Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
48 minut temu, PAN88 napisał(a):

Nie tylko u Ciebie w szkole to było. Siostrzenica w kwietniu 2tygodnie nie chodziła do przedszkola bo wszawica.  Wiesz ile upadlinki chorób wewnętrznych nawiozły w podziękowaniu😂😂

Wenerycznych chyba 

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, Desperado napisał(a):

O ile babka nie ma, jak jedną ręką lepi pierogi, a drugą łagodzi swędzenie w miejscu gdzie się kończą plecy, to wiadomo skąd wnuczek je ma.   :P

Mówisz, że się babka... podzieliła 🤔

1 minutę temu, Desperado napisał(a):

Można w dzień wywozić, tylko nie można go rozrzucać.

Można i rozrzucać w pewnych przypadkach...a ja ich mam tam gdzie plecy kończą swą szlachetną nazwę i robię co mi pasuje

Opublikowano
9 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Pindolisz. Nic się nie mogło stać

Chodzi o to że żeś nie powiedział że jak stary łańcuch i mocno zużyty to żeby przypilnować te cycki przed zębami bo mi uja ciąć nie chciał. 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Qwazi napisał(a):

Można. Decyduje rolnik i pogoda. Ale ja targam na zielone

A to czemu to🤔

A bo łańcuch ostrzony x razy za uja ciąć nie chciał. Nie powiedział że trza przy starym zdzierku przypiłować cycki. 

Edytowane przez 6465
  • Haha 1
Opublikowano
Teraz, 6465 napisał(a):

Chodzi o to że żeś nie powiedział że jak stary łańcuch i mocno zużyty to żeby przypilnować te cycki przed zębami bo mi uja ciąć nie chciał. 

To ograniczniki. Odpowiadają za zagłębienie. Ja je traktuje pilnikiem co trzecie ostrzenie łańcucha...to niedobrusy... nie powiedziały 🤦

Opublikowano
Teraz, Qwazi napisał(a):

To ograniczniki. Odpowiadają za zagłębienie. Ja je traktuje pilnikiem co trzecie ostrzenie łańcucha...to niedobrusy... nie powiedziały 🤦

Ehh i jak tu się nie zdenerwować. A ja go zdejmował i ostrzył 3 razy a on coraz to gorszy. 

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał(a):

A ja szlifierką kątową je traktuje 😉

9 minut temu, Qwazi napisał(a):

Można. Decyduje rolnik i pogoda. Ale ja targam na zielone

A to czemu to🤔

Na łąki to chyba do końca miesiąca można 

Opublikowano
4 godziny temu, 6465 napisał(a):

Po wiele? Może byś i mi załatwił bo to mus jakaś super promocja. 

15 z groszami ale na pół roku zapas , nie wiadomo kiedy znowu będzie taka promocja 

komuś coś ?

IMG_20241104_112855.jpg

Opublikowano
Teraz, 6465 napisał(a):

Gdzie i po ile była?

🐞

Teraz, jahooo napisał(a):

, bo za bardzo podpiłowane to jeszcze gorzej, jak z wystającymi

idzie jak w masełko ale łańcuch sie mocniej wyciąga i piła klęka jak pociskasz w drewno

• Thanks 1
Opublikowano
4 godziny temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jeżeli banderowcy nie chcą walczyć o swój kraj - trudno. Wątpie żeby germańce i inni odpuścili temat upainy bo za dużo kasy tam wpompowali. Może teraz też zaczną w końcu przejmować się czymś poza emisją CO2, pierdami krów i prawami zboczeńców.

byłem teraz od niedzieli codziennie i wieczorami w centrum Warszawy w różnych miejscach 

wiesz ile tych młodych urkow takimi drogimi furami szaleje po mieście tak samo w hotelach i restauracjach się tak panosza że bania mała w hotelu przy śniadaniu wczoraj jakiś Ukrainiec zadymę kręcił bo mu się coś nie podobało nie wiem skąd Ci ludzie mają pieniedze i czy ta kasa mają legalnie 

Opublikowano
3 minuty temu, konteno napisał(a):

🐞

idzie jak w masełko ale łańcuch sie mocniej wyciąga i piła klęka jak pociskasz w drewno

Mam piłę 3,6KM i prowadnice 50 to jak zaszalejesz z ogranicznikami, to graba tym nie potniesz czy buja

Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał(a):

Mam piłę 3,6KM i prowadnice 50 to jak zaszalejesz z ogranicznikami, to graba tym nie potniesz czy buja

Moja 3,1 KM a prowadnica 35. Radzi sobie nie źle. A drzewa ton miękkie wierzba, olcha. 

Opublikowano
11 minut temu, 6465 napisał(a):

Ehh i jak tu się nie zdenerwować. A ja go zdejmował i ostrzył 3 razy a on coraz to gorszy. 

Myśleliśmy, żeś na wyższym poziomie zaawansowania. Nie po każdym ostrzeniu i nie za dużo na raz

• Thanks 1
Opublikowano
4 godziny temu, 6465 napisał(a):

Ja pierdziele. XXI wiek a w szkole : wszawica, owsica i bostonka🤦. A higienistka szkolna pisze że nie leży w jej obowiązkach sprawdzać higieny dzieci uczęszczających do szkoły. Mi za dzieciaka co jakiś czas łeb sprawdzali czy coś tam się nie kręci. 

uważaj na bostonke bo moja rodzinę przez 2 tygodnie trzymało 

Opublikowano
7 minut temu, wojtal24 napisał(a):

byłem teraz od niedzieli codziennie i wieczorami w centrum Warszawy w różnych miejscach 

wiesz ile tych młodych urkow takimi drogimi furami szaleje po mieście tak samo w hotelach i restauracjach się tak panosza że bania mała w hotelu przy śniadaniu wczoraj jakiś Ukrainiec zadymę kręcił bo mu się coś nie podobało nie wiem skąd Ci ludzie mają pieniedze i czy ta kasa mają legalnie 

Teraz raczej zalegalizowali, tylko głupi by nielegalizował

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v