Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

O...i to kolega jest👍🤗...ale nie boisz się ....o Anię 🤔😉...

No wiesz hm🤔 ten tego na twoim miejscu to bardziej bał bym się o Ciebie. 😁🤣😂

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

Tego Piotrek by mógł nie zdzierżyć :D 

No te wszystkie jęki kwęki i klaskanie.🙆‍♀️🙊

Opublikowano
3 minuty temu, PRIMO napisał:

No wiesz hm🤔 ten tego na twoim miejscu to bardziej bał bym się o Ciebie. 😁🤣😂

A to nie...jak z deszczu pod rynnę...to dziękuję za chęci 🙋...dobry kolega jesteś 👍...

Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

No to bierz kufajkę i przybywaj...ja se na miejscu do brata wsiędę, a Ty będziesz moim ciapkiem... protestował 🤷...

Takie atrakcje to ja i na miejscu mogę sobie zapewnić 🙄 wjade do ciechanowa to moze mi prezydent panią anie radna na zone zaoferuje 🤔

8 minut temu, Qwazi napisał:

Mieciu...tak mnie się zdaje, że...mom u Piotra większe poważanie...od Ciebie🤔...

Dzięki Piotrze 🙋

Jakie nie dojedzie...jakie nie dojedzie 🤔😠... jeno... mi pożycz swojego rowera 🤷...

Świetnie. Ale uważaj na Pjotera, kiedyś też się oba dogadywaliśmy. Zresztą taka była umowa kiedyś ze on bierze Ciebie wzamian za Sławka. @slawek74 kojocie, nie spisz jeszcze? Mleka sie opil pewno to tylko furczy 

Opublikowano
5 minut temu, bratrolnika napisał:

Jelonek

No młody jelonek

Samiec sarny, kozioł waga jak pół bernardyna.

Jeleń waga jak 4 bernardyny

I całe szczęścieście że to tylko sarna

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Nierządu w mojej chałupie nie będzie. Co to to nie. 

Wiesz z kolegami bywa różnie wychodzisz z nimi na jedno piwo na drogę przed dom a impreza się kończy o 4 rano w klubie gogo ze e 100km od domu 

Także Maniek spokojny ale do końca to bym mu nie ufał 🤔🤭

• Haha 2
Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

A to nie...jak z deszczu pod rynnę...to dziękuję za chęci 🙋...dobry kolega jesteś 👍...

I tym sposobem musisz pościelić sobie pod stołem 😉

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Samiec sarny, kozioł waga jak pół bernardyna.

Jeleń waga jak 4 bernardyny

I całe szczęścieście że to tylko sarna

Nie ma co rozkminiac, co by to nie było, sprawiło to że auto które było w fabrycznym lakierze jak takie nie będzie 😐

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Wiesz z kolegami bywa różnie wychodzisz z nimi na jedno piwo na drogę przed dom a impreza się kończy o 4 rano w klubie gogo ze e 100km od domu 

Bywa. 🤣 ale we jak Pjoter w takim miescu by  sie przebudzil

• Haha 2
Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Nie ma co rozkminiac, co by to nie było, sprawiło to że auto które było w fabrycznym lakierze jak takie nie będzie 😐

Tak samo jak w żonę młody gniewny w bmw przywalił na zakręcie o 8⁰⁵, bo na 8 miał do roboty. I po bezwypadkowym aucie

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

A tam...już po wszystkiemu...żona mi przez ramię zerknęła i zobaczyła, z jaką gracją żeś mi noclega lodmówił, po czem...z taką samą gracją...wydała mnie...ZOMZ (zakaz łopuszczania miejsca zakwaterowania)🥴😱😪...

3 minuty temu, Łolek napisał:

I tym sposobem musisz pościelić sobie pod stołem 😉

Noooo...już ...se ścielam🤷...

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, gregor1284 napisał:

Bywa. 🤣 ale we jak Pjoter w takim miescu by  sie przebudzil

Jakoś tego nie mogę sobie wyobrazić a wyobraźnię mam bujną. 🙆‍♀️

image.png.85a8f52faa3c39a41d72dc059edaa6c0.png

8 minut temu, Qwazi napisał:

A tam...już po wszystkiemu...żona mi przez ramię zerknęła i zobaczyła, z jaką gracją żeś mi noclega lodmówił, po czem...z taką samą gracją...wydała mnie...ZOMZ (zakaz łopuszczania miejsca zakwaterowania)🥴😱😪...

Noooo...już ...se ścielam🤷...

I pozamiatane. 😥

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano
34 minuty temu, bratrolnika napisał:

Oby to był jednorazowy przypadek 

Ale zobacz, jaka złośliwość, Polskę przejechałem wzdłuż i wszerz bez szkody, a na swojej wsi w jelenia trafiłem 

Pewno z rynku wracał🤭

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

A dej spokój...jeszcze zemsta bedzie 😱...jeno narazie przeciwnik...seriala łogląda👀...🤭

Cierpliwie czekasz a później z zaskoczenia?🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v