Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Teraz, galan99 napisał(a):

Na h...j mi ten smród , po co komu bydło , hodowla to niewola . Kolega trzymał i powiadał że nie zrezygnuje z hodowli taki maiła byc uparty . ZLIKWIDOWAŁ jest  najszczęśliwszym człowiekiem teraz wolnym ma czas . Opłacalność zerowa .

Czyli cierpisz i martwisz się o co?

...skoro ciebie nie dotyczy...

Ty patrz czy zasiłków nie likwidują...🤭

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
47 minut temu, galan99 napisał(a):

Spokojnie Rysiek da sobie radę a hodowcy nie koniecznie ...

Mamy następny kraj co zakazał z Polski Wołowiny ,  Kazachstan .

Białoruś .

Rosja .

Ukraina .

Chiny .

Teraz  Kazachstan .

Sami hodowcy będą jedli co na hodowali .

Zaraz będziesz papier jadł i drogo za niego jeszcze płacił a hodowcy mięsko...

36 minut temu, Michal2399 napisał(a):

Ja mogę rzucić w każdy raz jak nie będzie wogóle opłacalność. Kredytów nie mam ,parę zł na koncie jest na czarną godzinę.

Parę 🤔 znaczy dwa 🤔

13 minut temu, galan99 napisał(a):

Na h...j mi ten smród , po co komu bydło , hodowla to niewola . Kolega trzymał i powiadał że nie zrezygnuje z hodowli taki miał  byc uparty . ZLIKWIDOWAŁ jest  najszczęśliwszym człowiekiem teraz wolnym ma czas . Opłacalność zerowa .

A ty co na ten temat wiesz 🤔

Galan japę rozdarł muchy bedzie lapał zamiast mięsa 🤔🙆‍♂️

Edytowane przez slawek74
  • Like 3
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Michal2399 napisał(a):

Ja to piwo już kupiłem ,chleb i kiełbasę również i już jestem gotowy

Piwo komu? Przecież ty abstynent jesteś

Chyba, że piwo to nie alkohol😗

Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Kowalski, kolejne Alter Ego chcesz spalić ? Ten Michał był jeszcze w miarę "normalny" w porównaniu z Patrycja czy Żydkiem xD

No widzisz. Wszystkie konta zaczęły żyć własnym życiem🤷‍♂️

36 minut temu, malaczarna napisał(a):

Tradycja taka. Puki mama jest tak będzie cały czas

Puki my żyjemy?😂

Edytowane przez Kowalsky30
Opublikowano
25 minut temu, malaczarna napisał(a):

Tradycja taka. Puki mama jest tak będzie cały czas

Zawsze ludzie starsi w rodzinie łączą w całość 

3 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

No widzisz. Wszystkie konta zaczęły żyć swoim życiem🤷‍♂️

Puki my żyjemy?😂

🍻 Też może być bez alkoholu. Tylko że abstynent nie powinien pić jeśli wcześniej miał z nim problem 🫢

Przecież ty tylko masz babkę to jak ty możesz wiedzieć co to znaczy rodzina 🤔

Opublikowano (edytowane)
22 godziny temu, Qwazi napisał(a):

57%

Brutto, czy netto?

Słuchajcie sprawa jest. Mam problem z dziewczyną, bo to nic nie posuwa się do przodu, tylko pitu pitu o niczym. Nawet nie wiem czy mogę ją nazwać swoją dziewczyną. Sama się nie określi, a ja waham się zapytać co dalej z nami, bo jak powie, że nic to się załamię, a jak będzie chciała od razu wychodzić za mąż to znowu nie jestem na to gotowy

Edytowane przez Kowalsky30
  • Haha 2
Opublikowano
Godzinę temu, galan99 napisał(a):

Nie .

Choroba niebieskiego języka. Jeden z ważniejszych rynków nie chce naszego bydła .

https://wiescirolnicze.pl/bydlo/choroba-niebieskiego-jezyka-jeden-z-wazniejszych-rynkow-nie-chce-naszego-bydla/

Dwa razy napisałeś Kazachstan...chyba, że są dwa państwa o takiej nazwie, to sorry 

33 minuty temu, slawek74 napisał(a):

Już przywieziona i nie zostałem wygoniony 🤭😛

Z litości 🤷🤭

7 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Brutto, czy netto?

