Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, superfarmer02 napisał:

@gregor1284 te z solidarności to jednak debile że ja pi...🤦🤦🤦

Jak te bałwany są od iluśtam lat w polityce to czego od nich oczekiwać

Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

8 minut temu, 6465 napisał:

Bez przesady. Godzinę to się jedzie z Sochaczewa a to na połowę drogi. 

Z Centrum Warszawy do Sochaczewa w godzinę nie ma szans ... Do Konotopy jak nie ma jakiś wypadków to z 40min, ale nigdy A2 na tym odcinku nie pojedziesz tempem 140km/h, a i wypadki są często, ale gdzie jeszcze do Centrum Warszawy, trzeba z 30 min dołożyć, Sochaczew-Pałac Kultury jak zrobisz w 1h20min to masz dobry czas ...

Z tego wnioskując z Pałacu Kultury w godzinę do Baranowa się będzie jechać przy średnich warunkach, może jak pusto zejdziesz do 50min, ale w godzinach szczytu 1,5h może być dobrym wynikiem.

a to wszyscy fo cpk by jechali z Warszawy 🤔 tak patrząc to zawsze komuś jakaś lokalizacjia by nie leżała ...

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

To ok. Fajnie się z nim gada. Mówił że bydlaki mu zachorowały i ciągle coś. A nazwisko to ma takie egzotyczne, pierwszy raz słyszę takie.

Edytowane przez 6465
Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Z tym łysym jak się złapałem z 3 tygodnie temu to o panie 😁

Teraz blokowanie stolicy to już nic nie da tylko blokować ulice w całej Polsce w poniedziałek jak ludzie chcą jechać do pracy i wtedy Tusk się przestraszy....🤦🤦

Opublikowano
2 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Teraz blokowanie stolicy to już nic nie da tylko blokować ulice w całej Polsce w poniedziałek jak ludzie chcą jechać do pracy i wtedy Tusk się przestraszy....🤦🤦

Ciekawe gdzie on mieszka

Opublikowano
superfarmer02 napisał:

Z tym łysym jak się złapałem z 3 tygodnie temu to o panie 😁

głupiś.... a jak byś musiał z którymś z rodziców jeździć do lekarza albo jakieś inne ważne sprawy załatwić gdzieś dojechać 🤔🤔🤔 ludzi nie trzeba 100% zablokować bo cię znienawidzą....

Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał:

To ok. Fajnie się z nim gada. Mówił że bydlaki mu zachorowały i ciągle coś. A nazwisko to ma takie egzotyczne, pierwszy raz słyszę takie.

Bo tam egzotyczna Kraina i nazwisko też egzotyczne 😁

Opublikowano
4 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Nie ma sensu blokowanie 

Opublikowano

Dzwonili żeby kukurydzę odbierać, trzeba złapać się jutro za kieszeń i jechać. Zamawiał ktoś z was z superplony? Doliczają za wysyłkę?

1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Bo tam wysiedleńcy z pół Globu 🤭

Opublikowano
3 minuty temu, MonteChristo napisał:

Ciekawe gdzie on mieszka

Sieradzki 

2 minuty temu, slawek74 napisał:

głupiś.... a jak byś musiał z którymś z rodziców jeździć do lekarza albo jakieś inne ważne sprawy załatwić gdzieś dojechać 🤔🤔🤔 ludzi nie trzeba 100% zablokować bo cię znienawidzą....

Toć ja wiem. Ci z solidarności tak sądzą...

Nie ma sensu blokowanie 

Od początku tak mówiłem...

Opublikowano
6 minut temu, superfarmer02 napisał:

Bzdura, chcesz ludzi niezwiązanych z rolnictwem mieć przeciw rolnikom?

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, 6465 napisał:

Były sąsiad @szymon09875🤣

Edytowane przez soltys48
Opublikowano
soltys48 napisał:

5 minut temu, stempos1980 napisał:

Sam żeś egzotyczny 

nie zwracaj na niego uwagi on dzisiaj marudny od samego rana 🤭 jak stara panna 🤪😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v