Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, pedro2 napisał:

Za noc 5mm

Dobiło do 20mm

Pizga i pada 

Bezrobotny dzień dzisiaj 

Jedziem do miasta pozałatwiać i do galerii jakiego odzienia kawałek kupić 

U mnie piżdziernik dobił do 35mm. 

Zimno pizga chęci wywiało. 

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Wiem jakie ceny wiosną były bo szukałem.

Teraz nie szukam ale wyszukiwanie mam zapisane i czasem przeglądam.

Skorup dużo więcej i ceny spadły

A co do lubelskiego, to ten wczoraj przejechał kilka kilometrów i  zyskał 2050zł w wywoławczej🤭

https://www.olx.pl/d/oferta/rozsiewacz-wapna-rcw3-okazja-tanio-sprawna-CID757-ID12pV0a.html

a pronarki w cenie?

• Haha 2
Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

A co do lubelskiego, to ten wczoraj przejechał kilka kilometrów i  zyskał 2050zł w wywoławczej🤭

https://www.olx.pl/d/oferta/rozsiewacz-wapna-rcw3-okazja-tanio-sprawna-CID757-ID12pV0a.html

I tak się robi interes. Kupujesz, przewozisz  i 2 tys w kieszeni.

Skorupy potaniały. Ja za swoją dałem 35 do remontu. Teraz za tyle kupił bym w dużo lepszym stanie.

Opublikowano
Przed chwilą, radekz200 napisał:

a pronarki w cenie?

No jak pozostałe, równia pochyła🤭

Opublikowano

To mało zyskał. Przyczepa z Sieradza pojechała pod Kraków i 9 tys złotych zyskała.a wiem bo ja oglądałem. 

Opublikowano
29 minut temu, 6465 napisał:

Bo i ceny dzierżaw są zachęcają do oddania. Czynsz + dopłaty to wychodzi 3000 za ha.

Sentyment mam do niej bo kupiona za kasę z wesela 😆

Tylko to zawsze jest ryzyko, bo jak ich zostanie 3 w regionie to się w końcu dogadają że I za dopłaty to wystarczająco. 

Tak było na gminie obok i od pewnego czasu było, chcesz to robię, ale nie dopłacę tobie. 

Opublikowano
1 minutę temu, PAN88 napisał:

To mało zyskał. Przyczepa z Sieradza pojechała pod Kraków i 9 tys złotych zyskała.a wiem bo ja oglądałem. 

Trzeba mieć umiar, cena ma być akceptowalna , a kupił naprawdę taniu.

I za te pieniądze się sprzeda, a przewiózł tylko 50km

Opublikowano
19 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Temu wprowadzą 4 dniowy tydzień pracy

Bo się nie opłaca

Jak Tusk w rok rozje🔨ał system że teraz nic się nie opłaca

Nieprawda że w rok.

Od kilku lat taka tendencja.

Drobni se znikają.

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

No jak pozostałe, równia pochyła🤭

Toć już nic miało nie potanieć, a pieniądze wszystkich parzyły i brali cokolwiek, aby tylko wydać. 

Nawet tutaj bawiłem wielu mówiąc że to yebnac musi. 

Mieszkanie które mnie interesowało jest już 50 tyś tańsze i to w rok, a lokata też coś przez rok wypracowała. 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
5 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Nieprawda że w rok.

Od kilku lat taka tendencja.

Drobni se znikają.

Patnucy wiesz co jest w tym najgorsze? Że ona nie rzuciła mnie dla kogoś lepszego, tylko dla nikogo

Opublikowano
6 minut temu, HF86 napisał:

Toć już nic miało nie potanieć, a pieniądze wszystkich parzyły i brali cokolwiek, aby tylko wydać. 

Nawet tutaj bawiłem wielu mówiąc że to yebnac musi. 

Mieszkanie które mnie interesowało jest już 50 tyś tańsze i to w rok, a lokata też coś przez rok wypracowała. 

Moje mieszkanie wiem że przyniesie stratę w ostatecznym rozrachunku, ale było kupione by córka miała wygodę. Choć nie ukrywam że liczyłem na jakiś zysk.

Sam ulokował bym grosz w ziemi, ale dobrej taniej i bliskiej, a to nie jest do spełnienia🤣 

Trzeba chyba zacząć żyć, znaleźć kochankę, będzie łatwiej pieniądze puścić🤭

Opublikowano
11 minut temu, PAN88 napisał:

Jak szukałem kombajnu tojeden  poszedł za 180, znalazł się 200km dalej za 225. Za 220 znalazł nowego właściciela. Szybka, dobra kasa.

Moje mieszkanie wiem że przyniesie stratę w ostatecznym rozrachunku, ale było kupione by córka miała wygodę. Choć nie ukrywam że liczyłem na jakiś zysk.

Sam ulokował bym grosz w ziemi, ale dobrej taniej i bliskiej, a to nie jest do spełnienia🤣 

Mieszkania tylko w dużym mieście i dobrej lokalizacji.

Opublikowano
1 minutę temu, Kowalsky30 napisał:

Patnucy wiesz co jest w tym najgorsze? Że ona nie rzuciła mnie dla kogoś lepszego, tylko dla nikogo

Bo ona zna już swoje czułe punkty i pomyślała że jak ma Ciebie uczyć instrukcji obsługi to bez sensu zmiany🤣

Opublikowano
3 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

A są lepsi🤔

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Wróci...

Etam...babka zadba, żeby nie😁

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

Bo ona zna już swoje czułe punkty i pomyślała że jak ma Ciebie uczyć instrukcji obsługi to bez sensu zmiany🤣

jak on wykonuje co rusz te same czynności a liczy na zgoła inny efekt, to to się nie ma prawa udać

Opublikowano
8 minut temu, Agrest napisał:

Teraz można mieć kochankę i jeszcze na tym się wzbogacić 🤭

Co siedzi tym wyzwolonym i niezależnym paniom po 50tce pod kopułką, to nawet się fizjonomom nie śniło 😁

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, HF86 napisał:

Teraz można mieć kochankę i jeszcze na tym się wzbogacić 🤭

Co siedzi tym wyzwolonym i niezależnym paniom po 50tce pod kopułką, to nawet się fizjonomom nie śniło 😁

Mówisz 🤔Mam w robocie kilka...

Opublikowano
11 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Wróci...

Szybko pożałuje że tak zrobiła...

Może jeszcze wszystkich twych zalet nie poznała ...

Nie wiem.. Raczej nie, bo do tej pory jeszcze żadna nie wróciła. A nie obracam się w towarzystwie jakichś dwudziestek co czekają na księcia z koniem, tylko wszystko to stare panny przed czterdziestką

Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

3 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Jak zdajesz opakowania to mają obowiązek dać Ci zaświadczenie. 

U nas ten kwit to nie problem, tylko najlepiej żebyś pustych opakowań nie przywoził ;) 

jak sprzedali to niech biorą ....

Opublikowano
2 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Nie wiem.. Raczej nie, bo do tej pory jeszcze żadna nie wróciła. A nie obracam się w towarzystwie jakichś dwudziestek co czekają na księcia z koniem, tylko wszystko to stare panny przed czterdziestką

Oj nie ta, to następna ..

Jej strata .. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v