Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, jahooo napisał(a):

A ja cię nie oceniam, napisałem tylko, jakie mam podejście

Nie popierałem i nie popieram żadnych dziecięcych działalności, tak samo jak nie popieram ich rodziców oraz, nawet bezdzietnych, ale małżeństw i par.

Opublikowano
3 minuty temu, jacor73 napisał(a):

150 to jest koszt dla parafii. 50 dostanie wykonawca, 50 przytuli biskup i ostatnia 50 będzie dla proboszcza.🤭

I teraz zastanów się czy za 50 byś to zrobił z fakturą i gwarancją🤔

przeciez o tym właśnie wczesniejpisałem

Opublikowano
22 minuty temu, malaczarna napisał(a):

Nie patrzy na majątek i kilometry które dzieła 

ja już jestem za stary i za leniwy , z niedoszłą ex kiedyś tam sie pogodzę ,przeprosze i mam nadzieję że będziem tylko przyjaciółmi , trzeba pilnować siebie bo jej raczej nic to tego ,

z księżniczek i tak ani wsparcia ani pożytku nie ma więc wiesz czemu miastowy do ciebie przyszedł

Opublikowano
5 minut temu, konteno napisał(a):

ja już jestem za stary i za leniwy , z niedoszłą ex kiedyś tam sie pogodzę ,przeprosze i mam nadzieję że będziem tylko przyjaciółmi , trzeba pilnować siebie bo jej raczej nic to tego ,

z księżniczek i tak ani wsparcia ani pożytku nie ma więc wiesz czemu miastowy do ciebie przyszedł

Zakochał się biedny

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, konteno napisał(a):

@12Pafnucy twój pojazd też potrafi bez ciebie jeździć ?

https://www.facebook.com/watch?v=1113727063749395

Każdy dobry motocykl tak jedzie, jako dobry mam na myśli sprawny technicznie. Motocykl sam z siebie przy odpowiedniej prędkości trzyma pion, to ty musisz go wytrącić z równowagi aby skręcać.

Nawet na tym filmiku widać, że pomimo prób wytrącenia z równowagi motocykl sam z siebie wraca do pionu.

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
6 godzin temu, konteno napisał(a):

pier**le kobiety z przebiegiem i balastem , sam jak miałbym być robiącym przebieg i balast a później i tak sie rozstać to dziękuję ,to takie zawody w których niech lepsi POruchają 

tutejsi rozwodnicy tyż to chyba mogą potwierdzić 

Kobieta z przebiegiem i balastem to jak spłacanie komuś kredytu . 

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Który tu ekspert od pras - szybkie pytanie - C-330 i Fortschritt K-442. Bo z Sipmą to wiem, że jakoś się pokula.

Daj se z tym spokój.

Archaiczne koromysło.

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
Teraz, Chłoporobotnik napisał(a):

Który tu ekspert od pras - szybkie pytanie - C-330 i Fortschritt K-442.

Daj sobie spokój z tą prasą, sąsiad to miał, to MF-255 nie dawał rady, jakimś wschodnim 60KM to ciągał, a i tak snopki były dużo gorsze niż po krajowej Sipmie.

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Który tu ekspert od pras - szybkie pytanie - C-330 i Fortschritt K-442. Bo z Sipmą to wiem, że jakoś się pokula.

a ten znajomy co mu kombajn kupiłeś to jaki ma traktor? 

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Daj sobie spokój z tą prasą, sąsiad to miał, to MF-255 nie dawał rady, jakimś wschodnim 60KM to ciągał, a i tak snopki były dużo gorsze niż po krajowej Sipmie.

Od nas rolnik robił c360 to takie wiechcie wychodziły. 

• Like 1
Opublikowano
Teraz, Chłoporobotnik napisał(a):

No w moich stronach to bez 5-6 tysięcy nie podchodź. Jakiegoś klekota do remontu za trochę ponad 4 wynajdzie. 

No 6 to tak dużo?

Jedynie przeliczając na ilość kostek które robisz, to faktycznie drogo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v