Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 godziny temu, Michal2399 napisał(a):

Mam brat jeszcze się uczy najeyżej jemu zostawię. A siostra jest sarsza wyprowadziła się już z 6 lat temu. I nie przyjeżdża .

A rodzice są? Albo babka ?

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, Buszmen11 napisał(a):

Robi się dla własnej wygody. Sam w działkę po dziadkach której nie jestem właścicielem wjebałem ponad 20k. 

Teraz 20 tysięcy to nie dużo zrobisz 

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, wojtal24 napisał(a):

ale spotkać się pogadać? nie koniecznie trzeba rozmawiać o pieniądzach?

Nie mam z nią tematów do rozmów.

6 minut temu, slawek74 napisał(a):

Jak ich czytam i te ich lajki jeden drugiemu to jestem za tym by bykowe wprowadzić i to takie conajmniej 50%🤭🤣🤣🤣

A co ty myślisz że tak możesz to vo twoi przedkowie odziedziczyli od swoich lub zgromadzili ot tak przeje..ać 🤔 mylisz się karma cię dopadnie wcześniej niż myślisz i potem tylko smoła... 

Bykowe bardziej się opłaca niż utrzymanie kobity i jej dzieciaków. Jestem za tym bo jak mają coś wprowadzić to tylko takie coś i oficjalnie a nie tylnymi drzwiami, plusiki, d*psiki, jak teraz. 

Twoje wierzenie w coś takiego jak karma to jak wiara w jakichś bogów - nikt nie udowodnił, że istnieje.

Edytowane przez Chłoporobotnik
  • Haha 1
Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Potrafią się same utrzymać 

To nie są istoty bezwolne i bezrozumne.🤷

Wiesz co? Jak mam mieć w domu jakąś, która się sama utrzyma, będzie miała własne zdanie to 100 razy bardziej wolę prawdziwe bykowe. Aby mi na przeżycie wystarczyło a resztę jak mają brać to niech biorą. 

Opublikowano
Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał(a):
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

To nie są istoty bezwolne i bezrozumne.🤷

Wiesz co? Jak mam mieć w domu jakąś, która się sama utrzyma, będzie miała własne zdanie to 100 razy bardziej wolę prawdziwe bykowe.

Toż nie mówię że musisz mieć, jedynie chce uświadomić że kobieta to nie jest jakis podgatunek.

....nawet prawa wyborcze mają....

Mało tego...

Nawet mądre bywaja...🤭

2 minuty temu, konteno napisał(a):

no i ? utrzyma sie za swoje ale na wspólne wydatki i tak facet ma mieć 

no i zapomnij o tym co chciałeś a na pewno nie kosztem jej

Chyba żartujesz.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Toż nie mówię że musisz mieć, jedynie chce uświadomić że kobieta to nie jest jakis podgatunek.

....nawet prawa wyborcze mają....

Mało tego...

Nawet mądre bywaja...🤭

Dlatego u mnie nie ma prawa wstępu. To jest za chytre, za przebiegłe i nie na moją głowę. 

Iść kurom światło zgasić, strzelić lufę z propolisu i w wyro.

Edytowane przez Chłoporobotnik
  • Haha 1
Opublikowano
41 minut temu, konteno napisał(a):

czemu ? zależy co mu zostawisz żeby miał lżej , jak patrzę ilu nastolatków jeździ i coś robi w gospodarstwach pomimo tego że to w zasadzie biznes rodziców to głowa mała , prace polowe czy zwózka płodów albo wywóz obornika na pryzme a co w obejściu to nie  wiem 

Na etacie to cud miód i orzeszki

Opublikowano
9 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Dlatego u mnie nie ma prawa wstępu. To jest za chytre, za przebiegłe i nie na moją głowę. 

Iść kurom światło zgasić, strzelić lufę z propolisu i w wyro.

Dobranoc 🙋‍♂️ już czas...

Opublikowano
18 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Bykowe bardziej się opłaca niż utrzymanie kobity i jej dzieciaków.

Ty jesteś chytry po prostu i dorabiasz do tego jakieś dziwaczne usprawiedliwienia.

Dawno temu stary kawaler miał obok mnie pole, kiedyś ojciec pyta się go czemu się nie ożeni, kobieta by mu ugotowała, uprała gacie, na co on oburzony, coo! mam obcej babie pieniądze dawać, robić na obcą babę?!

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, 6465 napisał(a):

Chłopie myślisz że u mnie tak wszystko super. Mam jak mam, a żeby było tak jak sobie marzę to musiał bym wpompować w to jeszcze parę set tysięcy. Zresztą było już u mnie Mary chłopaków z AF. I widzieli. Nie ma co ukrywać. Nie każdy jest milionerem. 

Tomek nie ten bogaty co ma pieniędzy dużo 

Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

..a Ty?

No a jak 

• Like 7
  • Thanks 1
Opublikowano
44 minuty temu, superfarmer02 napisał(a):

Jak ma się na siłę uśmiechać i udawać że wszytko ok to po co? 

Ototo. Ja taką zasadę wyznaje, a że mówię co myślę to zaraz i stosunki rodzinne pogorszeniu mogą ulec 

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano
43 minuty temu, slawek74 napisał(a):

Jak ich czytam i te ich lajki jeden drugiemu to jestem za tym by bykowe wprowadzić i to takie conajmniej 50%🤭🤣🤣🤣

A co ty myślisz że tak możesz to vo twoi przedkowie odziedziczyli od swoich lub zgromadzili ot tak przeje..ać 🤔 mylisz się karma cię dopadnie wcześniej niż myślisz i potem tylko smoła... 

Co Ty za bzdety gadasz

Opublikowano
38 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Nie mam z nią tematów do rozmów.

Bykowe bardziej się opłaca niż utrzymanie kobity i jej dzieciaków. Jestem za tym bo jak mają coś wprowadzić to tylko takie coś i oficjalnie a nie tylnymi drzwiami, plusiki, d*psiki, jak teraz. 

Twoje wierzenie w coś takiego jak karma to jak wiara w jakichś bogów - nikt nie udowodnił, że istnieje.

Ile kosztuje miesięczne utrzymanie kobity?

• Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, Łolek napisał(a):

Tomek nie ten bogaty co ma pieniędzy dużo 

No a jak 

Ja tam twierdzę że bogaty jak ma pieniędzy dużo,chyba że znasz inne określenie 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v