Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 minut temu, witejus napisał(a):

Ty jesteś chytry po prostu i dorabiasz do tego jakieś dziwaczne usprawiedliwienia.

Dawno temu stary kawaler miał obok mnie pole, kiedyś ojciec pyta się go czemu się nie ożeni, kobieta by mu ugotowała, uprała gacie, na co on oburzony, coo! mam obcej babie pieniądze dawać, robić na obcą babę?!

Jak ociec to z matką się ożenił a ja mam z obcą babą?

9 minut temu, Leszy napisał(a):

Kurde, ale się tego zdania nasłyszałem przez te ostatnie dwa dni :D 

Od kogo

Opublikowano
37 minut temu, PAN88 napisał(a):

Teraz 20 tysięcy to nie dużo zrobisz 

Więcej wydałbym rocznie gdybym miał wynająć to, co użytkuję. A jakby ostatecznie przyszło się wynieść z dziadkowizny, trzeba będzie zakończyć przygodę z gospodarką.

Opublikowano
Teraz, gregor1284 napisał(a):

Obyśmy nigdy nie byli tak biedni że zostaną nam tylko pieniądze 

Święte słowa

39 minut temu, Qwazi napisał(a):

Poczekaj jeszcze z 10 lat😉

Ja wiem że Ty bardziej doświadczon🤭

10 minut temu, gregor1284 napisał(a):

Ile kosztuje miesięczne utrzymanie kobity?

Dla niektórych zbyt wiele

• Haha 1
Opublikowano
21 minut temu, Baks00 napisał(a):

Ja tam twierdzę że bogaty jak ma pieniędzy dużo,chyba że znasz inne określenie 🤔

Bogactwo to nie tylko pieniądze ale wiedza zaufanie i ci co nas otaczają rodzina to też ,,majątek,, jak się razem trzymają i mogą na siebie liczyć... 

• Like 3
Opublikowano
Teraz, slawek74 napisał(a):

Bogactwo to nie tylko pieniądze ale wiedza zaufanie i ci co nas otaczają rodzina to też ,,majątek,, jak się razem trzymają i mogą na siebie liczyć... 

Fiu,fiu to człowiek mający pieniądze to nie bogaty🤔pewno skąpy 

• Like 1
Opublikowano
58 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Toż nie mówię że musisz mieć, jedynie chce uświadomić że kobieta to nie jest jakis podgatunek.

....nawet prawa wyborcze mają....

Mało tego...

Nawet mądre ś]s🤭

Chyba żartujesz.

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, PAN88 napisał(a):

Teraz 20 tysięcy to nie dużo zrobisz 

mnie ciężko w rok tyle odłożyć z wypłaty a gdzie inwestować w dom meble remonty majstrów itd itp , ja w lekkiej robocie sie zmęczę i nic z tego nie mam a kogoś kto za sporo wiekszy wysiłek chce 2-3 x więcej dniówki nie mam skąd wziąć 

44 minuty temu, Buszmen11 napisał(a):

Dla niektórych zbyt wiele

ja do miasta mam problem bezpiecznie do i z pracy dojechać to gdzie jeszcze jakąś sikse miałbym nad morze zabrać 

sama se wsiadła w pociąg i pojechała , może nawet lepiej jej się jechało jakby miała ze mną w byle jakim aucie 

Edytowane przez konteno
Opublikowano

Pasowałoby wtrącić jakieś zdanie do dyskusji o bogactwie, ale nie będę. Już wcześniej pisałem co o tym myślę, więc nie będę się powtarzał. Święta są. Nie umoralniajta się nawzajem, bo z tego tylko...policjanty robotę w święta mają...po co to i tutaj🤷...

• Like 3
Opublikowano
47 minut temu, gregor1284 napisał(a):

Jak ociec to z matką się ożenił a ja mam z obcą babą?

pracuje ze mną w robocie babka , na imię jak koziara a nazwisko jak konkubenta i tak z ciekawości podpytuję czy ogląda program Rolnicy Podlasie bo tam sporo takich o takim nazwisku to ona gada że to po mężu jedyne co jej zostało , i tak dalej zacząłem ciągnąć za jezyk to powiedziała że sporo przed ślubem sie znali a po ślubie  2-3 lata sie rozwiedli ,sama córkę wychowuje ale widać że sieczka we łbie bo weekend i impreski planuje

Godzinę temu, witejus napisał(a):

kiedyś ojciec pyta się go czemu się nie ożeni, kobieta by mu ugotowała, uprała gacie, na co on oburzony, coo

myślisz że taka co będzie chciała sie wymalować i dbać o siebie , z hybrydami chodzić to bedzie prać sprzatać i gotować ? najpierw w warunki i poziom życia trzeba wpompować żeby to sie kleiło 

Opublikowano
6 minut temu, konteno napisał(a):

myślisz że taka co będzie chciała sie wymalować i dbać o siebie , z hybrydami chodzić to bedzie prać sprzatać i gotować ? najpierw w warunki i poziom życia trzeba wpompować żeby to sie kleiło 

To było ponad 40 lat temu, wtedy były zupełnie inne czasy.

• Like 2
Opublikowano
48 minut temu, konteno napisał(a):

najpierw trzeba je urodzić 

Jak to Ci powiedzieć...  Mimo, że Ci z lewicy mogą twierdzić inaczej, to my nie damy rady tego zrobić. 😅😉

Opublikowano
27 minut temu, konteno napisał(a):

myślisz że taka co będzie chciała sie wymalować i dbać o siebie , z hybrydami chodzić to bedzie prać sprzatać i gotować ?

A to łaska?

Wiele kobiet lubi się wymalować i dbać o siebie 

Ale nie znam żadnej która by miała sprzątaczkę czy lokaja będąc singielką 

• Like 2
Opublikowano
33 minuty temu, konteno napisał(a):

pracuje ze mną w robocie babka , na imię jak koziara a nazwisko jak konkubenta i tak z ciekawości podpytuję czy ogląda program Rolnicy Podlasie bo tam sporo takich o takim nazwisku to ona gada że to po mężu jedyne co jej zostało , i tak dalej zacząłem ciągnąć za jezyk to powiedziała że sporo przed ślubem sie znali a po ślubie  2-3 lata sie rozwiedli ,sama córkę wychowuje ale widać że sieczka we łbie bo weekend i impreski planuje

Kręć się koło niej, z dwóch wypłat to więcej odłożyta niż z jednej +800+🫢

• Like 3
Opublikowano

Dziś kobieta nie musi być kocmołuchem żeby pracować w gospodarstwie 

3 minuty temu, pawel885 napisał(a):

A to łaska?

• Like 4
Opublikowano
3 minuty temu, pawel885 napisał(a):

A to łaska?

I czy singielka czy nie. To że kobieta dba o siebie nie znaczy że nic nie robi. 

• Like 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v