Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Baks00 napisał(a):

U mnie jest jeszcze jedna sprawa ....małżonka ma immunitet 😬

O Panie to już po tobie 🙆. Podeślij zdjęcie 80siątki. Może być MMS 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Desperado napisał(a):

Tak tylko dla jednych bezorka to podrapanie talerzówką czy gruberem, a dla innych agregatem bezorkowym, wtedy by trzeba porównać.

Dla jednych orka to podorywka na 15cm a dla innych orka zaczyna się od 25cm... Inna "bezorka" będzie na ciężkiej 2-3 klasie a inna na kompleksie sosnowo-jałowcowym ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 2
Opublikowano
Godzinę temu, Qwazi napisał(a):

Widzę Sławek żeś się wziął za...nauczanie🤔

Uważaj, bo jak babka weźmie...pogrzebacz, jak Ci wyprostuje... priorytety 🙆🤭

Gdzie tu  nauki widzisz 🤔😁

Opublikowano
34 minuty temu, Desperado napisał(a):

Tak tylko dla jednych bezorka to podrapanie talerzówką czy gruberem, a dla innych agregatem bezorkowym, wtedy by trzeba porównać.

No bezorka u niego idzie horszem 3 metrowym  i mf7s najmocniejszy w tym wydaniu  ma problemy .

Pola ogólnie gliniaste

Opublikowano
22 minuty temu, slawek74 napisał(a):

Gdzie tu  nauki widzisz 🤔😁

No jak gdzie🤷...dwa razy już dzisiaj w Twoim wykonaniu było "Błądzisz"... synu 🤭 mnie to sutanną pachnie😱🙆

• Haha 5
Opublikowano
23 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

O kurna.....sporo tych....tyczek...

Tu tylko dwie d47 

Z 5 leży w innym miejscu 🤭 ale tam to sosna głównie 

Tu sam buk 

Wujek w lesie co roku drewno sobie robi i za wożenie daje

W godzinę pół przyczepy porabie ta zabawka 

Jakby dwóch było to szybciej bo samemu nie nadąży się ładować 

• Like 1
Opublikowano

Cycu...a dlaczemu Ty nie masz burt co się automatycznie otwierają🤔...Ty nie masz...autorytet se podkopujesz🥺🥴😢

17 minut temu, radekz200 napisał(a):

dzisiaj to ja mam swoją robotę 👍

ps @pedro2 ile płacisz za taką? 

IMG_6015.jpeg

Szymek, no i jest... wymówka 👆

• Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, radekz200 napisał(a):

już napompowałem 😛 

który tam się nudzi i będzie ze mną jeździł otwierał burtę i zamykał 😂😂 wicek?

Nudzę się, jak chcesz 100zl/h, a i za dojazd do Ciebie 50gr/km żebym miał na paliwo. A jak nie pasuje to otwieraj sam ;)

Opublikowano
2 godziny temu, Desperado napisał(a):

Własnie

Ty to mądry jest chłop. 

A nie wiem czemu się czepiają. 

Opublikowano
10 minut temu, Qwazi napisał(a):

Cycu...a dlaczemu Ty nie masz burt co się automatycznie otwierają🤔...Ty nie masz...autorytet se podkopujesz🥺🥴😢

Nawet ja mam taka że nie muszę wysiadać bo tylnej brak 🤭

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, Baks00 napisał(a):

Gołębi nie mam🤷 podeślij numer🙋

E który tam wyślę mój numer do baksa. 

Ciemno w chałupie jakoś było  w końcu okna odsłoniłem🫢. Będzie więcej światła wpadać to na prądzie zaoszczędzę. 

IMG_20241113_120701.jpg

• Like 2
Opublikowano
17 minut temu, Qwazi napisał(a):

tylko dawaj szybko co by na koniec karol jeszcze umył przyczepę przy okazji bo chyba dzisiaj swoje myje 

Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Dla jednych orka to podorywka na 15cm a dla innych orka zaczyna się od 25cm... Inna "bezorka" będzie na ciężkiej 2-3 klasie a inna na kompleksie sosnowo-jałowcowym ...

Akurat w przypadku orki jest trochę inaczej poza czymś widzi mi się czy chceniem robić orkę głęboko, o ile w przypadku bezorki można odpowiednim sprzętem przelecieć głębiej na piachu, to w przypadku orki czasem te 15-20 cm to jest wszystko, bo tylko na tyle pozwala warstwa orna.

Opublikowano
18 minut temu, radekz200 napisał(a):

tylko dawaj szybko co by na koniec karol jeszcze umył przyczepę przy okazji bo chyba dzisiaj swoje myje 

Jak dawaj 🤔...przedpłaty żeś nie dokonał🤷

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v