Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

doplat brak.ale nie placze 

35 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Lokalna firma, sporo jeździ tam tego śmierdzącego cebulą, słoniną i tanimi fajkami tałatajstwa ...

a bobem nie smierdza ?? 

37 minut temu, Karol6130 napisał(a):

A więc Jacku doradź Radkowi co wybrać 

Ty masz doświadczenie z racji wieku to chłopak nie wtopi

Tylko na pw se tam linkujcie 

Wiesz, Polska... no nie to co my

po co wam takie zabawki jesli dniami i nocami na af siedzicie ???

pewnie nie wiece co wtedy wasze panie robia 🤣

Opublikowano
Teraz, jacus napisał(a):

Wiesz, my widzimy co nosimy w spodniach, kałdun nam nie zasłania xD 

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, bratrolnika napisał(a):

Gadałem z bratem, potwierdza twoją wersję, kierował towarzysz ze wschodu 

Ja tak tylko przeczuwałem ... A i zachowanie, próbowanie zatrzymania pociągu machając rękami sugerowało inteligenta ze wschodu ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał(a):

Chciał byś być w jego skórze?

Każdego mi szkoda bo czasami najmądrzejszy zgłupieje. 

Jakby pociąg się wykoleił i zginęło 50 osób albo Twoja żona czy dziecko też by było Ci go szkoda? 

Nie tylko bronią można zabić. 

To nie był nieszczęśliwy wypadek tylko głupota i roztropność.

Czerwone światło na przejeździe kolejowym dla ozdoby nie mruga 

Powinni dopier**lić z 5 lat w pasiaki 

• Like 3
Opublikowano
Godzinę temu, Buszmen11 napisał(a):

Kolega rozkurwił 3letnią Scanie w Bułgarii, szef go obciążył połową wartości auta

Niestety zdarza się. Kiedyś prędzej to się zdarzało bo tacho jeszcze się oszukiwało ale organizmu nie oszukasz. Kumpla stara położyłem kiedyś do rowu i kasy nie chciał ale ja oddałem równowartość stara1142

59 minut temu, jacus napisał(a):

jego na masazer to i bez doplat stac

https://www.easytoys.pl/combis-wibratory-dla-poczatkujacych-2024?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAo5u6BhDJARIsAAVoDWtp_OkZl0hGwmarCkwZGRJZRQSV2OL2-LGfGf8mfuTCCIhWavxyzIQaAsuzEALw_wcB

a ktokolwiek gdzies napisal ze to byl ukrainiec ?? 

babka sasiada miala 102 gdy niedawno zmarla-on 61 miesiac temu, jego kuzynka 54 na oiomi-e, jej siostra 56 w hospicjum .

Łatwo się domyślić że to szoszon był. Przez nich 100-150 mniejsze dniówki bo godzą się na takie kwoty

57 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Lokalna firma, sporo jeździ tam tego śmierdzącego cebulą, słoniną i tanimi fajkami tałatajstwa ...

Jacek nie podumał. Myśli że jak w Polsce A jeżdżą ciemni a nie szoszony 🤣🤣

5 minut temu, pedro2 napisał(a):

Jakby pociąg się wykoleił i zginęło 50 osób albo Twoja żona czy dziecko też by było Ci go szkoda? 

Nie tylko bronią można zabić. 

To nie był nieszczęśliwy wypadek tylko głupota i roztropność.

Czerwone światło na przejeździe kolejowym dla ozdoby nie mruga 

Powinni dopier**lić z 5 lat w pasiaki 

Wtedy by lament podniósł 

Opublikowano
10 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ja tak tylko przeczuwałem ... A i zachowanie, próbowanie zatrzymania pociągu machając rękami sugerowało inteligenta ze wschodu ...

Oj bo może wcześniej przez taki przejazd jechał...

foto227548550.jpg.d8362928d185b9946d9fd008fab5de10.jpg

• Like 2
  • Haha 5
Opublikowano
Godzinę temu, Karol6130 napisał(a):

To będziesz miał za co kupić kobicie na mikołajki nowy masażer 

Się dziewczyna ucieszy

Czeaj czeaj ☝️

Pierwsze przy debecie to na mini ratki ściągną i dopiero można szaleć jak dwa pińdziesiont zostanie 🤭

• Haha 1
Opublikowano
53 minuty temu, radekz200 napisał(a):

karol głodnemu chleb na myśli 😂

co tam ? 😂

Radku, jeszcze godzina, najpierw opony czy tam koła, ale to chyba były koła wzięte 

Także szybka wymiana i gorąca kąpieli...

28 minut temu, jacus napisał(a):

doplat brak.ale nie placze 

a bobem nie smierdza ?? 

W naszej polszy to my nie wiemy nic, a już na pewno gdzie szukać, za ile I co panie robią 

Opublikowano
41 minut temu, Buszmen11 napisał(a):

Nie bez powodu mówią ci u góry, że wystarczy rzucić chłopu parę złotych by go... kupić🙆

Kuzyna matka się przeraziła gdy stwierdziliśmy że wozimy g i oramy kiedy chcemy, i pierdzielimy dopłaty 

Tylko zadaliśmy jej jedno pytanie, jakim cudem są pieniądze jak sporo działek to dzierżawy i bez dopłat

No z pracy są

31 minut temu, bratrolnika napisał(a):

Gadałem z bratem, potwierdza twoją wersję, kierował towarzysz ze wschodu 

Żeby to odpracować to chyba na wojnie będzie musiał pracować 

31 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ciekawe czy bladzie też kiedyś przy torach stały i pociągi zatrzymywały 

• Like 1
Opublikowano
43 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Wiesz, my widzimy co nosimy w spodniach, kałdun nam nie zasłania xD 

ty to chyba nic uzywanego czesto nie noszisz ??

42 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ty swojej pilnujesz?

Nie ufasz jej?🤔

podstawa zaufania kontrola.

kobiecie i psu sie nie ufa..

16 minut temu, Karol6130 napisał(a):

Radku, jeszcze godzina, najpierw opony czy tam koła, ale to chyba były koła wzięte 

Także szybka wymiana i gorąca kąpieli...

W naszej polszy to my nie wiemy nic, a już na pewno gdzie szukać, za ile I co panie robią 

ogladajac zony podlasia i kawalerow do wziecia moge przyznac ci racje. nie znacie sie na kobietach-to pewne,temu mlode wyksztalcone zostaja w miastach.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, jacus napisał(a):

podstawa zaufania kontrola.

kobiecie i psu sie nie ufa..

Taki facet za którymi wszystkie młode się oglądają musi się bać że kobieta go zostawi ?? xD Oj Jacuś, Jacuś xD 

Chyba nosisz te poroże o którym tak często wspominasz xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
33 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Oj bo może wcześniej przez taki przejazd jechał...

Byłem widziałem 😁👍 to boczny tor do zakladów mięsnych widziałem kiedyś jak nim wagon węgla jechał ...

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v