Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał(a):

O takie krokiety to muszą być pycha. 

Oj tak, nawet doprecyzowywanie wyszły jak na pierwszy raz 😊

2 minuty temu, 6465 napisał(a):

Dziś dostałem SMS z linkiem żeby zgłaszać się no dają za 20% wartości. 

Screenshot_2024-10-30-16-47-57-047_com.android.chrome.jpg

Jaki w tym jest haczyk?🤔

Opublikowano
4 godziny temu, Agrest napisał(a):

Opryskiwaczem 2 x biardzki

Raz agrola

Rozsiewacz Motyl choć to włoski składak

Pług 2x akpil

Agregat agromasz, bomet, dziekan

Kombajn Weremczuk

Belki herbicydowa x3

Sadzarki

Sławku to jeszcze jakaś przyczepa do kompletu  metal tech ,wielton ewentualnie Pronar by się przydała 😛

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał(a):

Kolega się mnie pyta który silnik w audi mniej awaryjny 2.0 TDI 150km czy 3.0 TDI 240km?

ile modeli silników o tej samej pojemność a różnym oznaczeniu literowym tyle bolączek

Opublikowano
Teraz, slawek74 napisał(a):

Bierzesz 🤔😁

Pewnie że tak tylko jeszcze nie wiem co bo to nie jest tak że sobie weźmiesz co chcesz nawet głupi rozrzutnik to musisz mieć odpowiednio ilość sztuk i na wszystkie maszyny są odpowiednie tabele nie możesz sobie wziąć jakiegoś dużego sprzętu jak pole nie pozwoli czy liczba sztuk o tu tabela jaki rozrzutnik można sobie wziąć przykładowo

20241030_164212.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

Oj tak, nawet doprecyzowywanie wyszły jak na pierwszy raz 😊

Jaki w tym jest haczyk?🤔

Jaki haczyk nie wiem.  Za stary jestem na takie smycze. Teraz to ja będę robił co będę chciał , zero zobowiązań.

• Like 2
Opublikowano
Teraz, 6465 napisał(a):

Jaki haczyk nie wiem.  Za stary jestem na takie smycze. Teraz to ja będę robił co będę chciał , zero zobowiązań.

E tam za stary, my chyba z jednego rocznika...i ja jeszcze zgłupiał i uwiazał się na 5 lat 😬

Opublikowano
2 minuty temu, Strongman napisał(a):

Pewnie że tak tylko jeszcze nie wiem co bo to nie jest tak że sobie weźmiesz co chcesz nawet głupi rozrzutnik to musisz mieć odpowiednio ilość sztuk i na wszystkie maszyny są odpowiednie tabele nie możesz sobie wziąć jakiegoś dużego sprzętu jak pole nie pozwoli czy liczba sztuk o tu tabela jaki rozrzutnik można sobie wziąć przykładowo

20241030_164212.jpg

To jaki Co przysługuje 🤔

Teraz, GRZES1545 napisał(a):

E tam za stary, my chyba z jednego rocznika...i ja jeszcze zgłupiał i uwiazał się na 5 lat 😬

Szybciej minie niż kijem machnąć 🙋‍♂️

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, GRZES1545 napisał(a):

To Pafnucy że Sławkiem pojechali sprzęt oglądać z dofinansowań? Masz już wszystko na podwórku?

Opublikowano
5 minut temu, Strongman napisał(a):

20241030_164212.jpg

Za swoje kupuj , i wtedy bierzesz co chcesz 

Opublikowano
7 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Sławku to jeszcze jakaś przyczepa do kompletu  metal tech ,wielton ewentualnie Pronar by się przydała 😛

Jest stara autosanka.

Miała być w tym roku jakaś skorupa ale na szczęście nie kupiłem bo roboty by nie miała. A w przyszłym roku jeszcze mniej potencjalnych plonów

Opublikowano
2 minuty temu, Strongman napisał(a):

Za mały, bo ja myślałem że będę podjeżdżał pod pieczarkarnię i będę mi ładować gnój i prosto na pole będę rozwoził a nie od swoich krów

To jski tonaż? Miałem cos brać i pewnie by szło wyciągnąć ale inne priorytety mam w tej chwili 

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał(a):

To Pafnucy że Sławkiem pojechali sprzęt oglądać z dofinansowań? Masz już wszystko na podwórku?

Tylko jedną. A w zasadzie dwie bo Talerzowkę i siewnik tylko spięte  teraz . 

A wpadli na szarlotkę i oranżadę 🙂

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
3 minuty temu, Strongman napisał(a):

Za mały, bo ja myślałem że będę podjeżdżał pod pieczarkarnię i będę mi ładować gnój i prosto na pole będę rozwoził a nie od swoich krów

Tym argumentowac nie możesz ?

37 minut temu, HF86 napisał(a):

, pomaga w lepszych kontaktach werbalnych przez ściany 😁

No właśnie 🤣

3 minuty temu, Strongman napisał(a):

Tym argumentowac nie możesz ?

37 minut temu, HF86 napisał(a):

, pomaga w lepszych kontaktach werbalnych przez ściany 😁

No właśnie 🤣

Opublikowano
10 minut temu, Strongman napisał(a):

20241030_164212.jpg

Według tej tabeli to mi przysługuje 4 tony 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v