Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

A kto ich nie ma?

Jedynie można dobrym żartem humor sobie i komuś poprawić.

Taaaa, jak ja Ci chciałem żartem poprawić humor to Ty react_confused.png.81adca3ced682bb2f837bdbc202247fd.png

Niektórzy znają żarty, ale jak sami żartują.  

Opublikowano
1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

Czyli matka na chemię jutro nie pojedzie bo strajk 

W sumie to dobrze, i tak i tak do piachu 

Tyle że wcześniej tam trafi

Mniej będzie się męczyła 

To u was tak blokują żeby doszczetnie ludzi wkuwic?

Nasza blokada jest w pełni do objechania. 

Każdy musi coś załatwić 

A jesteśmy w takim miejscu żeby Każdy blokadę widział. 

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, HF86 napisał:

To u was tak blokują żeby doszczetnie ludzi wkuwic?

Nasza blokada jest w pełni do objechania. 

Każdy musi coś załatwić 

A jesteśmy w takim miejscu żeby Każdy blokadę widział. 

Zgadza się, poparcia nie zdobędzie się utrudnianiem życia zwykłym ludziom.

• Like 2
Opublikowano

Dziś stałem się nie wypłacalny 

Gospodarstwo ma na swoim koncie 0zł

A toto trzeba tak jak ja zrobić jak w zeszłym roku się topiłem. 

Przejść się po garażach i przeliczyć co to wszystko warte, później, jak z pełnej obory zrobić pełne konto, i obrać sobie termin na wakacje. 😉

Opublikowano
7 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Szonuś, a wiesz że wczoraj w nocy się ten byk mi zerwał z łańcucha?

Kiedy odjeżdża?

U mnie po przez zbrojeniu obory za dwa dni stał na wadze 

Opublikowano

Dzięki Pafnucy12 

Ale to nawet na wódkę do krowy nie starczy😂

Przeleję 200 czy 500 jeśli może cię to uratować, no i jest jeszcze opcja Marlena tylko fb załóż i witamy w centrum 🤝

Opublikowano
5 minut temu, HF86 napisał:

A toto trzeba tak jak ja zrobić jak w zeszłym roku się topiłem. 

Przejść się po garażach i przeliczyć co to wszystko warte, później, jak z pełnej obory zrobić pełne konto, i obrać sobie termin na wakacje. 😉

Ty 

@pedro2 i Ty. 

Chceta udzial w akcji informacyjnej tam u was wziąć?

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Przeleję 200 czy 500 jeśli może cię to uratować, no i jest jeszcze opcja Marlena tylko fb załóż i witamy w centrum 🤝

Dawaj na sobotę na stolicę 

Tylko weź to 200

Opublikowano
3 minuty temu, Karol6130 napisał:

Dawaj na sobotę na stolicę 

Tylko weź to 200

O co to to nie toto żadnej stolicy 

Ty sobie jaja robisz, czy hobby cię pochłaniać zaczyna 

Opublikowano
22 minuty temu, Łolek napisał:

Jak trzeba, to możemy zrzutkę zrobić na forum na najpilniejsze wydatki, skoro jest taka potrzeba

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v