Możesz se wybrać 🤷

8 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

to się załamię

To wtedy przyjedziesz do mnie. Usiądziemy, pogadamy, nawet się z Tobą napiję...

9 minut temu, 6465 napisał(a):

U mnie to prawie już. Byłem po rozgrzeszenie to już jestem gotów.

IMG_20241220_144313.jpg

Elegancko👍

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Michal2399 napisał(a):

@pedro2 ty też się odgryzasz jak ktoś cię obrazi bo Rysiek z rana wysyłal mnie do Choroszczy

Prawidłowo.

Ja to nawet chętnie bilet ci opłacę 

Edytowane przez pedro2
Opublikowano
15 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Brutto, czy netto?

Słuchajcie sprawa jest. Mam problem z dziewczyną, bo to nic nie posuwa się do przodu, tylko pitu pitu o niczym. Nawet nie wiem czy mogę ją nazwać swoją dziewczyną. Sama się nie określi, a ja waham się zapytać co dalej z nami, bo jak powie, że nic to się załamię, a jak będzie chciała od razu wychodzić za mąż to znowu nie jestem na to gotowy

Zaproponuj jej związek partnerski

Opublikowano
12 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Brutto, czy netto?

chłopie nic na siłę bo z tego nic nie wyjdzie chyba że alimenty lepiej skończyć za wczasu bo z upływem czasu rozstanie boli bardziej a jak dasz sobie włazić na łeb to będziesz zniewolony .Jak traktujesz to poważnie to powinna wiedzieć że jest na poważnie i nie ma sobie co rozrywki robić 

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, jacus napisał(a):

jesli ty orawiok nie posuwasz dziewczyny. to jak ma sie posuwac do przodu 

i bedzies sam jak konfident..

Widocznie zapomniał jak to się robi.

Może przypomnisz mu w czym rzecz. 

Bo widocznie u niego  to było dawno temu. 

I wszystko zapomniał 🫢

Opublikowano
22 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

Brutto, czy netto?

@Patrycja2 weź sama wykaz inicjatywę bo ta niedojda nigdy się do Ciebie nie odezwie w poważnych sprawach xD

Opublikowano
12 minut temu, v11 napisał(a):

chłopie nic na siłę bo z tego nic nie wyjdzie chyba że alimenty lepiej skończyć za wczasu bo z upływem czasu rozstanie boli bardziej a jak dasz sobie włazić na łeb to będziesz zniewolony .Jak traktujesz to poważnie to powinna wiedzieć że jest na poważnie i nie ma sobie co rozrywki robić 

Dej spokój. On se jaja robi...

12 minut temu, slawek74 napisał(a):

O nie nie nawet cmoka dostałem 😊

Znaczy coś od Ciebie chce🤔....uciekeeeeej😱😁

12 minut temu, pedro2 napisał(a):

Z fizjologicznego punktu widzenia to na razie jeszcze przed pasem 🥸 

W sumie...może i racja 🤔

7 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

@Patrycja2 weź sama wykaz inicjatywę bo ta niedojda nigdy się do Ciebie nie odezwie w poważnych sprawach xD

To byłoby 🤔...trudne

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Dej spokój. On se jaja robi...

A to go pokara dostanie taką co go ustawi a jedyne jajka będzie miał w lodówce -albo zamrażarce sejmowej 

Opublikowano
2 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

W ogóle nie było

To ty prawiczek🤔.

Byś się wstydził w tym wieku 

Widocznie jesteś wyjątkiem od reguły 

Ani jedno, ani drugie, ani trzecie, ani czwarte, ani piąte nie chce 🤫

Szóstego jeszcze nie wymyślono 

Może to będzie dla ciebie szansa 🤣

Opublikowano
49 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

No widzisz. Wszystkie konta zaczęły żyć własnym życiem🤷‍♂️

Puki my żyjemy?😂

co tam słownik nie poprawia 🤣🤣🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v