macie , kasuje wszystko 

Opublikowano

kuźwa , chyba przez tego Kamińskiego z Wąsikiem to kolega @aktywnyrolnik7245  ciśnienia nie wytrzymał i konto skasował. Co ta polityka z ludźmi robi.....🤔

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał:

Taki efekt dają  komunistyczno robotnicze bojówki związków zawodowych i dlatego do kopalni trzeba ciągle dopłacać

związków zawodowych

Rolnicy w Niemczech też mają związki zawodowe .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v