Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
10 minut temu, galan99 napisał(a):

Złe wiadomości dla rządu. Mogą pogrążyć prezydenckie szanse Trzaskowskiego .

Cytat .

Ponad połowa ankietowanych Polaków negatywnie ocenia rząd Donalda Tuska, a szczególnie rozczarowani są najmłodsi wyborcy. Co więcej, Koalicja Obywatelska notuje spadek poparcia w sondażach. — Nie zaskakuje mnie to — mówi prof. Bartłomiej Biskup. — Rafał Trzaskowski będzie nie za siebie tylko rozliczany, ale również za rząd. Jeżeli będą złe oceny rządu, tym gorzej dla niego — zaznacza politolog w rozmowie z "Faktem".

Mnie nie uwzględnili w tym badaniu to będzie więcej 😛, bo nie wysłałem 

inbound6083171833232587020.png

Opublikowano

Taka rocznica i tak olana przez forumowiczów, a i w mediach coś cicho. Rozumiem że złych rzeczy w takie święto nie powinno się wypominać, ale że o sukcesach nic?🤣

Opublikowano
4 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Adam Niedzielski skazany. Były minister zdrowia z pis dostał co prawda zawiaski ale też i przestępstwo mało poważne. Powoli bo powoli kolejne gwiazdki na firmamencie pis będą gasnąć.

Jak myślicie Dudeł ułaskawi?

Ale co przeskrobał ?

Opublikowano

Godzina 17 . zaczęli RATOWANIE PLANETY .

Lewactwo organizuje wielkie wydarzenia .

Dziś, tj. piątek, 13 grudnia o godzinie 17 na warszawskiej Wisłostradzie odbędzie się jedna z największych akcji protestacyjnych organizowanych przez ruch klimatyczny Ostatnie Pokolenie. Aktywiści zapowiadają, że ich działania sparaliżują miasto . PLANETA PŁONIE PALI SIĘ RATUJĄ .

Opublikowano
5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Jak mówisz?

Wytrzyma jeszcze z rok ten rząd?

Rząd niech się wyrządzi , oglądanie kroniki kryminalnej jeszcze z rok i się każdemu znudzi . Jeśli wygra Trzaskowski skręcą całkiem w lewo to dopiero wtedy się rozlecą . Jak na razie głód władzy spaja ten rząd .

Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał(a):

Aktywiści zapowiadają, że ich działania sparaliżują miasto . PLANETA PŁONIE PALI SIĘ RATUJĄ .

...że nikt nie wpadnie na to jak się gasi ogień...

Trochę wody i by się sami odklejali od asfaltu...😆 ...z zimna...

Opublikowano
11 minut temu, jacus napisał(a):

masz jakies dane ?? 

Oczywiście . UPAdlina 40 mln ludzi i 70 mln ton zbóż. Europa 700 mln ludzi i  270 mln ton. Muszą skarmić lub wyeksportować dużo większą część  produkcji jak europa. 

Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał(a):

Taka rocznica i tak olana przez forumowiczów, a i w mediach coś cicho. Rozumiem że złych rzeczy w takie święto nie powinno się wypominać, ale że o sukcesach nic?🤣

997 - kronika kryminalna pod rządami PO na okrągło to co mają ludzie komentować . Idą najdroższe święta to jest pewne .

Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał(a):

Godzina 17 . zaczęli RATOWANIE PLANETY .

Lewactwo organizuje wielkie wydarzenia .

Dziś, tj. piątek, 13 grudnia o godzinie 17 na warszawskiej Wisłostradzie odbędzie się jedna z największych akcji protestacyjnych organizowanych przez ruch klimatyczny Ostatnie Pokolenie. Aktywiści zapowiadają, że ich działania sparaliżują miasto . PLANETA PŁONIE PALI SIĘ RATUJĄ .

A widzisz, więc to takie buty.

Nie ma czym się w mediach pochwalić to się o proteście głośno zrobi. 

Łebski ten trzaskowski i tusek

Opublikowano
1 minutę temu, Mariusz2903 napisał(a):

Idą najdroższe święta to jest pewne .

Coś słyszałem wczoraj że najgorsze dla gospodarstw rybackich. Dla nich już po sezonie. Ludzie odpuścili karpie w ramach oszczędności.

Ja kupiłem trochę pstrąga, karpia i jesiotra. Prawie 500 poszło

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał(a):

Coś słyszałem wczoraj że najgorsze dla gospodarstw rybackich. Dla nich już po sezonie. Ludzie odpuścili karpie w ramach oszczędności

Co ty, drugi galan ?? xD 

7 minut temu, Mariusz2903 napisał(a):

Idą najdroższe święta to jest pewne .

Co roku są droższe święta, za PiSu też tak było, więc nic nowego panie Mariuszu ...

Opublikowano
1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Ale dlaczego, niech ludzie nacieszą się tym dobrobytem i uśmiechnięta Polską , jak najdłużej tego rządu 

Kurde...

Wydawało mi się że kogoś innego zapytałem...

Muszę sprawdzać czy do byle kogo nie wysyłam pytania...🤔

• Haha 1
Opublikowano

Nie, nie żartuje. W RMF wypowiadali się właściciele gospodarstw rybnych. Hurt już zakończony i wyniki bardzo złe

Opublikowano

Nie, nie żartuje. W RMF wypowiadali się właściciele gospodarstw rybnych. Hurt już zakończony i wyniki bardzo złe

U mnie jak zwykle, będzie taki około 1,7-2kg, do tego dorsz bo dzieciakom karp i inne słodkowodne ryby nie podchodzą bo ości ...

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Co ty, drugi galan ?? xD 

A co? Mam zaklinać rzeczywistość, szczerzyć zęby i pisać listy pochwalne?

Opublikowano (edytowane)

A co? Mam zaklinać rzeczywistość, szczerzyć zęby i pisać listy pochwalne?

Co roku było drożej, nic nowego ... Rok temu, dwa lata temu też trąbili że to najdroższe święta, i 10 lat temu też ... Co roku ryczą w mediach że drogo i ich nie stać a potem aż z koszyków się w marketach wysypuje ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Thanks 1
Opublikowano
Teraz, mirro napisał(a):

Toś mi smaka na takiego smażonego z cytrynką narobił. Mniam.

Nie masz daleko do Opola lubelskiego do Pustelni. Osobiście w restauracji nie byłem ale ponoć za***ista kuchnia.

Do nas eożą co tydzień świeże ryby, od nich kupuję

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał(a):

Aż mi się wierzyć nie chce .

Bym myślał że u Nas karp musi być.

No wiadomo, czasami inna ryba, ale żeby aż tak....

Może jakaś moda, bo raczej nie to że nie stać...

No tak mi się wydaje...

Opublikowano

No nie, wasz Lubelski. Tylko nie wiem czy czasem nie tęczowy🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v