Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, HF86 napisał:

Zarazi wam pół gminy i tyle będzie 🤣

Niechaj się wykuruje, może pewne sprawy przemyśli po tym traumatycznym przeżyciu. 

O tam o toto moja psienica się uczy nurkowania 

20240208_122501.jpg

On ma pod nosem. Nie musi gonić. 

6 godzin temu, radekz200 napisał:

Chłopie ja narazie to tylko wstaje żeby krowy wydoić nie w głowie mi nic więcej 😛

Nie mondra... 

Opublikowano
13 minut temu, Bananek napisał:

narkomani lubią to 👍🏻

Jesteś w formie Michaś 💪😉

Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Postroili traktory?

Podobno tak...

Opublikowano
3 minuty temu, pedro2 napisał:

On ma pod nosem. Nie musi gonić. 

Nie mondra... 

kurła mówię wam żebym był w pełni sił to bym pojechał 😛 tylko trzeba by było przegląd ogarnąć bo się skończył na dniach 

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Jak w Indiach 🤔

Tam zaraz w Indiach. Zamiast się śmiać to pomóż wycinanki robić. 

Pjoter Ty masz doświadczenie, pomożesz?

FB_IMG_1707329930814.jpg

3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Wymówki, wymówki....

Dokładnie. Spokojnie. Trzeba dopingować tych co jeszcze w tym jakieś perspektywy widzą. Niech się chłopaki rozwijają 

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

FB_IMG_1707329930814.jpg

Kiedyś mysz mi taką wycinankę w samochodzie zrobiła z dokumentu legalizacji butli 🤦

• Haha 2
  • Confused 1
Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

A właśnie. Niby nie wolno blokować dwóch pasow jezdni ale gdyby się wybrać z dwuosiowym polskim rozrzutnikiem?

Myślisz że by sam jechał trochę jednym pasem, trochę drugim, i trochę poboczem???

1 godzinę temu, superfarmer02 napisał:

Przyczepkę ci pożyczę. Prawie 2m szeroka 

To już lepiej opryskiwacz, rozłożyć lance i będzie z 12m blokady

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, gregor1284 napisał:

FB_IMG_1707329930814.jpg

Dokładnie. Spokojnie. Trzeba dopingować tych co jeszcze w tym jakieś perspektywy widzą. Niech się chłopaki rozwijają 

Mietek patrz jak Wiesiek Johna stroił 

Screenshot_20240208_194909_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

• Haha 2
Opublikowano
Baks00 napisał:

1 minutę temu, slawek74 napisał:

chcieć to móc 😁

Żeby się mleka napić nie trzeba krowy kupować 🤷

by zrobić pączki nie trzeba piekarni budować 🙋‍♂️

Baks00 napisał:

Przed chwilą, slawek74 napisał:

jd kupuj....

Nie stać mnie

mi też się kiedyś zdawało ze to nie dla mnie a dzisiaj ....😉

• Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, bratrolnika napisał:

Myślisz że by sam jechał trochę jednym pasem, trochę drugim, i trochę poboczem???

To już lepiej opryskiwacz, rozłożyć lance i będzie z 12m blokady

Somsiad kiedys próbował z tym opryskiwaczem. Nie poleca

Opublikowano
5 minut temu, slawek74 napisał:

by zrobić pączki nie trzeba piekarni budować 🙋‍♂️

mi też się kiedyś zdawało ze to nie dla mnie a dzisiaj ....😉

Nie na me małe gospodarstwo🤷nie mówię że bym nie chciał ale dla wizerunku sąsiadów -nie ma sensu super ludzie .

A trochę się pogimnastykowalem i jeszcze podepchalem💪

Opublikowano
gregor1284 napisał:

16 minut temu, Karol6130 napisał:

No i będzie likwidacja gospodarstwa 

Ursus 3512 z nikłą ilością godzin, może z raz zmókł trochę maszyn i 3 letnia toyota Corolla z przebiegiem 7000 km przykryta pokrowcem w garażu 

Wiele taka toyota? Dla kolegi pytam

co ty uźywaną byś brał 🤔🤦

Karol6130 napisał:

No i będzie likwidacja gospodarstwa 

Ursus 3512 z nikłą ilością godzin, może z raz zmókł trochę maszyn i 3 letnia toyota Corolla z przebiegiem 7000 km przykryta pokrowcem w garażu 

jedziesz na szkolenie 🤔

Opublikowano
46 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Deszcz popaduje, 0 stopni. Informacje o cenie dostałem, jutro odbiór większości dostawy. Do dowiezienia tylko Tajfuna parę woreczków. Legancko tu tego. 

Co kupujesz jak nie  tajemnica za odmianę i ile$

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v