Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, jacek1296 napisał:

Inwestycje pisowskie w 2023 wyniosły ok.16%pkb, w 2016 wynosiły ok.21%pkb

Tylko podaj jakie było pkb w 2016 a jakie w 2023  i ile mld było w 2016 a ile mld w 2023, dopiero się wymondrzaj

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Warto być moczymordą...

No ale przecież najwyższa stawka jest kiedy masz już całkowitą niezdolność do pracy, czyli kropli wódy do ust wziąć już nie możesz.:lol:

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
6 minut temu, mirro napisał:

No ale przecież najwyższa stawka jest kiedy masz już całkowitą niezdolność do pracy, czyli kropli wódy do ust wziąć już nie możesz.:lol:

Zawsze możesz poprosić o pomoc

Opublikowano
13 minut temu, witejus napisał:

Tylko podaj jakie było pkb w 2016 a jakie w 2023  i ile mld było w 2016 a ile mld w 2023, dopiero się wymondrzaj

A dlaczego w mld a nie w %pkb? Bo w mld ładniej wygląda?

9 minut temu, PRZMAS19821982 napisał:

Zauważ jakie było spowolnienie przez covid

A to pkb zmalało?

Opublikowano
6 godzin temu, Tomasz0611 napisał:

Taaa, lepszy stary dement z Żoliborza ... Sznurówki nie umie zawiązać a krajem będzie rządził ...

tylko za jego czasów przelewy pasowały  z 1tyś zł  najniższej krajowej do teraz jest 4500zł   

1 godzinę temu, Ulman napisał:

ocjal jest patologią wymyślona przez leni i związkowców działającą w ich interesie. Jeśli ktoś dostaje kasę za nic to nigdy nie będzie chciał ciężej pracować ale zawsze będzie żądał więcej i więcej. Bieda bierze się z lenistwa i głupoty a ty popierasz jej dotowanie. Koniec końców,  to tylko utrwala lenistwo i ciemnotę nie dopingując do rozwijania się.  Jako rolnik powinieneś rozumieć że kto nie zasieje ten nie zbierze ale widzę lewicowe brednie socjalne weszły ci w krew.

wiesz ze Ameryka wprowadziła socjale dla dzieci itp ?   ciebie sie marzy tak jak w najbiedniejszym kraju EU 

Opublikowano
15 minut temu, PRZMAS19821982 napisał:

to normalne dziwną rzeczą gdyby urosło wtedy wierzył bym w ufo  albo krasnoludki 

Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

A ile chleb kosztował w 2015 ??

a ile pszenica i ropa ......   czemu tusk nie atakuje prywaciarzy piekarzy ? pszenica po 600 a chleb 

powiem ci ze nie wiem ile kosztowała bo i tak płace drożej  

Opublikowano
1 godzinę temu, Mariusz2903 napisał:

Likwidacja programów socjalnych tj. 800 + 13 , 14 emerytura , spowodowała by spadek poparcia dla PO o 10 % TD o 5% SLD o 5% w sondażach a tym samym wzrost dla PIS na 38 % . Ten kto liczy na cięcia takiego wsparcia jest w błędzie . 

Ciekawe ile % spadłby popyt wewnętrzny przez likwidację 800+ , 13, i 14. Akurat z tych programów, to 90 % kasy wraca do gospodarki 

Przy okazji parę procet PKB też by poleciało.

• Like 1
Opublikowano
20 minut temu, Roman176 napisał:

tylko za jego czasów przelewy pasowały  z 1tyś zł  najniższej krajowej do teraz jest 4500zł   

wiesz ze Ameryka wprowadziła socjale dla dzieci itp ?   ciebie sie marzy tak jak w najbiedniejszym kraju EU 

Grecja też wprowadziła 

7 minut temu, Roman176 napisał:

ateiści są zawsze zdziwieni 

Niewierzą

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v