Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, jacus napisał(a):

napieczesz a potem kury zjedza ? u mnie tak robia .corka napiecze ze 2 blachy a potem nikt tego nie je.

Może się nie da tego zjeść.   😜 Kury nie mają rozwolnienia?  xD

Edytowane przez Desperado
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, galan99 napisał(a):

Mamy to Grzegorz Braun WYNIÓSŁ CHOINKĘ Z SĄDU, BO MU SIĘ NIE PODOBAŁY BOMBKI. 

Człowieku, to sprzed kilku lat akcja, zanim zaczął karierę z gaśnicą xD Masz zapłon odgrzebywać po takim czasie xD 

Ooo, jest i ZDesperowany dziadek w niedzielny poranek, może być ciekawie xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 3
Opublikowano
9 minut temu, Qwazi napisał(a):

Ojjjjjjjj...to już niedobrze...może musisz zadbać o niego bardziej, no sama wiesz🤷...troszkę mniej tresury, więcej... czułości 😉🤭

A dlaczemu tak🤔...

5 minut temu, Desperado napisał(a):

Nazwaliście córkę Tradycja?  🙆‍♂️

Czemu?

Tak jakoś 

Opublikowano

Marcin, to nie jest odpowiedź. Napisz, że nie lubisz towarzystwa w tym temacie, drażni Cię, albo nie odpowiada Ci poziom, czy co tam innego, a nie "tak jakoś"...facetem bądź 

• Like 1
  • Haha 3
Opublikowano
8 minut temu, Desperado napisał(a):

Nazwaliście córkę Tradycja?  🙆‍♂️

Czemu?

tradycja pieczenie pierników

7 minut temu, Qwazi napisał(a):

🤷

Spoglądaj na emotki😉

nie lubię tych buziek

• Like 2
Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Człowieku, to sprzed kilku lat akcja, zanim zaczął karierę z gaśnicą xD Masz zapłon odgrzebywać po takim czasie xD 

Ooo, jest i ZDesperowany dziadek w niedzielny poranek, może być ciekawie xD 

Człowieku Lewicowy mamy Grudzień i warto pokazywać .

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
11 minut temu, Qwazi napisał(a):

, że nie lubisz towarzystwa w tym temacie, drażni Cię, 

Nie chciałem tego mówić głośno 

11 minut temu, Desperado napisał(a):

Włącz alicie ignorowanie i sr** na nich, jest tu kilka osób spoko.

Można i tak 

Opublikowano
11 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Nie chciałem tego mówić głośno 

Jestem zwolennikiem mówienia takich rzeczy. Każdy ma swoje upodobania i nie musi niczego robić na siłę. Mówię *nie" dodaje dlaczego tak, a nie inaczej... i tyle

Jeśli ktoś tego nie rozumie, to jest jego problem, a nie mój...oczywiście zawsze można podyskutować i ktoś może człowieka przekonać do zmiany zdania, jeśli potrafi to zrobić 🤷

• Like 1
Opublikowano
57 minut temu, jacus napisał(a):

obiad na 9 osob ugotowac i wolne,

Małżonką nie potrafi gotować dobrych obiadów?

Znowu rosół robisz?

1 minutę temu, galan99 napisał(a):

W Polsce mają stawiać dużo wiatraków kiedy zaczynają pół Polski ma być w wiatrakach .

To dobrze, czy wprost przeciwnie?🤔

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Małżonką nie potrafi gotować dobrych obiadów?

Znowu rosół robisz?

To dobrze, czy wprost przeciwnie?🤔

Dla wyborców Lewactwa zapewne bardzo dobrze doskonale , rudemu dali władzę i do tego posadzą na tronie Rafała tęczowego . Królowa będzie zadowolona ma bardzo wiernych podanych .

Edytowane przez galan99
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, Qwazi napisał(a):

Jestem zwolennikiem mówienia takich rzeczy. Każdy ma swoje upodobania i nie musi niczego robić na siłę. Mówię *nie" dodaje dlaczego tak, a nie inaczej... i tyle

Jeśli ktoś tego nie rozumie, to jest jego problem, a nie mój...oczywiście zawsze można podyskutować i ktoś może człowieka przekonać do zmiany zdania, jeśli potrafi to zrobić 🤷

A już mi się nie chce nawet mówić, szarpać się z niektórymi....

Opublikowano
1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Czyżby o barona mlecznego lulków chodziło 🤔

Jest opcja ignoruj a dwa to kurde jak dziecko się zachowujesz nie pasuje to uciekasz 🤣🤣🤣

• Like 4
Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał(a):

Dla  Lewactwa zapewne bardzo dobrze doskonale ,  

Znaczy podoba się tobie?

Ty, ale jak by tak na twojej działce i kupę kasy za to?

Pomyśl...w końcu by cię było stać na coś ..

Opublikowano
5 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Znowu masz problemy z przeszło, obecną, przyszło, niedoszło, byłą narzeczoną? Nie martw się, tego kwiatu pół światu. Bycie kawalerem nie jest złe, uwierz mi.

Chyba że masz jesienną-zimową depresje? Przejdzie, aby do wiosny. Ruszysz w pole i będzie lepiej. Poszukaj jakiegoś zajęcia- idż na basen, siłownie, strzelnice itp a nie tylko krowie d*py i cycki.

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Włącz co niektórym ignorowanie i koniec szarpania, nie widzisz durnowatych postów i zaczepek, bo pewnemu gronu zdecydowanie się nudzi tu siedzieć od rana do wieczora na forum.

Opublikowano
7 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Znaczy podoba się tobie?

Ty, ale jak by tak na twojej działce i kupę kasy za to?

Pomyśl...w końcu by cię było stać na coś ..

Moje działki są przeciwne wiatrakom .

Działka z wiatrakiem = 0 wartości .

Opublikowano
Teraz, galan99 napisał(a):

Działka z wiatrakiem = 0 wartości .

Łeeee tam 

Tu piszą że w rok więcej za dzierżawę niż jak by sprzedać....

A jeszcze i uprawiają....koło wiatraka ...

Lux biznes ..

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v