Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wikaremu to same stare baby w głowie namieszały

Mówiły że załadny na księdza, że źle zrobił, no to teraz naprawił błąd 

Chociaż powodu nie znam 

Ale zaraz klecha przylezie po kopertę, to się zapytam 

A i śwagra kolega też się ma zapytać

• Haha 6
Opublikowano
13 minut temu, 6465 napisał(a):

Też miałem krowy. Miałem ich dość i już dawno nie mam. Trochę za zboże trochę z dorabiania prywaciarza( jak to jeden nazwał )i jakoś 4 osobowa rodzina głodna i naga nie chodzi. 

Ja też, tylko zamiast etatu będzie bydło

• Like 1
Opublikowano
34 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Sławuś i ch*j z tego Twojego darcia japy, i tak nie masz trzech żołądków żeby to Twoje "bogactwo" zagospodarować 😂., na koniec i tak będziesz miał 1x2 . Takie rady to może twojemu koledze Zbyszkowi dawaj , on też ma małe gospodarstwo a do tego żeś chłopu stare brony wcisnął, nie rozwojowo😛

Chciałem to kupiłem.

Mi potrzebne.

Nie wiem do czego ten przytyk w moim kierunku.

Opublikowano
W dniu 18.12.2024 o 15:16, Bogdan_ja napisał(a):

rogaty Tomaszek co mu jajka już tylko do szczania potrzebne się poczuł obrażony ...🤣🤣🤣🤣🤣

ja pierdziu jak łatwo skopać takiego szczyla z plastikowym motorkiem 🤣

radziu chcesz zobaczyć nowe sportage 🤪

Bogdan co z tą twoją bryka. Zapomniałeś ja pokazać? ,🤣. Czy wstydzisz się że takie maleństwo kupiłeś dla siebie🤔. Bo przecież jako prawdziwy chłop to powinieneś mierzyć co najmniej w Maserati Levante bo to jest bryka dla ciebie.

Ryk silnika odpowiada twojemu rykowi którego nikt nie jest w stanie dorównać. A przecież rasowy lew powinien mieć odpowiedni silnik. 🫢

Pamiętam jak się wspomniałeś że żonie  kupiłeś samochód za ponad 100 tys. I że dziękowała ci jak byś kupił jej torebkę od Chanel i że jesteś zwolniony od prezentów do końca swoich dni 🫢 Przypominasz sobie takie twoje powiedzonko. Bo jak widzę zapomniałeś o tym kupując sobie brykę. Aż wstyd mi za ciebie w tej chwili. Taki bogaty chłop a nie potrafi o siebie zadbać. 

• Haha 1
Opublikowano
17 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Chciałem to kupiłem.

Mi potrzebne.

Nie wiem do czego ten przytyk w moim kierunku.

Nie w Twoim tylko Sławka doradztwa i specjalisty od wszystkiego...

22 minuty temu, slawek74 napisał(a):

100sztuk 🤔

Jakbym miał 100 sztuk to Twoje bogactwo już bym wykupił 😂

• Haha 1
Opublikowano
42 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Już pracowałem na etacie, nie chce 

zalezy jaki etat , jak robisz u kogoś to hvj nie etat , JDG to remedium jak masz fach i zaplecze jakieś pod coś u siebie 

sasiady dekarze to na brak 💰 nie narzekają ale rodzina to skarbonka

ty ciesla to deske na każdą okazję i okoliczność jesteś w stanie zorganizować

49 minut temu, Karol6130 napisał(a):

jak za tym chłopakiem co się powiesił 

kto ? gdzie? kiedy?

46 minut temu, radekz200 napisał(a):

a jak 30 i 60 sztuk? 

to słome i wysłodki dokupuje 

Opublikowano
48 minut temu, 6465 napisał(a):

Też miałem krowy. Miałem ich dość i już dawno nie mam. Trochę za zboże trochę z dorabiania prywaciarza( jak to jeden nazwał )i jakoś 4 osobowa rodzina głodna i naga nie chodzi. 

Jak bym miał z kim ,krowy czemu nie...Ale już nie teraz 

Wszystko jest pięknie jak dobrze idzie 

• Like 2
Opublikowano
19 minut temu, konteno napisał(a):

zalezy jaki etat , jak robisz u kogoś to hvj nie etat , JDG to remedium jak masz fach i zaplecze jakieś pod coś u siebie 

sasiady dekarze to na brak 💰 nie narzekają ale rodzina to skarbonka

ty ciesla to deske na każdą okazję i okoliczność jesteś w stanie zorganizować

kto ? gdzie? kiedy?

to słome i wysłodki dokupuje 

Ja nie jestem cieśla 😉 , stolarstwo to co innego. Robić na własną rękę i użerać się z klientami ( a bywają różni 🤦) to ja dziękuję

Opublikowano

Dzień dobry 🤝 również wesołych świąt życzę wszystkim 🎄

Opublikowano
9 godzin temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Nie w Twoim tylko Sławka doradztwa i specjalisty od wszystkiego...

Jakbym miał 100 sztuk to Twoje bogactwo już bym wykupił 😂

,,jak bym miał,,, 🤣🤣🤣🤣🙋‍♂️ a może ktoś już ma i co w tedy 🤔🤣🤣🤣

Godzinę temu, Rolnik1973 napisał(a):

🤝 🙋‍♂️

0 °☁️ 

😣 ⚒️ 🔨 ⛏️ T i T i UvdL i tych co przyczynili siė do P0 wstania uśmiechniętych koalicjantów 

Odpoczął byś już od tego... 🙋‍♂️

• Like 1
Opublikowano
10 godzin temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Krowy to masakra ciężki kawałek chleba, do tego brak ceny na mleko.nigdzie się nie wybieram na etat 

dzięki za odpowiedź 

z tym tekstem o braku ceny to pojechałeś grubo. a dlaczego skoro nie jesteś członkiem spółdzielni (bo tak pisałeś wczesniej) nie zmienisz mleczarni na inną? 

wczoraj jakiś film o Polmleku był że mają mleczarnie w Afryce  i fermę krów. karmią krowy tam podkielkowanym jeczmieniem opowiadał 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

Dzień dobry 

Odnośnie dyskusji o krowach, @Nieustraszony1044 masz 40 lat jesteś kawalerem i ty się za krowy bierzesz 🙆🤦

Chłopie ostatni dzwonek żeby coś w życiu zmienić bo zostaniesz w końcu sam z tym bogactwem bo rodzice wieczni nie będą 

Miałem już nie mam, pieniędzy pewnie mniej ale spokój ogromny 

• Like 5
  • Confused 1
Opublikowano
10 godzin temu, Karol6130 napisał(a):

A wikaremu to same stare baby w głowie namieszały

Mówiły że załadny na księdza, że źle zrobił, no to teraz naprawił błąd 

Chociaż powodu nie znam 

Ale zaraz klecha przylezie po kopertę, to się zapytam 

A i śwagra kolega też się ma zapytać

to zrzucił kiece dla kobiety 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał(a):

Dzień dobry 

Odnośnie dyskusji o krowach, @Nieustraszony1044 masz 40 lat jesteś kawalerem i ty się za krowy bierzesz 🙆🤦

Chłopie ostatni dzwonek żeby coś w życiu zmienić bo zostaniesz w końcu sam z tym bogactwem bo rodzice wieczni nie będą 

Miałem już nie mam, pieniędzy pewnie mniej ale spokój ogromny 

chyba ma 30pare

Opublikowano
17 minut temu, wojtal24 napisał(a):

chyba ma 30pare

Jak tyle to jeszcze może ułożyć sobie życie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v