Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nagrali się chłopaki na kamerę , 3 było ale chuja widać bo w czapkach, kapturach i kominiarkach , rękawiczki mieli, odcisków brak, tylko odciski butów na parapecie i błoto w mieszkaniu z podeszwy ,pies też gdzieś trop zgubił. Akcja trwała może 10 minut jak pojechałem po kobietę z pracy odebrać.

• Sad 4
Opublikowano
5 minut temu, danielhaker napisał:

Na Ukrainie paletę oprysków z naczepy w czasie trasy zawinęli, a kierowca nigdzie się nie zatrzymywał :P

Jak latał z tytoniem na fajki to nie kazali mu się nigdzie zatrzymywać. 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Uziu92 napisał:

nagrali się chłopaki na kamerę , 3 było ale ch*ja widać bo w czapkach, kapturach i kominiarkach , rękawiczki mieli, odcisków brak, tylko odciski butów na parapecie i błoto w mieszkaniu z podeszwy ,pies też gdzieś trop zgubił. Akcja trwała może 10 minut jak pojechałem po kobietę z pracy odebrać.

No to powtórzę. Moim zdaniem miejscowe paparuchy. Weź jeszcze na chłodno pomyśl z kim miałeś jakaś spinę, albo kto Cię prosił o jakąś pożyczkę, bądź u Ciebie pracował i nie był z czegoś zadowolony. Kto Cię o coś dziwnie wypytywał, albo kogo zbyt często widziałeś, szczególnie w pobliżu domu

Edytowane przez Qwazi
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)

Możliwe. Ale jeszcze się oboje zastanówcie na spokojnie jutro lub pojutrze. Dzisiaj jeszcze z Was ciśnienie nie zeszło do końca. No i te lombardy itp miejsca sprzedaży takich rzeczy. Gdybyście coś trafili sami nic nie róbcie i nie dajcie poznać, że coś rozpoznaliście

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
43 minuty temu, Popier96 napisał:

Przed złodziejem nie da się w 100% zabezpieczyć, ale trzeba dążyć do perfekcji i pilnować siebie.

no jak sie nie da ? biednych nie ma z czego okraść więc jest wyjście 

Opublikowano
45 minut temu, Uziu92 napisał:

dopiero policja pojechała, teraz trzeba sprzątać

Co tam Paweł porobiło się?

4 godziny temu, Uziu92 napisał:

biżuterię kobiety za***ali i gotówkę

czy coś jeszcze nie wiemy

A to skur... Mam nadzieję że sie wszystko znajdzie. 

Tak czytam teraz i wczoraj koło mnie kilka razy przejeżdżało auto mercedes glk czarny, myślałem że to znajomy bo raz bardzo wolno jechał potem 2 lub 3 razy szybciej , zerknąłem tylko i pamiętam że tablica RZ...

4 godziny temu, bratrolnika napisał:

U mnie spokojna okolica, ale też myślę kiedy założyć tak żeby podwórko ogarniały 

Coś polecicie takie aby komunikat na telefon przyszedł?

Opublikowano

wypedzlowali wszystko, zdjęcia porobili, opisali , odcisków brak , byli w rękawiczkach szmacianych, odcisk buta na parapecie znaleźli i ręki ale co z tego , nikt nic nie widział i nic nie słyszał, ukradli złotą biżuterię i gotówkę, trochę euro mieliśmy z wyjazdu to zajebali, tylko bilon został jakieś tam centy. Elektro sprzętu nie zabrali typu laptop, Smart zegarki, itp.

no nie usnę dzisiaj, takie emocje, jeszcze mi się kobieta rozchodziła, traumy jakiejś dostała, grzebali jej w bieliźnie, w prywatnych rzeczach i mocno ją to ruszyło.

