Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
41 minut temu, Agrest napisał(a):

Ja odkąd miałem radio w samochodzie, a nie zawsze miałem bo i takie auta były🤭 to tylko RMF.  Pasuje mi głos prowadzących, muzyka, humor, felietony, czy nawet te nocne kryminalne historie,  podcasty.

Jak wrzucę zetkę to od razu odruch wymiotny. Już zdecydowanie wolę wówczas Jedynkę. 

Co do obiektywizmu to go nie ma.

RMF też jest proplatformerski.

Tylko  że polityczne stanowisko najbardziej przed wyborami pokazują. Później dążą do lekkiej równowagi

Ja słucham lokalnego w samochodzie, czy w ciągniku. Redaktorzy nie tak wyszkoleni, żeby manipulacje uprawiać. Zwykle przekazują tylko. I najwięcej lokalnych tematów 

Opublikowano
10 minut temu, gregor1284 napisał(a):

Zgarnąłem go i ministranta bo wracałem drugim kursem na pusto. W sumie można powiedzieć że dziś wywiózł tyle co jego wartość 

Te z biedronki, to ile marży narzuconej?

Opublikowano
17 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Się może zdecyduj ..

Skoro nic nie robię, to jaka praca zarobkowa?

Miesza się w główce z tej nienawiści?🤭

No tam pierdzisz w siedzenie, ale z tego też trzeba płacić podatki. :P

Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, Qwazi napisał(a):

Ja słucham lokalnego w samochodzie, czy w ciągniku. Redaktorzy nie tak wyszkoleni, żeby manipulacje uprawiać. Zwykle przekazują tylko. I najwięcej lokalnych tematów 

A ja wgl radia nie słucham, przez BT muzyka czy to w samochodzie czy w ciągniku, wybieram sobie aby na co mam danego dnia ochotę ...

Nieraz ewentualnie RMF MAXX, bo tam nie ma audycji politycznych, światopoglądowych itp tylko głównie muzyka, przedzielona wiadomosciami.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
Teraz, Desperado napisał(a):

Ty chyba kiedyś stroniłeś od alkoholu? :P

Najgorsze jest to, że ludzie cię po trzezwemu widza😆🤭

Teraz, Desperado napisał(a):

Chyba w zapiekankach.   xD

Nie.

We wszystkim.

Opublikowano
22 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

A ja wgl radia nie słucham, przez BT muzyka czy to w samochodzie czy w ciągniku, wybieram sobie aby na co mam danego dnia ochotę ...

Nieraz ewentualnie RMF MAXX, bo tam nie ma audycji politycznych, światopoglądowych itp tylko głównie muzyka, przedzielona wiadomosciami.

Żadnego radia w chałupie nie mam, telewizora też. W aucie założony transmiter z pendrajwem żeby nie słuchać angielsko języcznej muzyki i pi*rdolenia o wszystkim. Po co się denerwować? I tak wszystko dzieje się bez ingerencji ludzi z dołu, mimo, że większości wydaje się, że ma na coś wpływ.

3 godziny temu, Karol6130 napisał(a):

Kuba hektary kupuje

Dobrze że jeszcze nie u nas

Jaki Kuba?

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Żadnego radia w chałupie nie mam, telewizora też. W aucie założony transmiter z pendrajwem żeby nie słuchać angielsko języcznej muzyki i pi*rdolenia o wszystkim. Po co się denerwować? I tak wszystko dzieje się bez ingerencji ludzi z dołu, mimo, że większości wydaje się, że ma na coś wpływ.

O masz, a doradca tej unijnej harpii von Layen karze robić zapasy na co najmniej pierwsze 72h wojny w Europie,  w tym radio na baterie

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Kobity też nie masz, zobacz jak byś miał taką, to pszczoły by żądła prostowały w ulu jakby przeszła obok.   xD

Edytowane przez Desperado
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v