Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Ulman napisał:

Przecież granice są otwarte od prawie 2 lat więc o co ci chodzi? 

Premier zauważył, że napaść na Ukrainę to sytuacja czarno-biała. "Tu nie ma miejsca na hamletyzowanie. Tu nikt nie ma prawa - kto ma oczy, kto ma uszy, kto ma serce, kto ma przyzwoitość - nikt na świecie nie ma prawa udawać, że nie widzi, że tu, w Ukrainie dobro walczy ze złem" - powiedział Tusk.

"W mojej delegacji jest także pan Paweł Kowal, którego rząd ustanowi pełnomocnikiem ds. odbudowy Ukrainy" - poinformował Tusk.

"Będziemy chcieli uczestniczyć bardzo aktywnie, nie tylko w pomocy Ukrainie w wojnie z Rosją, ale także w procesie odbudowy" - dodał. Podziękował Zełenskiemu, za "jasną deklarację, że Polska, w tym także polskie przedsiębiorstwa, polski biznes jest najserdeczniej witany w Ukrainie w naszych wspólnych przedsięwzięciach".

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)

To że on się liczy ty nie .

chcesz zamykać granicę żeby nie  było  wolnego handlu . Rząd otwiera i nic nie masz do powiedzenia .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał:

Premier zauważył, że napaść na Ukrainę to sytuacja czarno-biała. "Tu nie ma miejsca na hamletyzowanie. Tu nikt nie ma prawa - kto ma oczy, kto ma uszy, kto ma serce, kto ma przyzwoitość - nikt na świecie nie ma prawa udawać, że nie widzi, że tu, w Ukrainie dobro walczy ze złem" - powiedział Tusk.

Po pierwsze jaki to ma związek z tym co napisałem, po drugie - umiesz cokolwiek oprócz wklejania cudzych tekstów? Masz do tego jakiś komentarz czy to już ponad twoje siły?

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Po pierwsze jaki to ma związek z tym co napisałem, po drugie - umiesz cokolwiek oprócz wklejania cudzych tekstów? Masz do tego jakiś komentarz czy to już ponad twoje siły?

Zgadzam się z Premierem to jest mój  komentarz .

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Ulman napisał:

z galanem nikt się nigdy nie liczył i stąd te psychozy

Psychozy  to masz  ty, do Ukrainy cały czas . Nic tak nie buduje wzajemnego szacunku, przyjaźni jak bezinteresowna pomoc w chwilach próby. Chcę was zapewnić, że na pewno nie zostaniecie sami w żadnej, nawet najbardziej dramatycznej chwili Tusk .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
5 minut temu, galan99 napisał:

Psychozy  to masz  ty, do Ukrainy cały czas .

To co od początku pisałem o upadlinie wielu ludzi już widzi inni zauważają i  jeszcze wielu się przekona. Jak pisałem że powinni natychmiast zamknąć granicą dla ich produktów rolnych to byłem ruskim agentem a teraz najwyraźniej wśród rolników jest większość ruskich agentów. To że są złodzieje , oszuści i niewdzięczna roszczeniowa swołocz też już cała Polska wie

7 minut temu, galan99 napisał:

Zgadzam się z Premierem to jest mój  komentarz .

To nie ma znaczenia bo dziś się z nim zgadzasz a za dwa dni w tym samym temacie będziesz przeciw. 

Opublikowano (edytowane)

Co do Ukrainy nie zmieniam .

To że są złodzieje , oszuści i niewdzięczna roszczeniowa swołocz też już cała Polska wie

Rząd inaczej wie i Bruksela . To się liczy tylko to nic inaczej .

Edytowane przez galan99
Opublikowano

Czyli jakie konkretnie jest twoje zdanie? Granice mają być otwarte czy nie? Socjal dla upaińców i mamy ich utrzymywać?  Mamy im wysyłać kasę żeby ją rozkradali?  Maja mieć pierwszeństwo w żłobkach i przedszkolach? Specjalne traktowanie na uczelniach?  Mamy im płacić emerytury? 

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Czyli jakie konkretnie jest twoje zdanie? Granice mają być otwarte czy nie? Socjal dla upaińców i mamy ich utrzymywać?  Mamy im wysyłać kasę żeby ją rozkradali?  Maja mieć pierwszeństwo w żłobkach i przedszkolach? Specjalne traktowanie na uczelniach?  Mamy im płacić emerytury? 

Tak na zawsze aż do skoczenia świata .

Opublikowano
48 minut temu, Ulman napisał:

Oczywiście że warto mieć 100 ha a jeszcze bardziej warto mieć 1000ha 😆

10 ha to problemy proporcjonalne do 10 a 1000 to proporcjonalne problemy do 1000  zyski też proporcjonalne a czy warto ? Czy warto tracić życie i nerwy dla produkcji - prawie wszyscy wielcy leczą się psychologicznie biorą antydepresanty bo albo walczysz i masz albo odpuszczasz i cię nie ma  

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Ty bez wątpienia nadajesz się do leczenia i to być może w ośrodku all inclusive

Raczej ty jesteś nienawistnym człowiekiem do innego człowieka .

Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał:

Ty bez wątpienia nadajesz się do leczenia i to być może w ośrodku all inclusive

socjalista 

Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Nie. Za Ciebie.

za darmo ? jak ciebie zbiera za ciebie truskawki i zarabiasz setki złotych to za nic płacisz ? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v