Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, pedro2 napisał(a):

Proponuję zacząć od egzekwowania podstaw regulaminu, a mianowicie spam, ortografia i interpunkcja.

Siedzisz to siedź analfabeto bo pierwszy P0lecisz 😁

Jak zwykle zaczepki szukasz ....

Edytowane przez slawek74
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

Żebyś sam w P0dskikach za turlanie sianie i oranie nimusiał w zębach nieść do urzędu vatu

P0 patrz na siebie a P0tem wytykaj czyje

Coś się tak zbulwersował. Pafnucemu to już tu pół forum to wytykało.

Edytowane przez 6465
Opublikowano
2 godziny temu, pedro2 napisał(a):

Temu mówię, że nie piszę się na to 

Ze swoją konkubiną mam co robić 

Konteno co ma bić kapucyna to obrobi 

Ehh, ja zajadę okaże się nie warta i tylko dupsko się w aucie wygniecie. A tak to już wiadomo czego się spodziewać po wstępnych testach i oględzinach 🤣

• Like 1
Opublikowano
19 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ciekawe jak wyjąć później..

Normalnie. 

Tak samo jak z pod kukuruszki. 

Soki zbierasz z folii i gleba nie zanieczyszczona. Tęgie łby unijne nad tym myślały, by gleby nie zatruć na wieki 😔

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, HF86 napisał(a):

Będę miał na wynajem od przyszłego roku. 220 m3 gnojowicy i pewnie ze 200 ton obornika wejdzie. 

Także jest szansa że inwestycja się zwróci 🙄

Tak nic nie ma o zmianie przepisów, jedynie kary ustawowe o około 10-15% w górę.

Opublikowano
33 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ciekawe jak wyjąć później..

Normalnie. Nie wiem gdzie ale ktoś z odru gadał o tej foli 

17 minut temu, HF86 napisał(a):

Będę miał na wynajem od przyszłego roku. 220 m3 gnojowicy i pewnie ze 200 ton obornika wejdzie. 

Także jest szansa że inwestycja się zwróci 🙄

Też wynajmę 

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał(a):

Nie wiem gdzie ale ktoś z odru gadał o tej foli

Nie jest mocno doprecyzowane...

Mi kiedyś mówiono że może być na warstwie słomy...

Żeby nie przesiąkło...

No to ja wolę na słomie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v