Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, jarecki napisał(a):

Chodzi jak się jeździ , jak zaraz po odpaleniu gaz w podłogę to długo nie wytrzyma a jak spokojna jazda na zimnym nic nie szkodzi 

Pato sąsiadka moja nie praktykuje 😆 

Odpala i prostuje nogę na minutę żeby się szybciej zagrzał 😁 

Codziennie to słyszę i zawsze jedną zdrowaśkę ofiaruję w intencji uciemiężonego silnika 🙏 

Ale są i plusy bo max co pół roku zmienia furę. 

• Haha 4
Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał(a):

Za szybko :o

Politykiem nie będzie raczej. Na zebraniu rady gminy bardzo się rzucał dziś 🤣

Jak pieprzyli kocopoły🤷😉...

Opublikowano

ACHTUNG

ma kto może na handel za nieduże pieniądze  w takim okręgu wyborczym łuków-łosice-biała p. -wisznice -parczew-kock-łuków     jeden kompletny mauzer i drugi może być sam baniak platikowy nie musza być idealnie czyste wazne aby były nie popękane

@6465 ty jezdzisz za granice, zamiast powietrze wozić przywiez mazuerów całą naczepe, tam w hiszpani napewno masowo  stosują

Opublikowano
Godzinę temu, malaczarna napisał(a):

Ja mam przygotować wszystko

Dajesz się wykorzystywać. Trzeba było wszystkim po równo  rozplanować robotę. I zamiast na urlopie robić dla wszystkich byś odpoczywała. 

Opublikowano
5 minut temu, marulekk napisał(a):

ma kto może na handel za nieduże pieniądze  w takim okręgu wyborczym łuków-łosice-biała p. -wisznice -parczew-kock-łuków     jeden kompletny mauzer i drugi może być sam baniak platikowy nie musza być idealnie czyste wazne aby były nie popękane

Ma różne, w różnych cenach.

https://www.olx.pl/d/oferta/zbiornik-1000-l-kontener-bania-mauzer-pojemnik-beczka-ibc-CID628-IDSdDkE.html

• Thanks 1
Opublikowano
19 minut temu, marulekk napisał(a):

ACHTUNG

@6465 ty jezdzisz za granice, zamiast powietrze wozić przywiez mazuerów całą naczepe, tam w hiszpani napewno masowo  stosują

Chłodnią na pusto i to z Hiszpanii?😱

53 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

200 bel rocznie, import z Belgii. Nie powiem że to nie prawda, ale śmierdzi jak 20 letni motocykl z 15.000 km przebiegu ...

Tak samo jak ten pług u niego, niby po 30 ha, ale coś to oryginalna farba mocno pościerana a i dłuta jak na Kuhn'a dość mocno starte

https://www.olx.pl/d/oferta/plug-kuhn-multimaster-113-jak-nowy-CID757-ID13vcWy.html?isPreviewActive=0&reason=ip|lister&sliderIndex=1

Opublikowano
3 minuty temu, jacor73 napisał(a):

Chłodnią na pusto i to z Hiszpanii?😱

Tak samo jak ten pług u niego, niby po 30 ha, ale coś to oryginalna farba mocno pościerana a i dłuta jak na Kuhn'a dość mocno starte

https://www.olx.pl/d/oferta/plug-kuhn-multimaster-113-jak-nowy-CID757-ID13vcWy.html?isPreviewActive=0&reason=ip|lister&sliderIndex=1

Plug tej firmy nie ma najlepszych elementów roboczych 

Standardem jest spawanie lemieszy po paru ha 

Albo nawet po pierwszym przejeździe 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, marulekk napisał(a):

no takich fetyszy  nie uprawiam  ale widze ktoś jest dobbrze zorientowany w temacie kulek  😁

Wypieranie twoje świadczy że niestety tak robisz. Przecież to nic wstydliwego w tych czasach. 😉

Nieraz mężczyźni muszą się dowartościować 🫢

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano
2 minuty temu, Patrycja2 napisał(a):

Wypieranie twoje świadczy że niestety tak robisz. Przecież to nic wstydliwego w tych czasach. 😉

Ktoś mi tu pisał że jesteś babką Kowalskiego, prawda czy fałsz?

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Desperado napisał(a):

To zależy o jakim Kowalskim jest mowa. 😛🤔 

Jak by nie patrzeć to bardzo popularne nazwisko w Polsce 🫢

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano
19 minut temu, Desperado napisał(a):

Nazieciona

2 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Pewno kibiców tu nie znajdę...to nie piłka kopana

IMG_20241219_221521_986_LL.jpg

No tak po 22 grubo to można na jeźdźca 

• Haha 2
Opublikowano
6 minut temu, Qwazi napisał(a):

Pewno kibiców tu nie znajdę...to nie piłka kopana

IMG_20241219_221521_986_LL.jpg

Lepsze to niż piłka nożna. 

Tu są prawdziwe umiejętności zgrania człowieka i zwierzęcia 

A nie jak w piłce nożnej aby tylko o siebie zadbać.

• Like 1
Opublikowano

No i mistrz świata poległ w rozgrywce. Jeszcze wyłamanie mu się zdarzyło. Znieważony się czuje na pewno 😔

Oooooo...a Vice teraz przeleciał nad oxerem bez konia🙆...cobtobsie wyprawia w Genewie dzisiaj 😱

Jest w rozgrywce jedna dziewczyna/ amazonka. Włoszka. Jedzie chyba na najtrudniejszym koniu i na ten moment jest druga. Zobaczymy ilu się jeszcze wysypie na tym oxerze, bo jest na wyjściu z lewego nawrotu. Może to dziewczę zakończy na tej drugiej pozycji🤔. 5 przejazdów do konca

No i dziewczyna utrzymała drugą lokatę. Światowa czołówka się wysypała. Eckermann zaliczył wyłamanie🙆. Czterokrotny z rzędu i aktualny mistrz świata. To tak, jakby nasi kopacze wygrali z mistrzami świata z 10:0🤦

Opublikowano
2 godziny temu, pedro2 napisał(a):

Ale są i plusy bo max co pół roku zmienia furę. 

kto to od niej kupuje ? szrot

3 godziny temu, Strongman napisał(a):

Rsm i aluminium bierze

17346356402212191334501901316474.jpg

jak zostaje w pompie to tak , najlepiej po pompowaniu przepłukać wodą i dorobić korek do spuszczania wody 

5 godzin temu, Rolnik1973 napisał(a):

Idę spać bo ten dzień rozjebany NiesP0dziewanymi sytuacjami 

😣🔨⛏️⚒️T i T i UvdL i tych co przyczynili siė do P0 wstania uśmiechniętych koalicjantów 

🙋‍♂️

jak przyjdzie mróz to do garażu i

Запускaj джондірa

https://www.facebook.com/reel/1114642006916075

2 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

300l bym przygarnął 

Opublikowano (edytowane)

Co Ty tak z tymi prześcieradłami po nocy łazisz🤔 

Taki deszcz to na wiosnę był by milej widziany

9°C Tyrać dalej na swe pomysły 

Edytowane przez Baks00
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v