Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
24 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Zasmuce Cie ale do synagogi to dziadów nie chcą brać. To bardzo wybiórcza religia.

A islamiści takich wysyłają do zamachów samobójczych. (Czytałem ostatnio jak powstał Hamas, ciekawa historia, głównie za kase daną przez żydów). Więc ten tego, lepiej zostać przy swoim.

Czasami jestem wybuchowy ale nie aż tak

Opublikowano
9 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Na WP jest artykuł o możliwościach wprowadzenia podatku katastralnego, "prof" Belka mówi, że to nie jest zły podatek, możesz Bobek zacząć powoli wyceniać swoje nieruchomości i ile vędziesz płacić bo widocznie kasa na socjal nierobom się kończy.

To że katastralny wejdzie to jest nawet więcej niż pewne. 

Cała stara unia już ma. 

Trzeba gnębić tego co ma, by ten co nie ma też mógł mieć 

• Like 1
Opublikowano
22 minuty temu, Elon napisał(a):

To prawda, wiara w ludzi jest kosztowna.

Fergusonem 6170.

Tak na jeden.

Kiedyś było dwa, ale tata sprzedał ten produkt rozrzutniko podobny tytan.

Teraz mamy zachodni od Pana Stasia z pod cmentarza.

Da rady pojechać traktorem na rsm 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, HF86 napisał(a):

Cała stara unia już ma. 

Czyli najlepiej rozwalić chałupę i postawić na tym miejscu lepiankę 30m2, dla jednego starczy.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Czyli najlepiej rozwalić chałupę i postawić na tym miejscu lepiankę 30m2, dla jednego starczy.

Holendra. Tydzień pod brama postoi, drugi pod stodołą i tak będziesz przeciągał 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Najpierw rodziców musisz wykończyć 🤦

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Jeszcze nie..

Moturem byś śmigał 🤔

Opublikowano
9 minut temu, slawek74 napisał(a):

Jedź do Cieślaka co Grześ pisał jego ,,stary,, całe życie ludziom powietrze spuszczał to się fobrze znają 🤭😁

A no nawet pomaga ten stary milicjant tam jeszcze, opony przenosi czasem 🤭

Jarek właściciel spoko gość znamy się od małego.  Zaczynał chłopak od zera.

Opublikowano
Teraz, slawek74 napisał(a):

Najpierw rodziców musisz wykończyć 🤦

Spokojnie. Nie sądzę, że taki podatek wprowadzą już czy za 5 albo 10 lat. Gadka jest jak ze wszystkim. A znając życie i polityków to wprowadzą to tylnymi drzwiami bez oficjalnego potwierdzenia, że to katastralny.

Opublikowano
Teraz, GRZES1545 napisał(a):

Ja go chyba wcześniej znałem i Zyszka i Krzyśka...

Opublikowano
1 minutę temu, GRZES1545 napisał(a):

Będziesz w domu po południu?

Opublikowano
7 minut temu, HF86 napisał(a):

Cała stara unia już ma. 

Akto nie ma...uchodźcy,  czy nieroby i lenie ? To na nich całe życie będziemy robić i teraz ich sponsorować. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Będziesz w domu po południu?

Na 13⁰⁰ jadę do szwagra na obiad zapraszał,  to tak koło 17 powonieniem być. Posiedzta u Sławka dłużej trochę  jak co 🙂

Edytowane przez GRZES1545
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v