Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, konteno napisał:

aż sie cofnąłem tydzień nazad i nic nie przypominam sobie bym o swoim strajkowaniu pisał , tylko o starych ciągnikach z soltysem 

a robić za mniej  niż twoje pomocniki też nie zamierzam

u nas w robocie nowe dozowniki do papieru postawili i po jednym listku wydają 

Też się wczoraj szukałem i nie mogłem znaleźć. Zwracam honor 

• Thanks 1
Opublikowano
marulekk napisał:

16 minut temu, 12Pafnucy napisał:

A cza iść trochę gnoju wywieść, bo już mi się nudzi to nieróbstwo moje...

Jesteś słabym leniem 

nie ma silnej woli 🤔 https://youtu.be/Ocm-kWC-Evo?si=N2K4RXkxqJuTyVvl

Opublikowano
50 minut temu, Belaruss820 napisał:

Wczoraj kumplowi chciałem pokazać aukcje z tą kolacją z gr załoga no i już zakończona na tych 10tys. @konteno Ty tam się o nie wypytujesz,nie chcesz zjeść z nimi kolacji? Pojedziemy do nich na chatę to za darmo zjesz😀

Pojdzieta z nimi zobaczyć czy stary zboże posiał?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Nic nie będzie

P0siejem się Jary i tyle będzie

Trochę owsa łubinu i grochu

W końcu na 5 działkach będzie co robić

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Edytowane przez Rolnik1973
Opublikowano
25 minut temu, 12Pafnucy napisał:

On ni ma czasu....Tuska śledzi 😆

Tusk do Kijowa pojechał, chyba w sprawie afery podkarpackiej

Opublikowano
19 minut temu, Bananek napisał:

ja tam na jego miejscu brał bym teścia do pomocy. może następnym razem rzeczywiście trafiłby głową w ten pług.

Ja bym toto do Antoniego zgłosił. 

Jest wolna grupa specjalistów do wyjaśnienia tej sprawy 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Belaruss820 napisał:

Nie. Aż tak nas nie ponosi. Spadła z beli na pług

Jak ty pług i bele do sypialni wtargałeś 🙆‍♂️

Niech zdrowieje dziewczę 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

No to i po co będzie dawał jak nie weźmiesz? Nie smutaj, zoba chyba Wąsika wywożą 

Screenshot_20240122_091843_Messenger.jpg

A ty już zakonczyłeś przepustkę?

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

nie jednemu by się przydała taka kobita w domu 🤭

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Wydaje mi się że to nie jest tradycyjna kobieta 

To taka kobieca wersja BBB🤔🤭...

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Wydaje mi się że to nie jest tradycyjna kobieta 

Tyle co testosteronu przyjęła to bardziej pod faceta będzie podchodzić

Opublikowano
HF86 napisał:

19 minut temu, Bananek napisał:

ja tam na jego miejscu brał bym teścia do pomocy. może następnym razem rzeczywiście trafiłby głową w ten pług.

Ja bym toto do Antoniego zgłosił. 

Jest wolna grupa specjalistów do wyjaśnienia tej sprawy 

ciekawe czy Belarus oddałby wrak. 😉

• Haha 4
Opublikowano
4 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Tusk na Ukraine namawia Zeleńskiego żeby się poddał Putinowi.

Żydek dobije targu. 

Oligarchowie już tam swoje wydoili 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

35 minut temu, malaczarna napisał:

Będzie mrozowe Tusk da na zachętę 

Tusk na Ukraine namawia Zeleńskiego żeby się poddał Putinowi.

jak oni (ukry) oficjalnie przejdą na stronę ruskich to mamy przejebane. wszak ukry już u nas są i się panoszą gorzej jak u siebie. takim sposobem wpuściliśmy dobrowolnie wroga na swoje terytorium. zaprosiliśmy.

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v