Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

doplat brak.ale nie placze 

35 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Lokalna firma, sporo jeździ tam tego śmierdzącego cebulą, słoniną i tanimi fajkami tałatajstwa ...

a bobem nie smierdza ?? 

37 minut temu, Karol6130 napisał(a):

A więc Jacku doradź Radkowi co wybrać 

Ty masz doświadczenie z racji wieku to chłopak nie wtopi

Tylko na pw se tam linkujcie 

Wiesz, Polska... no nie to co my

po co wam takie zabawki jesli dniami i nocami na af siedzicie ???

pewnie nie wiece co wtedy wasze panie robia 🤣

Opublikowano
Teraz, jacus napisał(a):

Wiesz, my widzimy co nosimy w spodniach, kałdun nam nie zasłania xD 

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, bratrolnika napisał(a):

Gadałem z bratem, potwierdza twoją wersję, kierował towarzysz ze wschodu 

Ja tak tylko przeczuwałem ... A i zachowanie, próbowanie zatrzymania pociągu machając rękami sugerowało inteligenta ze wschodu ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał(a):

Chciał byś być w jego skórze?

Każdego mi szkoda bo czasami najmądrzejszy zgłupieje. 

Jakby pociąg się wykoleił i zginęło 50 osób albo Twoja żona czy dziecko też by było Ci go szkoda? 

Nie tylko bronią można zabić. 

To nie był nieszczęśliwy wypadek tylko głupota i roztropność.

Czerwone światło na przejeździe kolejowym dla ozdoby nie mruga 

Powinni dopier**lić z 5 lat w pasiaki 

• Like 3
Opublikowano
Godzinę temu, Buszmen11 napisał(a):

Kolega rozkurwił 3letnią Scanie w Bułgarii, szef go obciążył połową wartości auta

Niestety zdarza się. Kiedyś prędzej to się zdarzało bo tacho jeszcze się oszukiwało ale organizmu nie oszukasz. Kumpla stara położyłem kiedyś do rowu i kasy nie chciał ale ja oddałem równowartość stara1142

59 minut temu, jacus napisał(a):

jego na masazer to i bez doplat stac

https://www.easytoys.pl/combis-wibratory-dla-poczatkujacych-2024?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAo5u6BhDJARIsAAVoDWtp_OkZl0hGwmarCkwZGRJZRQSV2OL2-LGfGf8mfuTCCIhWavxyzIQaAsuzEALw_wcB

a ktokolwiek gdzies napisal ze to byl ukrainiec ?? 

babka sasiada miala 102 gdy niedawno zmarla-on 61 miesiac temu, jego kuzynka 54 na oiomi-e, jej siostra 56 w hospicjum .

Łatwo się domyślić że to szoszon był. Przez nich 100-150 mniejsze dniówki bo godzą się na takie kwoty

57 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Lokalna firma, sporo jeździ tam tego śmierdzącego cebulą, słoniną i tanimi fajkami tałatajstwa ...

Jacek nie podumał. Myśli że jak w Polsce A jeżdżą ciemni a nie szoszony 🤣🤣

5 minut temu, pedro2 napisał(a):

Jakby pociąg się wykoleił i zginęło 50 osób albo Twoja żona czy dziecko też by było Ci go szkoda? 

Nie tylko bronią można zabić. 

To nie był nieszczęśliwy wypadek tylko głupota i roztropność.

Czerwone światło na przejeździe kolejowym dla ozdoby nie mruga 

Powinni dopier**lić z 5 lat w pasiaki 

Wtedy by lament podniósł 

Opublikowano
10 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ja tak tylko przeczuwałem ... A i zachowanie, próbowanie zatrzymania pociągu machając rękami sugerowało inteligenta ze wschodu ...

Oj bo może wcześniej przez taki przejazd jechał...

foto227548550.jpg.d8362928d185b9946d9fd008fab5de10.jpg

• Like 2
  • Haha 5
Opublikowano
Godzinę temu, Karol6130 napisał(a):

To będziesz miał za co kupić kobicie na mikołajki nowy masażer 

Się dziewczyna ucieszy

Czeaj czeaj ☝️

Pierwsze przy debecie to na mini ratki ściągną i dopiero można szaleć jak dwa pińdziesiont zostanie 🤭

• Haha 1
Opublikowano
53 minuty temu, radekz200 napisał(a):

karol głodnemu chleb na myśli 😂

co tam ? 😂

Radku, jeszcze godzina, najpierw opony czy tam koła, ale to chyba były koła wzięte 

Także szybka wymiana i gorąca kąpieli...

28 minut temu, jacus napisał(a):

doplat brak.ale nie placze 

a bobem nie smierdza ?? 

W naszej polszy to my nie wiemy nic, a już na pewno gdzie szukać, za ile I co panie robią 

Opublikowano
41 minut temu, Buszmen11 napisał(a):

Nie bez powodu mówią ci u góry, że wystarczy rzucić chłopu parę złotych by go... kupić🙆

Kuzyna matka się przeraziła gdy stwierdziliśmy że wozimy g i oramy kiedy chcemy, i pierdzielimy dopłaty 

Tylko zadaliśmy jej jedno pytanie, jakim cudem są pieniądze jak sporo działek to dzierżawy i bez dopłat

No z pracy są

31 minut temu, bratrolnika napisał(a):

Gadałem z bratem, potwierdza twoją wersję, kierował towarzysz ze wschodu 

Żeby to odpracować to chyba na wojnie będzie musiał pracować 

31 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ciekawe czy bladzie też kiedyś przy torach stały i pociągi zatrzymywały 

• Like 1
Opublikowano
43 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Wiesz, my widzimy co nosimy w spodniach, kałdun nam nie zasłania xD 

ty to chyba nic uzywanego czesto nie noszisz ??

42 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ty swojej pilnujesz?

Nie ufasz jej?🤔

podstawa zaufania kontrola.

kobiecie i psu sie nie ufa..

16 minut temu, Karol6130 napisał(a):

Radku, jeszcze godzina, najpierw opony czy tam koła, ale to chyba były koła wzięte 

Także szybka wymiana i gorąca kąpieli...

W naszej polszy to my nie wiemy nic, a już na pewno gdzie szukać, za ile I co panie robią 

ogladajac zony podlasia i kawalerow do wziecia moge przyznac ci racje. nie znacie sie na kobietach-to pewne,temu mlode wyksztalcone zostaja w miastach.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, jacus napisał(a):

podstawa zaufania kontrola.

kobiecie i psu sie nie ufa..

Taki facet za którymi wszystkie młode się oglądają musi się bać że kobieta go zostawi ?? xD Oj Jacuś, Jacuś xD 

Chyba nosisz te poroże o którym tak często wspominasz xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
33 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Oj bo może wcześniej przez taki przejazd jechał...

Byłem widziałem 😁👍 to boczny tor do zakladów mięsnych widziałem kiedyś jak nim wagon węgla jechał ...

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v