Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiatr sie uciszyl .,

5 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ile rozmawiałeś z tego stacjonarnego, internet w nim miałeś, głupoty na AF z niego pisałeś ?? xD 

Na stałe był połączony przez Bluetooth z zegarkiem, a może służył jako nawigacja w samochodzie czy na motocyklu ? Jak przeliczyć do czego służy taki telefon i co można za jago pomocą zrobić to wcale nie jest tak drogie urządzenie.

ja mialem sekretarke na kasete i dzwonek podlaczony na podworku. 

i oczywiscie neostrade mialem -ty nie miales ??

5 godzin temu, 6465 napisał(a):

Żeś obcego chłopa za płot wpuścił jak lisa do kurnika. Czy ona aż tak brzydka?

za duzy przebieg..miala kiedys mlodego ogra...

4 godziny temu, tytanowyJanusz napisał(a):

Prawda że fajnie? 

IMG_20241216_172920~2.jpg

nie zrobiles sobie zdjecia w karecie ?

4 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Rysiu, kiedyś się pytałeś co oglądam na YT, o na przykład coś takiego

https://www.youtube.com/watch?v=rfk6bijYFDU

znajomi przejechali ja maluchami przy okazji wiekszej wyprawy.

zasada-92 lata

https://wielkawyprawamaluchow.pl/

4 godziny temu, Karol6130 napisał(a):

Oj Jacku 

A butelka z wodą to nie idzie? 

Co prawda my ostatnio to w hotelach się meldowaliśmy 

taka 20 litrow to jak najbardziej..

4 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

@jacus

Znowu głupotę piszesz...

Nie składka, a suma na jaką ubezpieczone, od czego i czy firma się nie wypnie...

Ciągle bzdury gadasz....znudziły mi się już...

A jeszcze...jak ja zapłacę za przyczepę 70, a ty 130....to gdzie twa mądrość?

No już widzę .... Są druki...👍

zjedz snickersa..

ja zaplacilem 84 a warta mi przyslala przedluzenie na 129 wiec wypowiedzialem .rok temu byla najtansza a teraz wiener byl tanszy 

chyba masz swiadomosc ze u  nas oc czy ac jest z automatu wyzsze niz u was ?? 

pzu zawsze placi i nigdy sie nie wypina- ja juz wzialem tyle odszkodowan ze chocbym jeszcze placil 20 lat skladki to i tak jestem do przodu.. 

4 godziny temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Ja tu nic zachwycającego nie widzę...

Kolejne 3mm, w grudniu bodajże 22mm, wieje.

nawet u nas choinke postawili ,od paru lat firma funduje.

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, jacus napisał(a):

zjedz snickersa..

Wolę marsy

20 minut temu, jacus napisał(a):

pzu zawsze placi

Inne firmy też....a odszkodowania nie wziąłem za budynki nigdy...

19 minut temu, Qwazi napisał(a):

Rysiu to...w Twoim imieniu🤭

🔨🔨🔨

Coś niedomaga chyba...

Wczoraj wieczorem też nie wiedziałem 🔨 

...wiater gwiździ, deszcz o szyby tłucze...

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Haha 1
Opublikowano

Aż Ci spać nie daje?

3 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

....🤔🤭 

🕛 BUUUU!! ?? 👻👻

....cukierek albo psikus 🤔🤭

Opublikowano
8 godzin temu, Popier96 napisał(a):

W jaki sposób uwalniasz? 

Rozcinam trytytki, ściągam beleczkę, rozrywam izolator na zatrzaskach, tą połowę gdzie nie chodzi matka odkładam a tą na której jest potrząsam delikatnie nad ramkami, matka wpada na ramki i nur na dół. Od początku tak robię, zero problemów.

Wieje dalej, 7 stopni.

Opublikowano

+7 wieje i ciemno że się z domu nie chce wyjść 

9 godzin temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

inbound964098812085577940.jpg

widzę że już paleta ekogroszku poszła jak u mnie 

3 godziny temu, mf362 napisał(a):

Mocowo i uciagowo bardziej mu do 914 czy 1014? 

to jest to samo co 1014 tylko ma silnik perkinsa wstawiony żeby mniej palił.

Opublikowano

Bogdan ma rację kto nic nie ma to nic nie pokazuje . On chociaż pokazuje . Podejrzewam że mało kto z forum ma tyle na lokatach👍

Opublikowano
1 godzinę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Bardziej 1014 bo tu 92 konie 

Co wozisz? A co przywieziesz 🤔

d*pę to on ma od ciężkiej seri ? Czy coś wynaleźli nowego wtedy ?

Opublikowano
42 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

+7 wieje i ciemno że się z domu nie chce wyjść 

widzę że już paleta ekogroszku poszła jak u mnie 

to jest to samo co 1014 tylko ma silnik perkinsa wstawiony żeby mniej palił.

Jeździłem kiedyś takim. Nie wiem czy Twój tak ma, że jak trzeba go trzymać na obrotach, bo jak zejdzie to zaraz zdycha.

Rysiek uważaj w Lidlu jak będziesz kurczaki kupował:

FB_IMG_1734417778293.jpg

• Haha 6
Opublikowano
11 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

...się zobaczy...

ty musi na poltergeista aspirujesz

11 godzin temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

inbound964098812085577940.jpg

no faktycznie do tura przywąski i tył poszerzyć trzeba no i w turze lepsza radialka zamiast balonu z przodu jeśli już ten 4x4 jest

ten tuz to oryginał czy jakiś rzemieślniczy dokładany wyrób ? jakie cbm i ile dźwiga ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v