Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

Ty tak na poważnie 🤔

Jaka u was pogoda? 🤔. Bo u mnie pada

Ale co?

Pogoda może być.

Trochę wietrznie...

Jedno zrobione, tera cza drewno naszykować...dobremu klientowi...

...a ty Partycja co tak cały dzień klepiesz posty?

Weź tam jaki zupy ugotuj.....babce....🤭

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ale co?

Pogoda może być.

Trochę wietrznie...

Jedno zrobione, tera cza drewno naszykować...dobremu klientowi...

...a ty Partycja co tak cały dzień klepiesz posty?

Weź tam jaki zupy ugotuj.....babce....🤭

Pafnucy a ty co robisz 🤔 Zaraz się zamknę bo robotę czas zacząć. A zupa już była🤣 A u ciebie co na obiad ? 

Opublikowano
37 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jak na razie nie mam takiego problemu😀 i nie zamierzam za***rdalać na banki i dilerów. Gdybym jednak taki problem miał to brał bym Kubote albo Claasa. Nie są to może tytani trwałości czy niezawodności ale przynajmniej w moich stronach serwis działa skutecznie. Kolega ma Claasa ponad 200km i bardzo chwali podejście serwisu do napraw i awarii a to patrząc na te cyrki ostatnimi czasy nagłaśnianymi choćby na YT ma b. duże znaczenie. Kiedyś myślałem że Jonder to poważna firma ale choćby przeboje Yacentego ze swoim ogórem(tym bardziej że firma wiedziała w jakiej branży pracuje) potwierdziło że ta firma jeżeli chodzi o serwis jest niepoważna.

Druga marka nie wiem

Pierwsza napewno nie

Znajomy ma i mówi że żałuje

Ale ciągniki ponad 11tys  a drugi ponad 8tys

Porównując do jd to tragedia, gdzie jd jeździły i na taniej ryskiej ropie 

Opublikowano
6 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

u ciebie co na obiad

Jeszcze nie wiem, bo to później...z kolacją...

Partycja, nie uwierzysz....deszcz zaczął padać..., ale to normalne...jak auto umyję....echch...

Opublikowano
1 godzinę temu, jacor73 napisał(a):

Jego szyderczy post mówi sam za siebie "Karol zoba Pani ma kłopota Chciała zostać bambrem z emefem 7s jak Ty Tera została....Z gołą dvpą za przeproszeniem i 7s w krzakach "

Jakby się nie cieszył, to by napisał: Zoba Karol, jakie dealery są uje, jak załatwiły babkę, kredyt musi spłacać, a ciągnik stoi nieużywany"

Ja to szyderczo w stronę Karola napisałem bo wiem, że się woził takim i chyba wyceniał. A, że chłopak czuje humor to sobie pozwoliłem już nie pierwszy raz z resztą.

Ale dobra niech będzie.

Co wybierasz?

Szubienica

Czy strzał w tył głowy? 

Wolałbym strzał, raz i bez bólu.

🧍

tusek nie pokrzyżował planów, wiatry się nie sprawdziły i wapno P0siane

Po drodze dwie Dacie białe mijałem 

I weź woź makaron. Niby przelotem tylko, ale kilka razy dziennie jadą. Mogliby się zainteresować. Bladź

Opublikowano
Godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jak na razie nie mam takiego problemu😀 i nie zamierzam za***rdalać na banki i dilerów. Gdybym jednak taki problem miał to brał bym Kubote albo Claasa. Nie są to może tytani trwałości czy niezawodności ale przynajmniej w moich stronach serwis działa skutecznie. Kolega ma Claasa ponad 200km i bardzo chwali podejście serwisu do napraw i awarii a to patrząc na te cyrki ostatnimi czasy nagłaśnianymi choćby na YT ma b. duże znaczenie. Kiedyś myślałem że Jonder to poważna firma ale choćby przeboje Yacentego ze swoim ogórem(tym bardziej że firma wiedziała w jakiej branży pracuje) potwierdziło że ta firma jeżeli chodzi o serwis jest niepoważna.

Radzisz co innego, a sam steyra kupiłeś i za fendtem rozglądasz się 😉

9 minut temu, gregor1284 napisał(a):

Zjedlibyśta?

20241119_133603.jpg

A co to farfocle z cadzidła od mleka nazbierałeś?

Czy gdzie w rurze mlecznej na zakręcie nazbierało się twarożku 🤔

• Confused 1
Opublikowano
9 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

@gregor1284 te wyroby na kijach u somsiada złodzieja smaczniej wyglądały ;)

W tygodniu kolejny wyrok ma być wydany, zaś będzie wędził... dobrze nie wystygły i sprzedał

4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie..

Wolę zapiekanki...

Masła nie lubisz?

Opublikowano
3 minuty temu, pedro2 napisał(a):

Radzisz co innego, a sam steyra kupiłeś i za fendtem rozglądasz się 😉

A co to farfocle z cadzidła od mleka nazbierałeś?

Czy gdzie w rurze mlecznej na zakręcie nazbierało się twarożku 🤔

Przecie to masło 

Opublikowano
Teraz, gregor1284 napisał(a):

W tygodniu kolejny wyrok ma być wydany, zaś będzie wędził... dobrze nie wystygły i sprzedał

Teraz ten złodziej ma dobry biznes, świniaki tanie a kiełbasy cały czas drożeją ... 

Opublikowano
4 godziny temu, Łolek napisał(a):

Coraz mniej tutaj normalnych ludzi coraz rzadziej tu zaglądam i nie dziwi mnie że Primo,Banan , Agrest  i wielu innych odpuścili to już  nie jest śmieszne to się żałosne zrobiło , kiedyś były spory dyskusje ale o coś ,a teraz 🤢

Czymta się 🙋

.....ale kontakty pozostały 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, gregor1284 napisał(a):

Przecie to masło 

O masz.

Ale prawie trafiłem 🙋 

Merlin udziukała czy krajeniec? 😬

Edytowane przez pedro2
Opublikowano
9 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Teraz ten złodziej ma dobry biznes, świniaki tanie a kiełbasy cały czas drożeją ... 

Nic fermowego, pełen kraft

6 minut temu, pedro2 napisał(a):

O masz.

Ale prawie trafiłem 🙋 

Merlin udziukała czy krajeniec? 😬

Merlin, prawie jak u donatana 🥰

• Like 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v