• Sad 2
Opublikowano

Już tu kiedyś pisałem ,że nas namierzyć to wystarczy na to poświęcić ,no nie wiem ,ale nie za długo . Każdy jak poprosić podaje lokalizację,wystarczy powiedzmy gmina , jakie maszyny ,ile dzieci ,czym się zajmuję ,ile lat ,tocz na tacy . Okoliczny wyłapie w locie kto ja . z ,,gościnnych występów'' ,trochę trudniej bo jak zadupie to każdy patrzy na świeży samochód ,czy nietypowe zachowanie ,ale jak powiatówka ,czy miejscowośc rekreacyjna to już w ogóle . I taki pacjent namierza np. kilkanaście osób na af , Sami widzicie że do   Chłoporobotnika  by nie poszli ,bo by królami zaszczuł  na ule ,a za miedzę by się nie schował bo wykoszona  [to taki durny żart i przykład ,bo z tego co pisze to tak jak zeznanie majątkowe] . No ii czeka [czekają] okazji ,a ż pochwalisz się o planach ,o poszukiwaniach  ,czy stanami kont itd . ,  tu człek ryje i ma plany a tu ........ .   Znajomi pojechali na giełdę samochód kupować i nie kupili , wieczorem już byli i weszli bez włamania ,od razu do domowników ,użyli ,,argumentów'' i pieniążki do rączki ,bez poszukiwań po piernatach . Wiedzieli ile mają bo widzieli na jaką kwotę poszukują .  Dobrze nastraszyli boo wlocie się wyprowadzili .

• Like 1
Opublikowano
9 godzin temu, Qwazi napisał:

Miejscowe paparuchy prawdopodobnie. Ja bym posprawdzał dokładnie te lombardy itp. wytypował, kto może takie fanty kupować i podstawił kogoś, że chciałby kupić...

Można też na FB poszukać albo lepiej dać ogłoszenie że się chce kupić jakiś pierścionek czy co tam zginęło. Tylko oczywiście nie opisywać tego dokładnie bo się kapna 

Opublikowano
kizak napisał:

Już tu kiedyś pisałem ,że nas namierzyć to wystarczy na to poświęcić ,no nie wiem ,ale nie za długo . Każdy jak poprosić podaje lokalizację,wystarczy powiedzmy gmina , jakie maszyny ,ile dzieci ,czym się zajmuję ,ile lat ,tocz na tacy . Okoliczny wyłapie w locie kto ja . z ,,gościnnych występów'' ,trochę trudniej bo jak zadupie to każdy patrzy na świeży samochód ,czy nietypowe zachowanie ,ale jak powiatówka ,czy miejscowośc rekreacyjna to już w ogóle . I taki pacjent namierza np. kilkanaście osób na af , Sami widzicie że do   Chłoporobotnika  by nie poszli ,bo by królami zaszczuł  na ule ,a za miedzę by się nie schował bo wykoszona  [to taki durny żart i przykład ,bo z tego co pisze to tak jak zeznanie majątkowe] . No ii czeka [czekają] okazji ,a ż pochwalisz się o planach ,o poszukiwaniach  ,czy stanami kont itd . ,  tu człek ryje i ma plany a tu ........ .   Znajomi pojechali na giełdę samochód kupować i nie kupili , wieczorem już byli i weszli bez włamania ,od razu do domowników ,użyli ,,argumentów'' i pieniążki do rączki ,bez poszukiwań po piernatach . Wiedzieli ile mają bo widzieli na jaką kwotę poszukują .  Dobrze nastraszyli boo wlocie się wyprowadzili .

to je straszne i prawdopodobne 🤦🙆‍♂️

Opublikowano
9 godzin temu, Qwazi napisał:

No to powtórzę. Moim zdaniem miejscowe paparuchy. Weź jeszcze na chłodno pomyśl z kim miałeś jakaś spinę, albo kto Cię prosił o jakąś pożyczkę, bądź u Ciebie pracował i nie był z czegoś zadowolony. Kto Cię o coś dziwnie wypytywał, albo kogo zbyt często widziałeś, szczególnie w pobliżu domu

W miastach, to teraz Gruzja i UA  robi robotę i jeśli nie zgarnęli elektroniki, to nie były zwykłe papudraki. Robią obiazdówkę i na drugi dzień są już 100, 200 km dalej.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v