Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

😣⚒️⛏️🔨T i T i UvdL i tych co przyczynili siė do P0 wstania uśmiechniętych koalicjantów 

Ja bez prądu też ⚒️⛏️🔨

...lepi na rekolekcje byś poszed...

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, marulekk napisał(a):

@12Pafnucy POwrócił z Kocka czy go POrwało?

Jestem.

Krótko byłem...

W gminie sprawe załatwiłem....pozytywnie...

Do sklepu zaszłem, po zakupy.... i se przyjechałem...

Teraz, Rolnik1973 napisał(a):

Byli tydzień i trochę temu

Mówił ksiądz że hejt to grzech?

Opublikowano
Godzinę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Wiem że już pompa się kończy przy takich objawach , jak przyjdzie rozpołowić to wypad z tym i montaż wałka zamiast żółwia

Wymienić pompę to tam pikuś jak masz wózki i klucze.

Opublikowano
Godzinę temu, jacus napisał(a):

pizdzi ale nie pada i cieplo sie robi.

***** *** i jego wyborcow ...

nie byles w alpach ??

a i tak polskie gory sa najpiekniejsze 

Jacuś. Zasadnicza różnica jest taka że ja sobie coś zobaczę i jeszcze mi za to zapłacą. Ty musisz zapierdziela cały miesiąc żeby jechać i coś zobaczyć. 

Choć nie będę się do ciebie porównywał. Bo takiego podróżnika jak ty to nie wiem czy się jeszcze gdzieś znajdzie. No może Cejrowski, on bosy a ty z reklamówką 🫢

• Haha 4
Opublikowano

mi za przyczepe naliczyli 130 wiec zmienilem firme, ciagnik taniej zaproponowali 118, tez pewnie zmienie. a samochod zmienilem w dokladnie  druga strone 😂

pizdzi nadal ale jakby mocniej .

Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Mi tam najbardziej podobały się Rumuńskie góry. Tylko drogi szkoda że mają takie jak w Polsce B-Z ;) 

sasiad pojechal trasa antafogarska [czy jakso tak] chwalil bardzo widoki. 

gdy wolno jedziesz to wtedy mozesz widoki podziiwc ..

Godzinę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

A minusy  cały czas z tyłu głowy co robi sąsiad i listonosz 😉🤭

znajomy przeszedl na emeryture-4o lat za kolkiem ,z tego ponad 30 w niemczech . od gruzji do hiszpanii. polowa zycia w trasie z beczka.

po 7 dniach wylew, po 10 smierc..

nie on tylko zona ..kupil sobie dzialke,altanke wystawil..szli na spacer ,ona upada i tyle szczesliwej emerytury.

57 minut temu, Łolek napisał(a):

Tym sposobem to ani ty ani żona do pracy nie możecie chodzić ,s po drugie to jak któreś będzie chciało to nie upilnujesz 

wzielo cie na wspominki z rana ? 

1 minutę temu, 6465 napisał(a):

Jacuś. Zasadnicza różnica jest taka że ja sobie coś zobaczę i jeszcze mi za to zapłacą. Ty musisz zapierdziela cały miesiąc żeby jechać i coś zobaczyć. 

Choć nie będę się do ciebie porównywał. Bo takiego podróżnika jak ty to nie wiem czy się jeszcze gdzieś znajdzie. No może Cejrowski, on bosy a ty z reklamówką 🫢

na parkingach wsrod tir-ow to duzo widac..

we dwoch jedziecie wiec cos wiecej ,jesli nie spisz.

dosc sie nasluchalem nocnych opowiesci kierowcow.. po paru kursach zejdziesz na ziemie.

Opublikowano (edytowane)

Sąsiada syn jezdzi na tirach mówi że to jego pasja , hobby i jego życie ma własny traktor z naczepą , zależy co kto lubi , ciągnik a nie traktor 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano (edytowane)
48 minut temu, marulekk napisał(a):

qrła, chyba kumulacja wiarów ale podmuchy teraz 

właśnie trampolina poleciała z tarasu a za nią tarasowy stół 😱

Edytowane przez radekz200
  • Haha 1
  • Sad 1
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, jacus napisał(a):

sasiad pojechal trasa antafogarska [czy jakso tak] chwalil bardzo widoki. 

gdy wolno jedziesz to wtedy mozesz widoki podziiwc ..

A to myślisz że moturem tam jakoś szybko się jedzie ?? Transfogarską 6h chyba jechałem bo co chwila postój żeby podziwiać widoki. Transalpina tak samo obowiązkowa w Rumuni dla motocyklisty, przełom Bicaz też piękne widoki. Nasze Tatry też ładne, ale jednak do tego im brakuje. Widokowo Tatry są dużo ładniejsze od południowej, słowackiej strony.

A, dla tych co mogą nie wiedzieć. Transfogarska to około 150km drogi, więc ja, szalony motocyklista, jechałem z średnią prędkością około 25km/h xD

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 minutę temu, radekz200 napisał(a):

właśnie trampolina poleciała z tarasu a za nią tarasowy stół 😱

Wyrzuć ten stół z Ikei. Niech ci @Łolek podeśle fotkę jaki u niego stoi. Tamtego to i tajfun nie ruszy.

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, jarecki napisał(a):

Sąsiada syn jezdzi na tirach mówi że to jego pasja , hobby i jego życie ma własny traktor z naczepą , zależy co kto lubi , ciągnik a nie traktor 

Kiedyś jeden kierowca mi mówił że trzeba lubić się nie myć 🤭 takie cygańskie życie 

Szwagier też zjeździł od północy Litwa Łotwa Estonia przez Polskę na południe Chorwacja, Rumuni, Węgry 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v