Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
36 minut temu, Tomasz0611 napisał:

No to zakazać wszelkich wyjazdów itp, wszelkich kin, teatrów, restauracji, niech żyją jak w średniowieczu ... wtedy będą się rozmnażać na potęgę ...

Żeby państwo było silne nie musi mieć teraz nie wiadomo ile mieszkańców, 2 tony wystrzelone rakietą i cała aglomeracja warszawska nie istnieje ...

Umiar. Słyszałeś kiedyś takie słowo? Drugą sprawa to te życie na pokaz 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Umiar. Słyszałeś kiedyś takie słowo? Drugą sprawa to te życie na pokaz 

Słyszałem ;) Na pokaz też nie żyję, rzadko kiedy wrzucam jakieś zdjęcie z wakacji czy wyjazdu na moto, robię to dla siebie a nie dla zdjęć na instagrama.

Opublikowano
43 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Ooo, i to jest myśl, a Kaczaffi ostatnio namawiał Maliniaka do wyprowadzenia wojska na ulice xD 

Czekaj czekaj. Bardziej prawdopodobne za tej władzy mi się to wydaje. Dzieją się rzeczy które się nie działy a jak ich już nie krępuje odstawianie takie w sejmie to co dla nich uspokoić takiego Kowalskiego jak Ty czy ja?

Opublikowano

Czekaj czekaj. Bardziej prawdopodobne za tej władzy mi się to wydaje. 

I jedni i drudzy tego nie zrobią, dobrze o tym wiemy. Wyprowadzenie wojska na ulice to tylko mokre sny Naszczalnika ...

Opublikowano
34 minuty temu, Agrest napisał:

I tu pojawia się Doda... I jej program na antenie RMF FM. 

Nie chcieć macierzyństwa jest cool, nie będę inkubatorem, chłopak myśli o dziecku? Pora go rzucić, itp...

Chyliñska miała fajny program, dało się słuchać. Program Dody to jakaś porażka

Ty widzisz wpływ tego na społeczność i ja widzę. Ile osób nie widzi? A może raczej nie chce widzieć? 

Opublikowano

Ty widzisz wpływ tego na społeczność i ja widzę. Ile osób nie widzi? A może raczej nie chce widzieć? 

Jak ma się gąbkę zamiast mózgu to się wchłania takie głupoty Dody ...

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Słyszałem ;) Na pokaz też nie żyję, rzadko kiedy wrzucam jakieś zdjęcie z wakacji czy wyjazdu na moto, robię to dla siebie a nie dla zdjęć na instagrama.

....myślisz że niepotrzebnie dziś wstawiłem fotki z eskapady rowerowej?

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

A inni nie. 

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

I jedni i drudzy tego nie zrobią, dobrze o tym wiemy. Wyprowadzenie wojska na ulice to tylko mokre sny Naszczalnika ...

Czarzasty chyba już praktykę ma?

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

A inni nie. 

A ja mam na to wyjebongo, influencerów i fotki obcych ludzi z wakacji mam tam gdzie plecy tracą swoją szlachetną nazwę ...

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

No a jak motórem?

Ja dzisiaj jeździłem xD 10 km żeby rozgrzać olej do wymiany bo na jesieni nie wymieniłem xD Ale fotki na Agrofoto zapomniałem wrzucić że już sezon zaczęty xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

A ja mam na to wyjebongo, influencerów i fotki obcych ludzi z wakacji mam tam gdzie plecy tracą swoją szlachetną nazwę ...

xD 

a inni stawiają to sobie jako szczyt marzeń 

Opublikowano
46 minut temu, jahooo napisał:

@Ulman ma częściowo rację, ludzie są roszczeniowi i chcą wszystkiego za darmo, bez pracy i wysiłku. Urodzenie i wychowanie dziecka wymaga pracy, wysiłku i poświęcenia, a teraz promuje się leni, którzy mają korzystać z życia, nic nie akumulując i niczego nie posiadając. Da im się tabletki na ruchanie i będą zadowoleni.

Właśnie dlatego powinno się skasować socjal żeby towarzystwo poczuło że jak nie zarobi to nie będzie jadło. To jedyne wyjście żeby lenistwo i głupotę ograniczać.

• Like 3
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Raczej nie widzą. Nie ma w ludziach za grosz refleksji,  chwili zastanowienia a po co a na co a skąd. 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Musisz mieć dobry kombinezon.

Trochę chłodno jeszcze.

Przewiało mnie jak cholera a nie xD Ale sobie wymyśliłem olej zmienić i to zrobiłem xD Normalnie to poniżej 10 stopni nie myślę wytaczać maszyny z garażu ;) 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Jaki lejesz?

Też masz bagnet od poziomu a nie wizjer?

U mnie wizjer jest od oleju, Motula 7100 10W40. Tylko trzeba lać pod maksa bo jak nalejesz poniżej połowy i pochylisz w zakręcie to potrafi migać kontrolka od poziomu oleju, a to bardzo denerwuje... Kilka milimetrów za wysoko w misce zamontowali czujnik ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v