Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Słyszeliście cos o tym? 

Chłopaki wspominali coś o Izdebskim że to śliski gość. 

https://www.facebook.com/share/r/y3vCSdfoiXp9ACNB/

@gregor1284 pisał żeby go pognać. Big milk miał do mnie bóle jak napisałem że nic nie napiszę co wiem o nim

3 minuty temu, MonteChristo napisał:

Do spółki z solidarnością, złodziej na dodatek psl'owiec

pslowiec czyli największa dz*wka polskiej polityki 

• Like 1
Opublikowano
GRZES1545 napisał:

Słyszeliście cos o tym? 

Chłopaki wspominali coś o Izdebskim że to śliski gość. 

https://www.facebook.com/share/r/y3vCSdfoiXp9ACNB/

a nie mówiłem....🙋‍♂️ to taka męda 🤦

PAN88 napisał:

3 minuty temu, GRZES1545 napisał: Słyszeliście cos o tym?  Chłopaki wspominali coś o Izdebskim że to śliski gość.  https://www.facebook.com/share/r/y3vCSdfoiXp9ACNB/ @gregor1284 pisał żeby go pognać. Big milk miał do mnie bóle jak napisałem że nic nie napiszę co wiem o nim

weź się odemnie odpier..l szczawiu bo wiem dużo więcej od Ciebie ....

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, PAN88 napisał:

@gregor1284 pisał żeby go pognać. Big milk miał do mnie bóle jak napisałem że nic nie napiszę co wiem o nim

Gorzaj niż dziwka

received_1253850212053925.jpeg

Edytowane przez MonteChristo
Opublikowano
56 minut temu, PAN88 napisał:

W niedzielę znajomy badylarz Warszawski mówił że mają przejechać ciągnikami od kurde zapomniałem miejscowości do Bronisz właśnie 

Z tamtej strony aż  do Kasprzaka  można  dojechać.

Opublikowano
35 minut temu, MonteChristo napisał:

Do spółki z solidarnością, złodziej na dodatek psl'owiec

Akurat Izdebski nic z PSL nie ma wspolnego, od samego poczatku byl PIS i Samoobrona

32 minuty temu, PAN88 napisał:

Opublikowano
23 minuty temu, brodziak81 napisał:

Z tamtej strony aż  do Kasprzaka  można  dojechać.

Nie pamiętam o której mieli zacząć . Co na giełdzie słychać jak byłeś 

Opublikowano

Siemanko🙋. Ciepło słonecznie na Mazowszu..

13 minut temu, Karol6130 napisał:

Trzeba bliźniaki kupić 🤭

20240227_085345.jpg

Karol...ekipa oczy przeciera...próbują błoto dostrzec na tym zdjeciu...i gadają że ni ma 🤷😉...

Opublikowano

tylko nie pogubcie sie w tej warszawie,sciagnijcie nadajnik z ciagnika i do plecaka. 

slonce wychodzi,cieplo..trzeba bedzie myslec o manwerach polowych . moze by poplon na piasku jutro przejechal ?

• Haha 1
Opublikowano

przestalo padac od listopada-wiec mozna cos probowac..tam gdzie woda nie stoi 🤣. pierwsi juz na lekkich polach robia

mam teraz duuuzo wolnego wiec mozna sie pobawic.. na kwiecien wezne troche urlopu i sie zrobi, 

Opublikowano
Dnia 26.02.2024 o 09:31, pedro2 napisał:

Weź jaki znak rozpoznawczy ze sobą to będzie okazja się spotkać. 

Ja będę z flagą 🤭 to się rozglądaj 

To jak tak, to też będę z flagą 😁

Szukaj Augustowa i Szukaj brodatego Hfa 

Opublikowano
24 minuty temu, jacus napisał:

tylko nie pogubcie sie w tej warszawie,sciagnijcie nadajnik z ciagnika i do plecaka. 

slonce wychodzi,cieplo..trzeba bedzie myslec o manwerach polowych . moze by poplon na piasku jutro przejechal ?

Dzięki za troskę i rady...ja w stolicy to tak jak Tomek...

Opublikowano
31 minut temu, Qwazi napisał:

Siemanko🙋. Ciepło słonecznie na Mazowszu..

Karol...ekipa oczy przeciera...próbują błoto dostrzec na tym zdjeciu...i gadają że ni ma 🤷😉...

30 by nie przejechała 

Opublikowano
Przed chwilą, Bananek napisał:

Musi wiosna przylazła.

IMG_20240227_080711.jpg

Na marsz idziesz?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v