Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
lukasz493 napisał:

Też zachęcam kto może niech jedzie na granicę pomoc chłopakom , my byliśmy dwa ostatnie dni kiedy będzie można w tym tygodniu też jedziemy . Najważniejsze jest to że kilkanaście osób cały czas tam było i się.nie poddać. wczoraj już była zadyma gdzie chmara Ukraińców kierowców szła na protestujących rolników (oczywiscie policja ich zablokowała kilometr przed są filmiki na far.....pl) sami mieliśmy problem z powrotem bo ścierki chodziły po przejściach i nie puszczały polskich osobowek (troche im wytłumaczyliśmy że mają wypi.... ale niestety na chwilę tylko to wystarczyło ) można podwieść protestującym rolnikom trochę drzewa , jakie jedzenie napewno też nie zaszkodzi , kawa herbata itp ...

my prędzej będziemy mieć konflikt z Ukraińcami jak z ruskimi.

• Like 5
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Desperado napisał:

Ja ci gwarantuje że jak odbędzie się konkurs na najbardziej niezrównoważoną osobę na tym forum i będzie dwóch kandydatów ja i ty, nagroda nowy JD, to zgadnij kto wygra jednogłośnie? :P dlatego jednogłośnie, bo ja nawet zagłosuję na ciebie.    xD ty uważasz tu wszystkich za durniów, a wszyscy myślą tak o tobie, to zgadnij kto ma rację? większość czy jeden? trudno ci to pojąć, ale może nie jest aż tak źle z tobą i w końcu to wykoncypujesz.  :P

Trochę racji ma. Rozumiem, że z jednego chowałeś się przed Meg, z drugiego bajerowałeś stare panny metodą na wnuczka, ale po co reszta kont, skoro moderatorzy cię nie gnębili

Edytowane przez Kowalsky30
Opublikowano
1 godzinę temu, malaczarna napisał:

Nie mialam  osobiście problemów z tym do tej pory

Życzę żeby tak było nadal. Monitoruj

58 minut temu, soltys48 napisał:

Nie tylko jej

Kto ma kobite z chorą tarczycą w cyrku się nie śmieje 

👍

1 godzinę temu, Desperado napisał:

Ja ci gwarantuje że jak odbędzie się konkurs na najbardziej niezrównoważoną osobę na tym forum i będzie dwóch kandydatów ja i ty, nagroda nowy JD, to zgadnij kto wygra jednogłośnie? :P dlatego jednogłośnie, bo ja nawet zagłosuję na ciebie.    xD ty uważasz tu wszystkich za durniów, a wszyscy myślą tak o tobie, to zgadnij kto ma rację? większość czy jeden? trudno ci to pojąć, ale może nie jest aż tak źle z tobą i w końcu to wykoncypujesz.  :P

Ja 🤗...bo gdzie dwóch się bije🤷...a ludziska głosują na przekór 😉🤭...

Opublikowano
1 godzinę temu, Leszy napisał:

Szwagierka jak poszła do lekarza, bo nie ma siły, nie wysypia się i rano jej ciężko wstać, to powiedział, że depresje ma, i do psychologa a nie na ciało się leczyć :D 

Bo to może być prawda, śmieje się ten z tego kogo nie poskładało, może  depresja  może nerwica, zrujnuje cię fizycznie bez pomocy lekarza nie dasz rady funkcjonować 

• Like 1
Opublikowano

Mi kilka lat temu doktor całą tarczycę wyciął miałem jakieś torbiele i teraz do końca życia muszę rano proszka brać a poza tym normalnie się czuję waga stabilna jedynie co pół roku TSH badać a co do roboty to nie chce się robić czy wtedy czy teraz 😁

Opublikowano
2 minuty temu, marulekk napisał:

Mi kilka lat temu doktor całą tarczycę wyciął miałem jakieś torbiele i teraz do końca życia muszę rano proszka brać a poza tym normalnie się czuję waga stabilna jedynie co pół roku TSH badać a co do roboty to nie chce się robić czy wtedy czy teraz 😁

... no i weź zaprzecza że ten @salibuga,  czy jakoś podobnie, ten chory na wszystko, to nie ty?😆

Opublikowano
27 minut temu, Strongman napisał:

Robię opał a po południu łobornik od cielaķow trzeba wywalić. .

20240212_094625.jpg

Kurna Wiesiek ty szlachcic i majętny i jeszcze drewutnie takie masz oj coś tu nie gra 

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, 12Pafnucy napisał:

... no i weź zaprzecza że ten @salibuga,  czy jakoś podobnie, ten chory na wszystko, to nie ty?😆

Nie, dzisiaj to ja choruję bo wczoraj przesadzilem z bimbrem

Edytowane przez marulekk
Opublikowano
17 minut temu, marulekk napisał:

Tarczyca odrasta

Opublikowano
24 minuty temu, Łolek napisał:

Kurna Wiesiek ty szlachcic i majętny i jeszcze drewutnie takie masz oj coś tu nie gra 

To inna sprawa bo to na granicy,wczesniejszy własciciel niedał by mi po murować nowy budynek a teraz inny i daje.

Opublikowano
1 godzinę temu, radekz200 napisał:

jest coś takiego?

Od szczepionki 😋

Opublikowano
2 minuty temu, Strongman napisał:

To inna sprawa bo to na granicy,wczesniejszy własciciel niedał by mi po murować nowy budynek a teraz inny i daje.

Gdybyś dobrze poszukał fundamentu pod tym budynkiem to nawet o zgodę byś nie musiał pytać 

• Haha 2
Opublikowano
2 godziny temu, soltys48 napisał:

Bidna ta Twoja żona 🤭

Chyba u Ciebie 

No dlatego po ryskowemu napisałem 🤭

31 minut temu, slawek74 napisał:

biala dacia jeździ 😎😛

Kolega z serwisu na zastępstwo dostał, śmiał się że musi jakieś byle jakie granatowe magnesy na drzwi założyć i w sobote się przejechać po polach 🤣

• Haha 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v